bana da oylenyapar insllahBenim gittim poliklinikte eğer istenen büyüklükteyse folikuller doktor bakıyor sonra da hemşire iğneyi yapıyor canım. Kendi yapanları da duydum ama allahtan bende gerek kalmadı hiç.
Ben biraz daha iyiyim ama bende senin gibiyim eşim yok yemek içmek hak getire adam akıllı yemedigim için bende kilo aliyorum sonra önünü tutmaya çalışıyorum 153 boyla 62 kiloyum şuanda buayda olmazsa gerçekten birkacgun sonra spora başlaycam öğünleri düzgün yemeye çalışcam gel birlikte sartlanalim motive olalımKuzum ben bu mesajını atlamışım nasıl olduysa şimdi gördüm. Çok özür dilerim. Ya öyle zamanlarda öyle dibe iniyorum ki kimseyi yanıma çekmek istemiyorum. Aslında bazen konuşmak iyi geliyor doğru diyorsun. Bir daha olmaz inşallah ama olursa yazarım. Sen de bana ne zaman istersen yaz. Bak ben sana özelden de mesaj gönderdim ona da bak. Bu ara pek de iyi beslenmiyorum böyle günlerce bu modda olunca bir de yalnızım da yemek yapasım da gelmiyor. Artık ne bulursam onu yiyorum ama yanlış yapıyorum. Hem sağlıklı değil hem de hemen 1 haftada hoop 1 kilo almışım bile. Bir de ona da busefer moralim bozuluyor. Sen nasıl oldun? Seni merak ettim ben. Bana malesef doktor hala randevu vermedi. En kötü bu ay da kullanırım ilacı ama aslında artık sonraki aşamaya gecmek istiyorum.
Olabiliyor galiba ama uçuk sayılarda gecikmez heralde canımKlomen kullanınca adet gecikiyor ve ya erken geliyor mu?
Ya senle baya benziyoruzBen biraz daha iyiyim ama bende senin gibiyim eşim yok yemek içmek hak getire adam akıllı yemedigim için bende kilo aliyorum sonra önünü tutmaya çalışıyorum 153 boyla 62 kiloyum şuanda buayda olmazsa gerçekten birkacgun sonra spora başlaycam öğünleri düzgün yemeye çalışcam gel birlikte sartlanalim motive olalım
Doktor bakmıyor mu canım folikul gelişimine. O herkesde farklı olur. Klomen genelde yumurtalarının gelişmesine yardımcı olur. Aldığın doza göre daha hızlı ya da yavaş olur. Bende bir tane günde alınca 5 gün boyunca genelde 18. Gün yapılıyordu çatlama iğnem ama 2 hap kullandığımda 14. Günde yapılmıştı. Çatlama da 36 saat içinde beklendiği için iğne yapıldıktan sonra yaklaşık 14-16 gün içinde olursun regli. Bir de bunun yanında kullandığın başka ilaç var mı ona da bağlı. Ben bu ay ilk defa mesela Progesteron fitil kullandım. Reglim baya gecikti onun yüzünden. Hatta ancak fitili bırakınca regli olabildim.Klomen kullanınca adet gecikiyor ve ya erken geliyor mu?
Ben de doktor sıkıntı oldu.ilk kez klomen kullandım ilk çağırdığında sağda 1tane var 14mm 2 gün sonra gel dedi ama benim sol tarafım ağrıyor dedim.neyse 2gun sonra gittim randevusu doluymuş almadı sabah gel dedi sinirlendim diğer bildiğim doktora gittim anlattım alttan bakti solda catlamis yumurtan dedi resmini bile gösterdi. Günler verdi yaptım senin tedaviye ihtiyacın yok 6a y dolunca gel dedi.zaten adetim falanda düzenli catlamada oluyordu akintidan anlıyorum.Diğeriyse geçen ay adet olmaya yakin enfeksiyon için gittim klomene başlattı yumurtan az calisiyo diyerek yani ortalik karıştı 6ay dolunca gidicem.Doktor bakmıyor mu canım folikul gelişimine. O herkesde farklı olur. Klomen genelde yumurtalarının gelişmesine yardımcı olur. Aldığın doza göre daha hızlı ya da yavaş olur. Bende bir tane günde alınca 5 gün boyunca genelde 18. Gün yapılıyordu çatlama iğnem ama 2 hap kullandığımda 14. Günde yapılmıştı. Çatlama da 36 saat içinde beklendiği için iğne yapıldıktan sonra yaklaşık 14-16 gün içinde olursun regli. Bir de bunun yanında kullandığın başka ilaç var mı ona da bağlı. Ben bu ay ilk defa mesela Progesteron fitil kullandım. Reglim baya gecikti onun yüzünden. Hatta ancak fitili bırakınca regli olabildim.
Doğal yollarla dene canım hatta 35 altindaysan 6 ay değil 1 sene deneniyor hiç böyle şeylerle uğraşma. Psikolojik olarak bu tedaviler daha zor.Ben de doktor sıkıntı oldu.ilk kez klomen kullandım ilk çağırdığında sağda 1tane var 14mm 2 gün sonra gel dedi ama benim sol tarafım ağrıyor dedim.neyse 2gun sonra gittim randevusu doluymuş almadı sabah gel dedi sinirlendim diğer bildiğim doktora gittim anlattım alttan bakti solda catlamis yumurtan dedi resmini bile gösterdi. Günler verdi yaptım senin tedaviye ihtiyacın yok 6a y dolunca gel dedi.zaten adetim falanda düzenli catlamada oluyordu akintidan anlıyorum.Diğeriyse geçen ay adet olmaya yakin enfeksiyon için gittim klomene başlattı yumurtan az calisiyo diyerek yani ortalik karıştı 6ay dolunca gidicem.
