Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay evet öyle birsey var tabi ben ameliyat falan derken zaten hicbirsey yapmadım. Oruç bile 1 gün tutabildim ama olsun inşallah bu çabalarımız karşılığını bulacak. 💕
Inşallah ya o mutlu sağlıklı haberi alırsak zaten hepsini unuturuz bence 😁 dün diyorum ki eşime hamile olduğumu öğrensem nasıl sevinecegimi bilmiyorum kav aydır bu duruma öyle alıştık ki inşallah hayırlısıyla son bulur artik

Yumurtalamada ikiside aynı koyulukta silikleşincr çatlama oluyor galiba ben beceremedim pek bu testleri
Aynen ikisi aynı koyuluk ta yada t çizgisi c den daha koyu olunca pozitif oluyomuş dediğin gibi silikleşince de çatlama oluyomuş ama hergun yapmak saatini ayarla sıvı alımını kes uğraştırıcı biraz 😬😁

Aynen ikisi aynı koyuluk ta yada t çizgisi c den daha koyu olunca pozitif oluyomuş dediğin gibi silikleşince de çatlama oluyomuş ama hergun yapmak saatini ayarla sıvı alımını kes uğraştırıcı biraz 😬😁
Aynen öyle sen takip edeceksin o zaman her gün

Inşallah ya o mutlu sağlıklı haberi alırsak zaten hepsini unuturuz bence 😁 dün diyorum ki eşime hamile olduğumu öğrensem nasıl sevinecegimi bilmiyorum kav aydır bu duruma öyle alıştık ki inşallah hayırlısıyla son bulur artik
Ahahaha aynen yaaa insan ne yapacağını bilemez. Negatifi görünce biliyoruz me yapacağımızı ama allahim o günleri de göstersin bizlere

G Gecemsi ben hiç o testleri yapmadım ama çift çıkanlar köyü bu iyi biseydir 21. Gününde gidip progesteron testi yaptır oradaki değere göre anlaşılır çatlayıp catlamadigi bende öyle bakıyorlar güzel haberlerini ver inşallah ❤️

G Gecemsi ben hiç o testleri yapmadım ama çift çıkanlar köyü bu iyi biseydir 21. Gününde gidip progesteron testi yaptır oradaki değere göre anlaşılır çatlayıp catlamadigi bende öyle bakıyorlar güzel haberlerini ver inşallah ❤️
Ay hadi insallah ya bakalım belki bu ara vermek bana da iyi gelir napalim umut işte insan umut etmekten vazgecemiyo🤷‍♀️ hepimiz bu mutlu haberi veririz insallah isteyen herkese versin Rabbim sağlıkla 🤲🥰

Eklentiler

• 20210516_143043.jpg
    20210516_143043.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 24
Ay inşallah ya hadi bakalım yine bu hiç geçmeyen bekleme zamanı geldi inşallah hepimiz için hayırlısı olur 🤲
İnşallah canım benim adet daha yeni bitti bu ay çok geldi anlayamadım ve kahvetengi lekede çok oldu başında ve sonunda

İnşallah canım benim adet daha yeni bitti bu ay çok geldi anlayamadım ve kahvetengi lekede çok oldu başında ve sonunda
Benim de bu ay çok yoğun pıhtı geldi sürekli parçalı oldu acaba temizlendi mi dedim klomen kullanırken az geliyodu çünkü senin de mi öyle oldu acaba bide hayıt suyu etki eder mi

X