Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman söylediklerine uy çok bekleme üç ay içinde oluşmadı ise doktorunda yapalım dediyse şifa olur belki tüpler tıkanmış olabilir filmden sonra hamile kalma ihtimali daha da artiyormus yazılanlara göre
öyle yapayım inşallah gerek kalmaz rahim filmine ya

Evet ben 5.gün başlıyorum canım 14. Gün gittiğimde tam büyümüş oluyor iğneyi yapıyor umarım artık olumlu sonuç alırız

Kizlaaaaar toplasin progesteron testini verdim sonuçları çıktı çok heyecanliyim beş Aralık ayından bu yana 7 den yuksri çıkamamıştim bu ay 16.9 çıktı büyük ihtimal çatlama oldu döllenmis mıdır bilemiyorum çok heyecanlıyım yarın doktora gidicez

Ay çok sevindim canım inşallah bu ay bu müjdeli haberi alırız senden haberdar et bizide yarın bende yumurta takibine gidicem yarın nasipse yazarım durumları

Kızlar benim de klomenden dolayı 3 gün gecikmeli geldi adetim. Çok üzüldüm ama nasip işte

Ay çok sevindim canım inşallah bu ay bu müjdeli haberi alırız senden haberdar et bizide yarın bende yumurta takibine gidicem yarın nasipse yazarım durumları
Ayyyy benim kardescaziim inşallah sende güzel haberlerle gel haberlerini bekliyorum umut ol bizlere

Kasıklarım ağrıyor belirgin bir şekilde daha önce bir ağrı hiç bu kadar güzel olmamisti gelde umutlanma işte ah kızlar ya heyecandan catliycam heralde araştırmadigim sayfa kalmadı acaba gebelik varmıdır progesteron kaç ise gebelik vardır diye arata arata çorba oldum

Haber ver mutlaka. Insallah güzel haberler alırsınız. Hadi bakalım.

Ay hadi inşallah güzel güzel büyümüşlerdir senin de yumurtaların canım. yaz mutlaka doktordan sonra.

Yazarım tabi ki de inşallah güzel haberler alırız hepimiz sen naptin doktorunla görüşebildin mi
Yok canım ya bana doktor regli olunca haber ver randevu için dedi. Dün olmam lazımdı hala olmadım. Ama Progesteron fitil kullanıyorum o gecikme yaparmış. Regli olana kadar kullan dediği için de hala bırakmadım. Tekrar tahlil yapmaya da cesaret edemiyorum yani bir kere negatif cikti erken testte 4 gün önce. Bilemedim. Baya moralim bozuk. Negatif olunca tamam dedim olmadı bu ay da ama böyle gecikince insan hemen umutlaniyor da şimdi ne kadar hamile olmadığımı bilsem de regli olunca gene üzüleceğim. Senin bitti mi klomifen? Bu ay 4. Olacak değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…