Ayy olmamışsındır inşallah kuzum
Ne zaman sonuç çıkacak. Insallah degilsindirİnşallah değildir. Acil şifalar diliyorum sana canım
Korkmayin korkmayin ben de geçen ay oldu kist sonra kendiliğinden kayboldu regliyle beraber.Evet malesef kist oluşturduğunu söylüyorlar bende korkuyorum bu ay annemde olduğum için tedaviye ara verdim kontrole de gidemedim arada kasık agrım oluyo acaba kist mi oldu diye korkuyo değilim açıkçası inşallah hepimiz için hayırlısı olur Rabbim isteyen herkese hayırlı , sağlıklı evlat nasip etsin
Ay ay ay çok geçmiş olsun. Nasılsın peki? Uzme kendini belli olmaz belki çok hafif gecirirsin.Kızlar pozitifim
Sağol canm şükür çok ağır değilim böyle devam etse dayanırımAy ay ay çok geçmiş olsun. Nasılsın peki? Uzme kendini belli olmaz belki çok hafif gecirirsin.
Insallah çabucak geçer benin yakın arkadaşım 1 haftaya atlattı darısı başınaSağol canm şükür çok ağır değilim böyle devam etse dayanırım
İnşallahhInsallah çabucak geçer benin yakın arkadaşım 1 haftaya atlattı darısı başına
Ay canım şimdi gördüm geçmiş olsun çok inşallah bir an öncr hafifçe atlatırsın ilaç falan verdimiKızlar pozitifim
Sağol canım iyi gibiyim ya çok ağır geçmiyor şükür. İlaçları almadım ben gerçi iğnenin 12.gunu kanda baktılar gebelik çıkmadı ama yine de içmiyorum eşim ciğerime inecek dye korkuyorAy canım şimdi gördüm geçmiş olsun çok inşallah bir an öncr hafifçe atlatırsın ilaç falan verdimi
İyice kesinleşsin negatif olduğu da olmadı kullanırsın canım takviye al bol bol Allah şifa versin.Sağol canım iyi gibiyim ya çok ağır geçmiyor şükür. İlaçları almadım ben gerçi iğnenin 12.gunu kanda baktılar gebelik çıkmadı ama yine de içmiyorum eşim ciğerime inecek dye korkuyor
Sağol canım aminİyice kesinleşsin negatif olduğu da olmadı kullanırsın canım takviye al bol bol Allah şifa versin.
Nasıl oldun? Var mı bir değişiklik?İnşallahh
İyi gibiyim ya çok ağır değilim şükür buna daNasıl oldun? Var mı bir değişiklik?
Iyi haber buİyi gibiyim ya çok ağır değilim şükür buna da
Kuzum çok geçmiş olsun ya yeni girebildim kusura bakma lütfen aklımdasın kaç gündür Allahım acil şifa versin inşallah nasılsın peki ağır mi geciriyosunKızlar pozitifim
Bakalım ya inşallah yoktur öyle aman aman agrım yok zaten sadece ultrasona girmedim ya bu ay acaba dedimKorkmayin korkmayin ben de geçen ay oldu kist sonra kendiliğinden kayboldu regliyle beraber.
Pazartesi doktora gittim daha yeterince büyük değil dedi folikuller sonra da çarşamba sabah gitmiştim çatlamış kendiliğinden dediBakalım ya inşallah yoktur öyle aman aman agrım yok zaten sadece ultrasona girmedim ya bu ay acaba dedim
Hadi yaPazartesi doktora gittim daha yeterince büyük değil dedi folikuller sonra da çarşamba sabah gitmiştim çatlamış kendiliğinden dedisalı gecesini Allahtan nolur nolmaz diye degerlendirmistik ama bilmiyorum artık geç kaldık mı kalmadık mı. Sen naptin canım döndün mü evine?