- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
Aynen canım ameliyatta etkilemiştir tabi seni veririz inşallahYaa bu ara herkes bozmuş demek ben de 2 kilo almışım ameliyat falan derken, hareket de edemedim pek bu ara. Ben de dikkat edicem artık bu haftadan itibaren.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ameliyatta etkilemiştir tabi seni veririz inşallahYaa bu ara herkes bozmuş demek ben de 2 kilo almışım ameliyat falan derken, hareket de edemedim pek bu ara. Ben de dikkat edicem artık bu haftadan itibaren.
Inşallah ramazandan sonra veririz ya yoksa böyle hamile kalırsak kilo hepten alır basını gider birde bu yasaklar falan derken evin için de yürüyüş yok temiz hava yok illa kilo alıyoruzRamaZanda bende alıyorum genelde
Aynen öyle çok hareketsiziz evde spor falan yapmaya çalışmalıInşallah ramazandan sonra veririz ya yoksa böyle hamile kalırsak kilo hepten alır basını gider birde bu yasaklar falan derken evin için de yürüyüş yok temiz hava yok illa kilo alıyoruz
Evet ya yaz geliyo en azından biraz degerlendiririz inşallah 3 5 kilo bile fark ederAynen öyle çok hareketsiziz evde spor falan yapmaya çalışmalı
Inşallah sonunda o mutlu haberi alıcaz bunda da vardır bi hayır demekten başka bişey gelmiyo insanın elinden malesef napicaksin peki klomen tedavisine devam miSlm kızlar bu ay da hüsran maalesef dün regl oldum.
Klomen kullanınca adetim azaldı gün ve miktarı azaldı. Bayram sonrası doktor kontrolünde ne tedavi olacak bakalım. İki ay önce kullandım klomeni ve 3 ay içinde gebelik oluşur dedi doktor tabi önce Allah nasip ederse, ikinci ay geçti bu ay da beklemek istemiyorum ama nasip bakalım.Inşallah sonunda o mutlu haberi alıcaz bunda da vardır bi hayır demekten başka bişey gelmiyo insanın elinden malesef napicaksin peki klomen tedavisine devam mi
Evet klomen kullanırken benimde azalmıştı ama bu ay kullanmayınca baya yoğun oldu benimde doktorum baya umutlu konuştu ama malesef 3 tedavide olumlu bi gelişme olmadi bende bu ay ara verdm bakalım insallah en yakın zzamanda hayirlisiyla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun bu mübarek günde dualarımız kabul olsun insallahKlomen kullanınca adetim azaldı gün ve miktarı azaldı. Bayram sonrası doktor kontrolünde ne tedavi olacak bakalım. İki ay önce kullandım klomeni ve 3 ay içinde gebelik oluşur dedi doktor tabi önce Allah nasip ederse, ikinci ay geçti bu ay da beklemek istemiyorum ama nasip bakalım.
Ben de bu ay da kullanmadım ya üç ay oldu bu ayla birlikte iki ay azalmıştı bu ayda çok yoğun ve pıhtı şeklinde oluyor. Başım belim kasiklarim ağrıyor. Bu ay da beklesek mi bilmiyorum ki doktor umutlu konuştu ama geç olsun istemiyorum ki... inşallah dediğin gibi bu mübarek gün ve ayda evlatlarımıza kavuşalım sağ salim canım benimEvet klomen kullanırken benimde azalmıştı ama bu ay kullanmayınca baya yoğun oldu benimde doktorum baya umutlu konuştu ama malesef 3 tedavide olumlu bi gelişme olmadi bende bu ay ara verdm bakalım insallah en yakın zzamanda hayirlisiyla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun bu mübarek günde dualarımız kabul olsun insallah
Aminn InşallahBen de bu ay da kullanmadım ya üç ay oldu bu ayla birlikte iki ay azalmıştı bu ayda çok yoğun ve pıhtı şeklinde oluyor. Başım belim kasiklarim ağrıyor. Bu ay da beklesek mi bilmiyorum ki doktor umutlu konuştu ama geç olsun istemiyorum ki... inşallah dediğin gibi bu mübarek gün ve ayda evlatlarımıza kavuşalım sağ salim canım benim
Amiin canım. Teşekkürler. Sana da iyi bayramlar. Bu bayramda ettiğimiz tüm dualarımız gerçek olsun inşallah.Kızlar hepinize hayırlı bayramlar ❤ sevdiklerimizden, ailemizden uzak geçirdiğimiz son bayram olur insallah
sutlaacc B birgaripmerve G Gizoludi E Evdekikadin ELIF7007
İyi bayramlar hepinizeKızlar hepinize hayırlı bayramlar ❤ sevdiklerimizden, ailemizden uzak geçirdiğimiz son bayram olur insallah
Aminnn insallahAmiin canım. Teşekkürler. Sana da iyi bayramlar. Bu bayramda ettiğimiz tüm dualarımız gerçek olsun inşallah.
sutlaacc G Gizoludi B birgaripmerve E Evdekikadin kızlar yukarıda sizi etiketlemeyi unutmusum ovulasyon testi gönderdim pik olmuş mu bakar misinizKızlar ovulasyon takibi yapıyodum bu ay evde bugün yaptığım pike yakın gibi geldi ama size bi sorayım dedim
Hayırlı bayramlar kuzum pik değil ama bence yakın. adetin kaçıncı günü bugünsutlaacc G Gizoludi B birgaripmerve E Evdekikadin kızlar yukarıda sizi etiketlemeyi unutmusum ovulasyon testi gönderdim pik olmuş mu bakar misiniz
Hayırlı bayramlar dilerim canım sana da bütün yoldaşlarımız olan topikteki arkadaşlara da... inşallah bayram sonrası güzel haberler veririz birbirimize... iyi bayramlar..Kızlar hepinize hayırlı bayramlar ❤ sevdiklerimizden, ailemizden uzak geçirdiğimiz son bayram olur insallah
13. Günü bugün canim banada yakın gibi geldi sanki 1 2 güne tam pik olur gibiHayırlı bayramlar kuzum pik değil ama bence yakın. adetin kaçıncı günü bugün
Bence mutlaka değerlendirmeye başlayın canim bende bazen pik böyle çıkardı belli olmaz. Gün aşırı artık 10 gün çalışmalara başlayın derim.Kızlar ovulasyon takibi yapıyodum bu ay evde bugün yaptığım pike yakın gibi geldi ama size bi sorayım dedim