Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ya bana doktor regli olunca haber ver randevu için dedi. Dün olmam lazımdı hala olmadım. Ama Progesteron fitil kullanıyorum o gecikme yaparmış. Regli olana kadar kullan dediği için de hala bırakmadım. Tekrar tahlil yapmaya da cesaret edemiyorum yani bir kere negatif cikti erken testte 4 gün önce. Bilemedim. Baya moralim bozuk. Negatif olunca tamam dedim olmadı bu ay da ama böyle gecikince insan hemen umutlaniyor da 😔 şimdi ne kadar hamile olmadığımı bilsem de regli olunca gene üzüleceğim. Senin bitti mi klomifen? Bu ay 4. Olacak değil mi?
Of o karmaşık duygu çok kötü ya bi önceki ay bendede olmuştu tam tekrar test yapayım diye tuvalete gittiğim de regl olmuştum ama üzülme böyle böyle o mutlu haberi alıcaz inşallah Allah büyüktür🤲😔 ne diyoduk Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🤗🥰 kendimizi bi şekilde motive etmemiz lazım ama dimi😁 benim de dün bitti klomen yarın kontrol var bakalım ne durumda yumoşlar🤗

Of o karmaşık duygu çok kötü ya bi önceki ay bendede olmuştu tam tekrar test yapayım diye tuvalete gittiğim de regl olmuştum ama üzülme böyle böyle o mutlu haberi alıcaz inşallah Allah büyüktür🤲😔 ne diyoduk Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🤗🥰 kendimizi bi şekilde motive etmemiz lazım ama dimi😁 benim de dün bitti klomen yarın kontrol var bakalım ne durumda yumoşlar🤗
Evet öyle gerçekten. Hadi bakalım inşallah tombili tombili yumurtalarin olur 😍

Kizlaaaaar toplasin progesteron testini verdim sonuçları çıktı çok heyecanliyim beş Aralık ayından bu yana 7 den yuksri çıkamamıştim bu ay 16.9 çıktı büyük ihtimal çatlama oldu döllenmis mıdır bilemiyorum çok heyecanlıyım yarın doktora gidicez
Nerde yapılıyor bu test nasıl brsey?

Anladım canım. Seninde değişikmiş tedavin ben klomeni kullanıyorum bakıyor doktor 18-19 mm civarındayda iğneyi vuruyor. Sonra ben kontrole gidiyorum gebelik olmuşmu diye. Bu arada gliforu ve folik asitimi kullanmaya devam ediyorum 1 hafta da progestana başlıyorum. Öyle işte 3 kez olmadı bu 4. Olacak
Glifor ne için kullanıyorsun canm pko mu var

Kızlar doktorla görüştüm büyük ihtimal gebelik var dedi ama olmazsa da ilaçlara devam edicez bir ay daha yine olmazsa rahim filmi cekicez dedi adetimin geçilmesini bekliycez

Kızlar doktorla görüştüm büyük ihtimal gebelik var dedi ama olmazsa da ilaçlara devam edicez bir ay daha yine olmazsa rahim filmi cekicez dedi adetimin geçilmesini bekliycez
Canım çok sevindim bu çok güzel bi haber inşallah bebişin seninledir🤗🥰 bende şimdi çıktım doktordan iğneyi yarın yaptır dedi bide duphaston yazmış bebegin rahime tutunması içinmiş insallah bu Ay sağlıklı bebiş haberlerini almak nasip olur 🤲🥰

Canım çok sevindim bu çok güzel bi haber inşallah bebişin seninledir🤗🥰 bende şimdi çıktım doktordan iğneyi yarın yaptır dedi bide duphaston yazmış bebegin rahime tutunması içinmiş insallah bu Ay sağlıklı bebiş haberlerini almak nasip olur 🤲🥰
Hadi bakalım. İşiniz rast gitsin inşallah bu sefer olur. 💕💕💕

Yaaa gerçekten miiii çok güzel baslangiclar bunlar Allah'ım yüzümüzü güldürsün yakın zamanda insalalh yani yumurtalarin iyi gelişmiş demekki bu arada bende dayanamadım test yaptım tek çizgi kadar belirgin değil ama orda olduğu net belli olan ikinci bir cizgim var kızlar yarın gidip kan vericem çok heyecanlıyım var mıdır ya

Klomen kullanınca çift çizgi çıkar mı ki kızlar ya umutlaninca boşa çıkarsa üzülürüz sonra

X