31 yaşındayım oyle yapicam biraz denicem her sey para olmus 1 ay psikolojimi bozdu doktorDoğal yollarla dene canım hatta 35 altindaysan 6 ay değil 1 sene deneniyor hiç böyle şeylerle uğraşma. Psikolojik olarak bu tedaviler daha zor.
Üzüldüm canım senin adına. Ben de 33 yaşındayım bana hatta doktor 2 sene deneyin dedi benim eşim çok sık seyahat ettiği için. Eğer sabrınız varsa 1 sene deneyin yoksa da doktorunun dediği gibi 6 ay. Benim görümcem 9 ay sonra hamile kaldı doğal yollardan yani 6 aydan fazla da sürebilir. Canını sıkma hiç. Başka bir arkadaşım da hiç birsey yapmadı hersey normalmiş demiş doktor 4 sene sonra hamile kaldı ama size tez zamanda nasip etsin Allah. Kendi kardeşim 2. Ayda hamile kaldı öylesi de var. Herseyin hayırlısı.31 yaşındayım oyle yapicam biraz denicem her sey para olmus 1 ay psikolojimi bozdu doktor
Aynen hayrlisi 3 a Y bitiyor bu ay hepimize hayırlısı olsun insallahÜzüldüm canım senin adına. Ben de 33 yaşındayım bana hatta doktor 2 sene deneyin dedi benim eşim çok sık seyahat ettiği için. Eğer sabrınız varsa 1 sene deneyin yoksa da doktorunun dediği gibi 6 ay. Benim görümcem 9 ay sonra hamile kaldı doğal yollardan yani 6 aydan fazla da sürebilir. Canını sıkma hiç. Başka bir arkadaşım da hiç birsey yapmadı hersey normalmiş demiş doktor 4 sene sonra hamile kaldı ama size tez zamanda nasip etsin Allah. Kendi kardeşim 2. Ayda hamile kaldı öylesi de var. Herseyin hayırlısı.
Onu bunu geçiyorum da anlatırlar ya yanlışlıkla oldu bir damlası yetti diye adamların yanlışlıkla yaptığı şeyi ben çalışarak bile yapamıyorumÜzüldüm canım senin adına. Ben de 33 yaşındayım bana hatta doktor 2 sene deneyin dedi benim eşim çok sık seyahat ettiği için. Eğer sabrınız varsa 1 sene deneyin yoksa da doktorunun dediği gibi 6 ay. Benim görümcem 9 ay sonra hamile kaldı doğal yollardan yani 6 aydan fazla da sürebilir. Canını sıkma hiç. Başka bir arkadaşım da hiç birsey yapmadı hersey normalmiş demiş doktor 4 sene sonra hamile kaldı ama size tez zamanda nasip etsin Allah. Kendi kardeşim 2. Ayda hamile kaldı öylesi de var. Herseyin hayırlısı.
AhaahahahahahahahaaOnu bunu geçiyorum da anlatırlar ya yanlışlıkla oldu bir damlası yetti diye adamların yanlışlıkla yaptığı şeyi ben çalışarak bile yapamıyorumacsfacacsc tovbeeee
Valla bende catladiginda bile nadiren akinti oluyor. O yüzden bu akinti meselesini ben hiç anlamıyorum. Ordan takip etmiyorum hiç. Sen çalışmalara devam et de geç çatlama falan olursa da gene denk gelsin.Kızlar ya ne diycem şimdi ben geçen ay ara vermiştim ya yumurtlama günlerinde baya yoğun akintim vardı şimdi bu ay klomeni kullandım iğne yapıldi bugün çatlamış olması lazım ama benim hiç akintim yok kafam karıştı acaba çatlama olmadi mi yada ben mi kuruntu yapiyorum
Canım selam. Bu ay klomen yine kullandım ama şuan temaslıyım evden çıkamayacağım için çatlama iğnesi olamayacağım. Kendi haline bıraktım bakalım. Hayırlısı
Ayy inşallah ya valla çok sağol duaların için bende hep dua ediyorum sizin için inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşuruzValla bende catladiginda bile nadiren akinti oluyor. O yüzden bu akinti meselesini ben hiç anlamıyorum. Ordan takip etmiyorum hiç. Sen çalışmalara devam et de geç çatlama falan olursa da gene denk gelsin.Allahım inşallah sana bu sefer tombili tombili enaz bir bebis versin sağlıkla İiiinsallaaaaah!
Aaa hadi ya üzüldüm bak şimdiCanım selam. Bu ay klomen yine kullandım ama şuan temaslıyım evden çıkamayacağım için çatlama iğnesi olamayacağım. Kendi haline bıraktım bakalım. HayırlısıSen ne durumdasın canım bu ay ilaç kullandın mı?
Ay o bekleme kısmı bence de en zor kısmı. Bana regliyi görmek bile beklemek kadar zor gelmiyor resmen enazindan biliyor tamam olmadı. Bir de o hadi başlayın kısmını bence zaten seven yoktur. İnsan kendini de bir kötü hissediyor sanki istemeden yapıyormuş gibi ama napalimAyy inşallah ya valla çok sağol duaların için bende hep dua ediyorum sizin için inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşuruzsorma ya böyle görev verilmiş gibi şu günlerde yapın diyolar ya insanın hiç yapası gelmiyo ama mecburen napalim artık adet gününü nasıl bekliycem yine bilmiyorum ya uff en sevmediğim kısım