Ay inşallah vardır canım ya olumlu düşünelim ki olumlu olsunYaaa gerçekten miiii çok güzel baslangiclar bunlar Allah'ım yüzümüzü güldürsün yakın zamanda insalalh yani yumurtalarin iyi gelişmiş demekki bu arada bende dayanamadım test yaptım tek çizgi kadar belirgin değil ama orda olduğu net belli olan ikinci bir cizgim var kızlar yarın gidip kan vericem çok heyecanlıyım var mıdır ya
Bence tam saatinde yaptır onlar her şeyi hesaplıyor ezbere biliyorlar artık işin vardır yada ancak sıra buluyorsundur belki zorlanirsin belki o saatte ama işini garantiye alAy inşallah vardır canım ya olumlu düşünelim ki olumlu olsunyarın i iple çekiyoruz o zaman bide ne sorcam sana yarın doktor saat 11 gibi iğneyi yaptır dedi ama saat 1 gibi yaptırsam sıkıntı olur mu acaba
Aynen doğru söylüyosun aslında riske atmamak lazım onu ayarlamaya çalışayım benBence tam saatinde yaptır onlar her şeyi hesaplıyor ezbere biliyorlar artık işin vardır yada ancak sıra buluyorsundur belki zorlanirsin belki o saatte ama işini garantiye al
AmiinAy inşallah ya çok sağol canıminşallah sende bizde en yakın zaman da kavuşuruz bebeklerimize
Ay inşallah ya çok sağol canıminşallah sende bizde en yakın zaman da kavuşuruz bebeklerimize
Inşallah hayırlısıyla vardır canım. Çok çok çok sevinirim senin adına.Yaaa gerçekten miiii çok güzel baslangiclar bunlar Allah'ım yüzümüzü güldürsün yakın zamanda insalalh yani yumurtalarin iyi gelişmiş demekki bu arada bende dayanamadım test yaptım tek çizgi kadar belirgin değil ama orda olduğu net belli olan ikinci bir cizgim var kızlar yarın gidip kan vericem çok heyecanlıyım var mıdır ya
Aynen ayarlayiver ki sonra pişmanlık yaşama Allah ras getirsin işini bacimAynen doğru söylüyosun aslında riske atmamak lazım onu ayarlamaya çalışayım ben
Ah gizocum inşallah hep birlikte umut oluruz ama test yaptığımda silikti ya sonrasında yarım saat sonra o çizgi kayboldu anlayamadım hevesim kirilmadi değil resmini ekliyorum silik cizelgeminInşallah hayırlısıyla vardır canım. Çok çok çok sevinirim senin adına.bizlere de umut olacaksin inşallah.
Çok sağol cancazim inşallah umutlarimiz boşa çıkmazAynen ayarlayiver ki sonra pişmanlık yaşama Allah ras getirsin işini bacim
Ayy gelişen yumurtani severim senin darısı çatlamayaÇok sağol cancazim inşallah umutlarimiz boşa çıkmazbenim bu ay 1 tane yumurta gelişmiş ama olsun inşallah olursa 1 tane yetiyo zaten
Dur bakalım hemen umutsuzluga kapilma. Yarın ne çıkacak bakalım. Yarım saat sonra gecersiz olur zaten genelde ilk çıkan sonuç sayilir.Ah gizocum inşallah hep birlikte umut oluruz ama test yaptığımda silikti ya sonrasında yarım saat sonra o çizgi kayboldu anlayamadım hevesim kirilmadi değil resmini ekliyorum silik cizelgemin
Ay hadi inşallahAyy gelişen yumurtani severim senin darısı çatlamaya
Sabahi sabah ederim bugünde en zor kısmı su bekleyisler yaaaaDur bakalım hemen umutsuzluga kapilma. Yarın ne çıkacak bakalım. Yarım saat sonra gecersiz olur zaten genelde ilk çıkan sonuç sayilir.
Kesinlikle canım. Ben busefer iki kere test yaptım. Biri de bu sabah malesef negatif. Regli de tam olamadım. Üzüntüden sanırım. Eşim de yok yanımdaSabahi sabah ederim bugünde en zor kısmı su bekleyisler yaaaa
Gecmezki öyle tamam deyince be kuzum hepimiz oyleyiz umut etmeye korkuyorsun umut edemeyecegin için üzülüp sinirleniyorsun kime ne anlatcan ama bı acilsan saatlerce ağlayarak konusabilirsin. Ama bir kere eşine sarilsan geçecek gibi hissedersinKesinlikle canım. Ben busefer iki kere test yaptım. Biri de bu sabah malesef negatif. Regli de tam olamadım. Üzüntüden sanırım. Eşim de yok yanımdaher ay bu duruma düşmicem diyorum her ay regli olunca içimde kan ağlıyor hislerim de. Insallah yakın zamanda umutlarımız gerçek olur.
Aynen öyle. Keşke eşim yanımda olsa bir sarilsa diyorum sonra da kendime kiziyorum niye bunu istiyorum sagligimiza sukretmek yerine diyorum. Allahin daha büyük bir dert vermesine sebep olucam böyle diye. Aaah ah.Gecmezki öyle tamam deyince be kuzum hepimiz oyleyiz umut etmeye korkuyorsun umut edemeyecegin için üzülüp sinirleniyorsun kime ne anlatcan ama bı acilsan saatlerce ağlayarak konusabilirsin. Ama bir kere eşine sarilsan geçecek gibi hissedersinçok iyi anlıyorum
Naptın kuşum? Verdin mi kan bugün? Sonucum ne zaman çıkıyormus?Ah gizocum inşallah hep birlikte umut oluruz ama test yaptığımda silikti ya sonrasında yarım saat sonra o çizgi kayboldu anlayamadım hevesim kirilmadi değil resmini ekliyorum silik cizelgemin
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Güzel haberler bekliyoruz senden de...Kızlar bende iğneyi yaptırdım geldim bakalım hadi hayırlısı inşallah
Vermedim gizom çubuk testlerde çift çizgi çıkıyor sonra çizgi kayboluyor heyecanımı kaybettim o yüzden daha çok üzülmek istemedim moralim yerlerde zaten farklı bir durum yok yani ağlaya ağlaya gebermek istiyorum sadeceNaptın kuşum? Verdin mi kan bugün? Sonucum ne zaman çıkıyormus?