Tekrar gebelik testi yaptırdın mı? Korona için ilaç kullnıyor musun canım. Benim de perşembe kontrolüm.Daha iyiym şükür. 3.igne de işe yaramadı ama bu ay doktora gitmeme kararı aldım bakalm hakkımızda hayırlısısen napyon iğnenin kaçıncı günü
Sorma ya o örgüye bende sardım 2 tane yelek 2 tane hırka ördüm baktım hızımı alamadım şimdide anneme yelek başladımİnşallah canım benim kendimi örgüye falan verdim kafamı dağıtmak içinsen nasılsın?
Oo ben daha o kadar değilSorma ya o örgüye bende sardım 2 tane yelek 2 tane hırka ördüm baktım hızımı alamadım şimdide anneme yelek başladımbugün de yol hazırlığım var yarın sabah nasipse yola çıkıcaz adeti bekliyorum artık
Bende yakın da bıkabilirim gibi biraz hızli gittimOo ben daha o kadar değilmaşallah sana. Dönüyorsun artık eve demi yeni adetle gideceksin sanırım doktora
Batlarımız aynı sayılır. Hadi bakalım kuzum hayırlısı olsun bende başka bir doktor görüşü almayı planlıyorum negatif olursa aslında doktorumu da seviyorumBende yakın da bıkabilirim gibi biraz hızli gittimaynen canım yeni adetle gidicem insallah herşey yolundadır 7 si gibi gelicek adet 3. Günü gel dedi bakalım
Yani bende aslında doktorumu seviyorum ama yine olumsuz olirsa dediğin gibi başka doktora gideyim diyorum en azından başka bi problem varsa probleme yoğunlaşırızBatlarımız aynı sayılır. Hadi bakalım kuzum hayırlısı olsun bende başka bir doktor görüşü almayı planlıyorum negatif olursa aslında doktorumu da seviyorum
Evet farklı bir görüş almak iyi olurYani bende aslında doktorumu seviyorum ama yine olumsuz olirsa dediğin gibi başka doktora gideyim diyorum en azından başka bi problem varsa probleme yoğunlaşırız
Aslında şu durumdan korkuyorum şimdi başka doktor da şu problem var onu çözmemiz lazım derse kaç aydır boşa kürek çekmişiz diycez ama tabi ne kadar erken farkettik o kadar iyi yani ne bilimEvet farklı bir görüş almak iyi olur
Bir sorun olmaz inşallah canım ya ama aynen çözülmüş olur en azındanAslında şu durumdan korkuyorum şimdi başka doktor da şu problem var onu çözmemiz lazım derse kaç aydır boşa kürek çekmişiz diycez ama tabi ne kadar erken farkettik o kadar iyi yani ne bilim
Tabi canım kesinlikle ama inşallah bunların hiç birine gerek kalmadan kavuşuruz meleklerimizeBir sorun olmaz inşallah canım ya ama aynen çözülmüş olur en azından
Canım ben hemen almıyorum yumurtalama zamanı özellikle ama namaz kılacaksan tabi alman da gerekir .
Işte acaba diyorum bu ay hemen almasam mi bende sadece yumurtlama zamanı belki fark eder ne bilim umut işteCanım ben hemen almıyorum yumurtalama zamanı özellikle ama namaz kılacaksan tabi alman da gerekir .
Yok regl oldum canm. İlaç kullanmadim parol dışında ne olur ne olmaz diye de nasip değilmişTekrar gebelik testi yaptırdın mı? Korona için ilaç kullnıyor musun canım. Benim de perşembe kontrolüm.
Ben de hemen almıyorum ama bir faydasını göremedim
Ben de hemen almıyorum ama bir faydasını göremedim
Ahh o umut neler yaptırıyor insanaah ya bende ki de bi umut işte
Sorma ya insanın her duyduğunu deneyesi geliyoAhh o umut neler yaptırıyor insana
Kesinlikle hemen duş almamak gerekiyor bana doktorum bile dedi. Birincisi ilişkiden sonra nekadar sırt üstü yatarsan o kadar iyi. İkincisi de dediğin gibi sıcak suyla hemen iyi değilmiş. Ertesi gün sabaha falan bırak canım derim ben kesinlikle.
Öyle dene istersen en azından yumurtlama da bikaç günIşte acaba diyorum bu ay hemen almasam mi bende sadece yumurtlama zamanı belki fark eder ne bilim umut işte