Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha iyiym şükür. 3.igne de işe yaramadı ama bu ay doktora gitmeme kararı aldım bakalm hakkımızda hayırlısı sen napyon iğnenin kaçıncı günü
Tekrar gebelik testi yaptırdın mı? Korona için ilaç kullnıyor musun canım. Benim de perşembe kontrolüm.

İnşallah canım benim kendimi örgüye falan verdim kafamı dağıtmak için sen nasılsın?
Sorma ya o örgüye bende sardım 2 tane yelek 2 tane hırka ördüm baktım hızımı alamadım şimdide anneme yelek başladım bugün de yol hazırlığım var yarın sabah nasipse yola çıkıcaz adeti bekliyorum artık

Oo ben daha o kadar değil maşallah sana. Dönüyorsun artık eve demi yeni adetle gideceksin sanırım doktora

Oo ben daha o kadar değil maşallah sana. Dönüyorsun artık eve demi yeni adetle gideceksin sanırım doktora
Bende yakın da bıkabilirim gibi biraz hızli gittim aynen canım yeni adetle gidicem insallah herşey yolundadır 7 si gibi gelicek adet 3. Günü gel dedi bakalım

Bende yakın da bıkabilirim gibi biraz hızli gittim aynen canım yeni adetle gidicem insallah herşey yolundadır 7 si gibi gelicek adet 3. Günü gel dedi bakalım
Batlarımız aynı sayılır. Hadi bakalım kuzum hayırlısı olsun bende başka bir doktor görüşü almayı planlıyorum negatif olursa aslında doktorumu da seviyorum

Batlarımız aynı sayılır. Hadi bakalım kuzum hayırlısı olsun bende başka bir doktor görüşü almayı planlıyorum negatif olursa aslında doktorumu da seviyorum
Yani bende aslında doktorumu seviyorum ama yine olumsuz olirsa dediğin gibi başka doktora gideyim diyorum en azından başka bi problem varsa probleme yoğunlaşırız

Yani bende aslında doktorumu seviyorum ama yine olumsuz olirsa dediğin gibi başka doktora gideyim diyorum en azından başka bi problem varsa probleme yoğunlaşırız
Evet farklı bir görüş almak iyi olur

Aslında şu durumdan korkuyorum şimdi başka doktor da şu problem var onu çözmemiz lazım derse kaç aydır boşa kürek çekmişiz diycez ama tabi ne kadar erken farkettik o kadar iyi yani ne bilim
Bir sorun olmaz inşallah canım ya ama aynen çözülmüş olur en azından

Kızlar ya çok özel olmazsa bişey sorucam şimdi bikac yerde okudum ilişki den sonra duş almayın 1 gün sonra yada sabah alın falan yazmışlar sıcak su spermleri öldürüyomus falan bende namaz falan kilicam diye hemen duş alıyorum sizce fark eder mi siz nasıl yapiyosunuz sutlaacc M mrve36 G Gizoludi

Canım ben hemen almıyorum yumurtalama zamanı özellikle ama namaz kılacaksan tabi alman da gerekir .

Tekrar gebelik testi yaptırdın mı? Korona için ilaç kullnıyor musun canım. Benim de perşembe kontrolüm.
Yok regl oldum canm. İlaç kullanmadim parol dışında ne olur ne olmaz diye de nasip değilmiş inşallah güzel haberler verirsin bize

Ben de hemen almıyorum ama bir faydasını göremedim

Kesinlikle hemen duş almamak gerekiyor bana doktorum bile dedi. Birincisi ilişkiden sonra nekadar sırt üstü yatarsan o kadar iyi. İkincisi de dediğin gibi sıcak suyla hemen iyi değilmiş. Ertesi gün sabaha falan bırak canım derim ben kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…