Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of o karmaşık duygu çok kötü ya bi önceki ay bendede olmuştu tam tekrar test yapayım diye tuvalete gittiğim de regl olmuştum ama üzülme böyle böyle o mutlu haberi alıcaz inşallah Allah büyüktür ne diyoduk Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur kendimizi bi şekilde motive etmemiz lazım ama dimi benim de dün bitti klomen yarın kontrol var bakalım ne durumda yumoşlar

Evet öyle gerçekten. Hadi bakalım inşallah tombili tombili yumurtalarin olur

Nerde yapılıyor bu test nasıl brsey?

Glifor ne için kullanıyorsun canm pko mu var

Kızlar doktorla görüştüm büyük ihtimal gebelik var dedi ama olmazsa da ilaçlara devam edicez bir ay daha yine olmazsa rahim filmi cekicez dedi adetimin geçilmesini bekliycez

Kızlar doktorla görüştüm büyük ihtimal gebelik var dedi ama olmazsa da ilaçlara devam edicez bir ay daha yine olmazsa rahim filmi cekicez dedi adetimin geçilmesini bekliycez
Canım çok sevindim bu çok güzel bi haber inşallah bebişin seninledir bende şimdi çıktım doktordan iğneyi yarın yaptır dedi bide duphaston yazmış bebegin rahime tutunması içinmiş insallah bu Ay sağlıklı bebiş haberlerini almak nasip olur

Hadi bakalım. İşiniz rast gitsin inşallah bu sefer olur.

Yaaa gerçekten miiii çok güzel baslangiclar bunlar Allah'ım yüzümüzü güldürsün yakın zamanda insalalh yani yumurtalarin iyi gelişmiş demekki bu arada bende dayanamadım test yaptım tek çizgi kadar belirgin değil ama orda olduğu net belli olan ikinci bir cizgim var kızlar yarın gidip kan vericem çok heyecanlıyım var mıdır ya

Klomen kullanınca çift çizgi çıkar mı ki kızlar ya umutlaninca boşa çıkarsa üzülürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…