Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vermedim gizom çubuk testlerde çift çizgi çıkıyor sonra çizgi kayboluyor heyecanımı kaybettim o yüzden daha çok üzülmek istemedim moralim yerlerde zaten farklı bir durum yok yani ağlaya ağlaya gebermek istiyorum sadece
Ben de bugün sonunda regli oldum. Dün doktora yazmıştım Progesteron birakayim mi diye bugün cevap varmış evet bırak diye. Pazartesiye randevu istedim hala cevap yok. Bakalım hala 4. Kere klomifenle denesem mi yoksa artık sonraki adıma gecsek mi diye düşünüyorum. Ben bugün daha iyiyim ama dün aynı senin gibi hissediyordum bende. Seni öyle iyi anlıyorum ki! Yalnız degilsin canım. Normalde regli günün ne zaman senin?? Simsiki sariliyorim sana burdan. 💕 hersey iyi olacak merak etme. Sabır sabır sabır...

Ben de bugün sonunda regli oldum. Dün doktora yazmıştım Progesteron birakayim mi diye bugün cevap varmış evet bırak diye. Pazartesiye randevu istedim hala cevap yok. Bakalım hala 4. Kere klomifenle denesem mi yoksa artık sonraki adıma gecsek mi diye düşünüyorum. Ben bugün daha iyiyim ama dün aynı senin gibi hissediyordum bende. Seni öyle iyi anlıyorum ki! Yalnız degilsin canım. Normalde regli günün ne zaman senin?? Simsiki sariliyorim sana burdan. 💕 hersey iyi olacak merak etme. Sabır sabır sabır...
Şuan mesajını okurken ağladım bende sana sariliyorum sevgim ve saygım görünür bişey olsaydı da gorseydiniz ahhh... Niye söylemedin moralim bozuk diye daha çok konuşurduk belki iyi gelirdi bence ilaç değiş artık olmuyorsa doktorundan memnun musun onlarda bişey söylemeye gelmiyor kendi bildiklerinden de sasmiyor bı daha deneyelim adet olduysan vakit yakın tekrardan yumurtaların geliscek o yüzden iyi beslen tamam mı kendini elden bırakma

Kizlar benimde bu ay ilk klomen deneyimim dün bitti bugun kontrole gittim doktor yumurtalar guzel buyumus 2 gun daha bekleyelim pazartesi catlatiriz dedi 🤩 catlama islemi nasil oluyor acaba doktor mu igne yapiyor yoksa igneyi biz mi alip yapiyoruz 🤔

Kizlar benimde bu ay ilk klomen deneyimim dün bitti bugun kontrole gittim doktor yumurtalar guzel buyumus 2 gun daha bekleyelim pazartesi catlatiriz dedi 🤩 catlama islemi nasil oluyor acaba doktor mu igne yapiyor yoksa igneyi biz mi alip yapiyoruz 🤔
Benim doktorum yapmiyo canım iğneyi alıp geliyoruz hastane de vuruyolar ama kendi yapanlarda var galiba 😊

Yok vermedim daha fazla kırılmak istemedim bekliyorum testlerde ki silik çizgi çıkıp sonra kayboluhor vazgeçtim o yüzden klomenden heralde
O zaman adet gününe kadar bekle cancazim en iyisi çünkü erken yapılan testler bizi daha çok üzüyo ama inşallah bebişin seninledir bizimledir 🤗🥰🥰

Ahahahaa ne tatlısın ya 😄 evet evet bir de inşallah pazartesi doktorla görüşebilirsem ona göre yolumuza devam edeceğiz ya kullanacağım gene klomifen ya da ameliyat için bekleyeceğim. Dur bakalım.
Ay napalim ya her şeye iyi tarafından bakmayi görev edindik 😁😁 şaka bir yana em azından yeni tedaviye başlıycaksin herşey daha güzel olacak inşallah mutlu haberi alıcaz senden 🥰😘

Şuan mesajını okurken ağladım bende sana sariliyorum sevgim ve saygım görünür bişey olsaydı da gorseydiniz ahhh... Niye söylemedin moralim bozuk diye daha çok konuşurduk belki iyi gelirdi bence ilaç değiş artık olmuyorsa doktorundan memnun musun onlarda bişey söylemeye gelmiyor kendi bildiklerinden de sasmiyor bı daha deneyelim adet olduysan vakit yakın tekrardan yumurtaların geliscek o yüzden iyi beslen tamam mı kendini elden bırakma
Kuzum ben bu mesajını atlamışım nasıl olduysa şimdi gördüm. Çok özür dilerim. Ya öyle zamanlarda öyle dibe iniyorum ki kimseyi yanıma çekmek istemiyorum. Aslında bazen konuşmak iyi geliyor doğru diyorsun. Bir daha olmaz inşallah ama olursa yazarım. Sen de bana ne zaman istersen yaz. Bak ben sana özelden de mesaj gönderdim ona da bak. Bu ara pek de iyi beslenmiyorum böyle günlerce bu modda olunca bir de yalnızım da yemek yapasım da gelmiyor. Artık ne bulursam onu yiyorum ama yanlış yapıyorum. Hem sağlıklı değil hem de hemen 1 haftada hoop 1 kilo almışım bile. Bir de ona da busefer moralim bozuluyor. Sen nasıl oldun? Seni merak ettim ben. Bana malesef doktor hala randevu vermedi. En kötü bu ay da kullanırım ilacı ama aslında artık sonraki aşamaya gecmek istiyorum.

Benim gittim poliklinikte eğer istenen büyüklükteyse folikuller doktor bakıyor sonra da hemşire iğneyi yapıyor canım. Kendi yapanları da duydum ama allahtan bende gerek kalmadı hiç.

X