Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Parttime evli miiii bayıldım bu benzetmeye kullanalım artık hep üç yıllık evliyim bir buçuk yıldır korunmuyoruz

Olsun gizocum hayatının tadına var insallah nerde yasiyor olduğun mühim değil bir cocugumuz olsa aile silasi hiç mühim olmayacak yalnızlık dolacak aslında şuan çok içten diliyorum hepimiz için Allah bu boşluğu öyle bir doldursun ki kendi evimizin mutluluk ve huzurundan başka kimseye gerek kalmasın bir çocuğum olursa teyzeleri adını umut koymaya karar verdim kız yada erkek farketmez o kadar çok kullanıyoruz ki bir umut bekliyoruz mubarek

Ay valla ya ben baya pes ettim sadece çok az insanla konuşuyorum artık. İlk başlarda deli gibi herkesle konuşmak istiyordum. Sonra böyle saçma sapan şeyleri duydukça bıraktım. Kardeşim bile eğitimli üniversite mezunu falan dersin yok amuda kalk, yok 3 takla at dicem ki sen nerden bilicen ikinci ayında hamile kaldın başka bir arkadaşım hele ilk denemede hamile kaldı bana diyor ki stres yapma. Yav bu stres kelimesine artık alerjim var. Birincisi stres yaptığımı nerden biliyorsun ikincisi bu bir yargılamadir öyle destek olunmaz. Onun yerine dersin ki çok zor bir süreç bu seni anlıyorum, hersey eminim daha iyi olacak. Emeklerinin sonucunu alacaksın vs. Yani hayırlısı olsun dese bile sadece 100 kat iyidir. ay patladım valla buraya.

Şaka yapıyorsun biz de oğlumuz olursa umut koyacağız kızımız olursa ama işimiz zor çok isim var eşimin beğendiği. Leyla, İpek, Güneş, Mina... benim favorim Güneş ama o zaman gelsin de adıyla gelirler zaten inşallah...

Burdan su yazdıklarına tezahürat tutuyorum bebekim ahahahah çok iyi aciklamissin aynen öyle başta bende hemen her şeyi çılgınlar gibi anlatıp saatlerce paylaşmak istedim hiç gerek yokmuş bizim için önemli olan biseyi onemsizlestirmekten başka bişey değilmis

Yaaaa gerçekten miii geçen yıl birgün böyle ağlarken radyo açıktı kuran meali geçiyordu Allah'tan ümit kesmeyin diye başlayıp uzun uzadıya bir de tefsirlemislerdi o gün pes etmemeye karar vermiştim şimdi aklıma hep o geliyor umut etmeyi kesmek inanç eksikliğine boş bir hayata amaçsız bir iç dünyaya işaret umut edilecek çok şey var dedim o günden sonra umut ismi hep içimizde

Doğru gerçekten bizim için önemli olan şeyi onemsizlestirmekten başka birşey değilmiş.

Bak burda Almanlar böyle birsey yapıyorlar. Biraz nevruz gibi. Bir ağaç kabuğunu süsleyip çiçeklerle istedikleri gibi yaratana teşekkür edip dilek diliyorlar ben de geçen eşimle yaptım. Böyle manevi şeyler benim de çok hoşuma gidiyor. İnsanın ruhunu besliyor.

Ooo böyle tabiki zor canım zaten yumurtlama zamanını denk getirmek mesele. Anladım aslında deneyeli çok olmamış evet hep 1 yıl diyorlar hatta deneyin diye. İnşallah en hayırlısı zamanda olur canım ya

Seninde mi düşük oldu canım? Ben ilk denemede hamilr kaldım aslında kalp atışını da duyduk ama sağlıksızdı demekki sonra durmuş kalp atışı. Progesteron değerim normaldi benim sanırım onla ilgili bir sıkıntı yoktu. Sen ne zamandır deniyorsun?
bu arada ben çatlama iğnesinden sonra progestana başlıyorum hemen hap olarak.

Aynen aynen içinden geleni yap en iyisi çünkü böyle aylar boş geçtikçe moral olarakta çok düşüyoruz. Birde çok gebelik odaklı yaşamamak lazım ama insanın elinden değil iğne den sonra her günü düşünüyo insan umutlaniyo ne bilim ya insallah hepimiz için hayırlısı neyse olur

Evet oldu ama kalp atışı falan duymaya fırsatım bile olmadı adetim gecikti üstünden iki hafta geçti düzensiz zaten diyordum maalesef öyle değilmiş yani hiç anlamadım ne olduğunu ozaman ve Bir buçuk yıl oldu başlayalı ben daha iğne evresine geçmedim bu ay klomeni kullandım glukofenle ikiside canıma okudu progesteron testi istiyor doktorum adetin 21. Gununde çatlama olduysa eger o değer yukske oluyor ama düşükse çatlama gerçekleşmemiş oluyor geçen ay 1.3 tü mesela çatlama olmamış dedi doktor bu ayda 21.gunde yani bu hafta çarşamba günü vercem o testi eğer yine olmamışsa doktor hemen ilaç uygulaması veriyor yani bu perşembe gebelik testi yapmadan gebelik olup olmayacağını anlamış Olcam çünkü o değer yukselmisse yumurta da döllenmiş olcak yüzde doksan olmamışsa da kabullenip ilaçlara devam

Moral veren tüm etkinlikler güzeldir anısı kalır seni mutlu eder enerjin düzelir

Anladım canım. Seninde değişikmiş tedavin ben klomeni kullanıyorum bakıyor doktor 18-19 mm civarındayda iğneyi vuruyor. Sonra ben kontrole gidiyorum gebelik olmuşmu diye. Bu arada gliforu ve folik asitimi kullanmaya devam ediyorum 1 hafta da progestana başlıyorum. Öyle işte 3 kez olmadı bu 4. Olacak

Aynen biraz değişik seninki daha iyi progesteron u direk alıyor olman daha fazla büyütüyor az kaldı bence olması yakın hatta ben klomeni bile sizden farklı kullanıyorum yazdiklarinizdan anladığım kadarıyla adetimin ikinci günü başlıyorum beşinci gunude kullanıp bırakıyorum ovulasyon ün ilk gününde de kontrole gidip baktiriyorum yumurta Lara Çarşamba veririm Kanı Perşembe de doktora giderim bakalım bu sefer nasıl ilaç vercek nasıl kullandircak

benim doktorum 3ay içerisinde oluşmazsa gebelik öyle gidip film çektir dedi ama ne yapsam bilemedim şimdi...
O zaman söylediklerine uy çok bekleme üç ay içinde oluşmadı ise doktorunda yapalım dediyse şifa olur belki tüpler tıkanmış olabilir filmden sonra hamile kalma ihtimali daha da artiyormus yazılanlara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…