Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sonuç alırız

Tabi senin için daha zorlu bi süreç oldu inşallah hemen toparlarsın ve çok guzel sonuçlar alırsın em yakın zaman da sağlıklı bebiş haberini alırız insallah bende bu ayı atlatayım bakalım cektircem inşallah sadece bu ara biraz hastaneden uzak kalmak istedim ama tabi senin için çok iyi olmuş keşke baştan yapsalardi ilaç tedavisi belki daha çabuk olumlu sonuç verirdi ama hepsi nasip ya keşkeler şöyle olsaydılar boşa nasip te ne varsa o oluyo insallaj nasibimizde hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmak vardır

Amin canım benim . Sen nasılsın napıyorsun?
Bende napim bu ay normalde hsg cekilecekti ama içimden bu ay böyle hastaneye git gel yapmak hiç gelmedi dedim bu ayı evde kendi haline bırakarak geçireyim tabi çok ta boş geçmesin diye bu hayıt macunu birde zeytinyağlı incir kürünü denemek istedim faydasını çok görenler olmus bende denemekten ne çıkar diyerek başladım bakalım birde ovulasyon testi de yapıyorum bu ay bakalım sonuç ne olacak sen napicaksin bu ay klomene devam mi yoksa infertilite bölümüne gidene kadar bişey kullanmicak misin?

Amin canım hepimiz için inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalıp bebislerimize hayırlısıyla sağlıkla kavusmak dilegim.

Kuzum iyi yapmışsın. Bende bu ay ilaç kullanmıyorum doktor bir dahaki adette haber ver dedi. Hayıt suyu içiyorum bende . İnfertiliteye de randevu aldım bakalım inşallah ilgilenirler 20 sinde gitçem

Kuzum iyi yapmışsın. Bende bu ay ilaç kullanmıyorum doktor bir dahaki adette haber ver dedi. Hayıt suyu içiyorum bende . İnfertiliteye de randevu aldım bakalım inşallah ilgilenirler 20 sinde gitçem
Inşallah canım bakarsın gerek kalmaz çünkü bu hayıt çoğu kişiye iyi gelmiş bol su içmek yürüyüş bide karbonhidrat tan uzak durmak hepsine dikkat edince güzel sonuçlar cıkıyomuş inşallah bizde bebişlerimize kavuşuruz

İnşallah canım evet Ramazanda dikkat etmedim de başlayacağım sağlıklı beslenmeye de İnşallah güzel olur hepimiz için

İnşallah canım evet Ramazanda dikkat etmedim de başlayacağım sağlıklı beslenmeye de İnşallah güzel olur hepimiz için
Yaa bu ara herkes bozmuş demek ben de 2 kilo almışım ameliyat falan derken, hareket de edemedim pek bu ara. Ben de dikkat edicem artık bu haftadan itibaren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…