Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah ramazandan sonra veririz ya yoksa böyle hamile kalırsak kilo hepten alır basını gider 😂 birde bu yasaklar falan derken evin için de yürüyüş yok temiz hava yok illa kilo alıyoruz
Aynen öyle çok hareketsiziz evde spor falan yapmaya çalışmalı

Inşallah sonunda o mutlu haberi alıcaz bunda da vardır bi hayır demekten başka bişey gelmiyo insanın elinden malesef😔 napicaksin peki klomen tedavisine devam mi
Klomen kullanınca adetim azaldı gün ve miktarı azaldı. Bayram sonrası doktor kontrolünde ne tedavi olacak bakalım. İki ay önce kullandım klomeni ve 3 ay içinde gebelik oluşur dedi doktor tabi önce Allah nasip ederse, ikinci ay geçti bu ay da beklemek istemiyorum ama nasip bakalım.

Klomen kullanınca adetim azaldı gün ve miktarı azaldı. Bayram sonrası doktor kontrolünde ne tedavi olacak bakalım. İki ay önce kullandım klomeni ve 3 ay içinde gebelik oluşur dedi doktor tabi önce Allah nasip ederse, ikinci ay geçti bu ay da beklemek istemiyorum ama nasip bakalım.
Evet klomen kullanırken benimde azalmıştı ama bu ay kullanmayınca baya yoğun oldu benimde doktorum baya umutlu konuştu ama malesef 3 tedavide olumlu bi gelişme olmadi bende bu ay ara verdm bakalım insallah en yakın zzamanda hayirlisiyla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun bu mübarek günde dualarımız kabul olsun insallah🤲🥰

Evet klomen kullanırken benimde azalmıştı ama bu ay kullanmayınca baya yoğun oldu benimde doktorum baya umutlu konuştu ama malesef 3 tedavide olumlu bi gelişme olmadi bende bu ay ara verdm bakalım insallah en yakın zzamanda hayirlisiyla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun bu mübarek günde dualarımız kabul olsun insallah🤲
Ben de bu ay da kullanmadım ya üç ay oldu bu ayla birlikte iki ay azalmıştı bu ayda çok yoğun ve pıhtı şeklinde oluyor. Başım belim kasiklarim ağrıyor. Bu ay da beklesek mi bilmiyorum ki doktor umutlu konuştu ama geç olsun istemiyorum ki... inşallah dediğin gibi bu mübarek gün ve ayda evlatlarımıza kavuşalım sağ salim canım benim

Ben de bu ay da kullanmadım ya üç ay oldu bu ayla birlikte iki ay azalmıştı bu ayda çok yoğun ve pıhtı şeklinde oluyor. Başım belim kasiklarim ağrıyor. Bu ay da beklesek mi bilmiyorum ki doktor umutlu konuştu ama geç olsun istemiyorum ki... inşallah dediğin gibi bu mübarek gün ve ayda evlatlarımıza kavuşalım sağ salim canım benim
Aminn Inşallah 🤲🤲 🥰

Kızlar ovulasyon takibi yapıyodum bu ay evde bugün yaptığım pike yakın gibi geldi ama size bi sorayım dedim 😊

Eklentiler

• Screenshot_20210513-155817_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210513-155817_WhatsApp.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ovulasyon takibi yapıyodum bu ay evde bugün yaptığım pike yakın gibi geldi ama size bi sorayım dedim 😊
Bence mutlaka değerlendirmeye başlayın canim bende bazen pik böyle çıkardı belli olmaz. Gün aşırı artık 10 gün çalışmalara başlayın derim. 😊

X