Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısınız bende dikkat edeyim diyorum ama bikiyorum bir süre sonra ama bu ay istikrarlı yım karbonhidrat i çok coka zalttim bir de yumurtalıklar için bir kür hazırladım kuru incir kürü kaydı kuru üzüm fındık ceviz badem rendelenmiş ve kavrulmuş havuç ve hurmayı robottan geçirip top top yaptım hergun biraz yemeye çalışıyorum bakalım. Ama gerçekten söylediğiniz gibi etkisi büyük bir ay değerlerim çok yuksekken aşırı dikkat edip iyi beslenip değerleri dusurebilmistim diğer ay dikkat etmeyince yine eskiye dönmüştü

Evet kesinlikle çok fark ediyo aslında düzenli ve sağlıklı beslenmeye her zaman dikkat etmemiz lazım ama bulunduğumuz zaman dolayısıyla çok ta imkanımız olmuyo yediğimiz bi çok şey de katki var

Ben 2-3 senedir çok dikkat ediyorum. Önceden çok düzensiz olurdu reglin. Pko olduğu için ben de. Belki ondandir 2 senedir maşallah her ay regli oldum. Insallah cabalarin sana yardımcı olur.

G Gecemsi bu akşam doktora gittim bu arada iki tane folikul gördü gene ama daha catlamalarina var dedi. Pazartesi sabaha randevu verdi. Insallah o gün eşim de dönüyor. Bir aksilik olmazsa galiba denk gelecek gibi

Hayırlı kandiller canım sen ne durumdasın
Sana da hayırlı kandiller. İyiyim canım sen nasılsın? Dün gece uyuyamadım sürekli bir sıcak bir soğuk, o yüzden heralde başım ağrıyor bugün ama dün doktora gittiğimde 2 folikul gördü baya sevindim. Büyük ihtimalle pazartesi hazır olurlar diye düşünüyoruz. O gün eşim de dönüyoruz şansımız açık inşallah bu ay. Senin nasıl gidiyor?

Ay iyi canım inşallah Ben salı gitmiştim iğneyi yaptı. Değerlendirme aşamasındayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…