Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah vardır canım ya olumlu düşünelim ki olumlu olsun yarın i iple çekiyoruz o zaman bide ne sorcam sana yarın doktor saat 11 gibi iğneyi yaptır dedi ama saat 1 gibi yaptırsam sıkıntı olur mu acaba

Bence tam saatinde yaptır onlar her şeyi hesaplıyor ezbere biliyorlar artık işin vardır yada ancak sıra buluyorsundur belki zorlanirsin belki o saatte ama işini garantiye al

Ay inşallah ya çok sağol canım inşallah sende bizde en yakın zaman da kavuşuruz bebeklerimize
Inşallah hayırlısıyla vardır canım. Çok çok çok sevinirim senin adına. bizlere de umut olacaksin inşallah.

Inşallah hayırlısıyla vardır canım. Çok çok çok sevinirim senin adına. bizlere de umut olacaksin inşallah.
Ah gizocum inşallah hep birlikte umut oluruz ama test yaptığımda silikti ya sonrasında yarım saat sonra o çizgi kayboldu anlayamadım hevesim kirilmadi değil resmini ekliyorum silik cizelgemin

Eklentiler

• IMG-20210415-WA0006.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 23
Ah gizocum inşallah hep birlikte umut oluruz ama test yaptığımda silikti ya sonrasında yarım saat sonra o çizgi kayboldu anlayamadım hevesim kirilmadi değil resmini ekliyorum silik cizelgemin
Dur bakalım hemen umutsuzluga kapilma. Yarın ne çıkacak bakalım. Yarım saat sonra gecersiz olur zaten genelde ilk çıkan sonuç sayilir.

Sabahi sabah ederim bugünde en zor kısmı su bekleyisler yaaaa
Kesinlikle canım. Ben busefer iki kere test yaptım. Biri de bu sabah malesef negatif. Regli de tam olamadım. Üzüntüden sanırım. Eşim de yok yanımda her ay bu duruma düşmicem diyorum her ay regli olunca içimde kan ağlıyor hislerim de. Insallah yakın zamanda umutlarımız gerçek olur.

Gecmezki öyle tamam deyince be kuzum hepimiz oyleyiz umut etmeye korkuyorsun umut edemeyecegin için üzülüp sinirleniyorsun kime ne anlatcan ama bı acilsan saatlerce ağlayarak konusabilirsin. Ama bir kere eşine sarilsan geçecek gibi hissedersin çok iyi anlıyorum

Aynen öyle. Keşke eşim yanımda olsa bir sarilsa diyorum sonra da kendime kiziyorum niye bunu istiyorum sagligimiza sukretmek yerine diyorum. Allahin daha büyük bir dert vermesine sebep olucam böyle diye. Aaah ah.

Naptın kuşum? Verdin mi kan bugün? Sonucum ne zaman çıkıyormus?

Naptın kuşum? Verdin mi kan bugün? Sonucum ne zaman çıkıyormus?
Vermedim gizom çubuk testlerde çift çizgi çıkıyor sonra çizgi kayboluyor heyecanımı kaybettim o yüzden daha çok üzülmek istemedim moralim yerlerde zaten farklı bir durum yok yani ağlaya ağlaya gebermek istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…