KesinlikleeeeHadi işiniz rast gitsin inşallah sizin de şimdi zor kısma geldin desene beklemek bence en zoru ya!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KesinlikleeeeHadi işiniz rast gitsin inşallah sizin de şimdi zor kısma geldin desene beklemek bence en zoru ya!!
Aynen ya zaman geçmiyor inşallah hepimizin canımHadi işiniz rast gitsin inşallah sizin de şimdi zor kısma geldin desene beklemek bence en zoru ya!!
Yumurtlama da şeffaf oluyo diye biliyorum akıntıyı bu beyaz akinti bende de oldu geçen ay adet gününe kadar devam ettiGünaydın hanımlar. Benim klomen kullanimı salı günü sabahı bitti. Zaten adet bitimi gün aşırı değerlendirdik. Ve benim dünden beri beyaz krem gibi akıntım var. Ve belim kasıklarım bacaklarım aşırı ağrıyor. Yumurtlama yeni mi oldu diyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda???
Gün içinde 2 tane almış olmak önemli aynı anda 2 tane içmişsin yada bir sabah bir akşam farketmiyor doktorum bana böyle söylemiştiYok 4 tane değil sadece sabah kahvaltıdan sonra aynı anda 2 tane iç dedi
Merhaba sizde problem neBenim klomeni ilk denemem bundan önce agnucaston kullandık o işe yaramadı malesef bakalım bunda sonuç ne olacak
Aynen öyleymiş 2 aydır öyle kullandım hepGün içinde 2 tane almış olmak önemli aynı anda 2 tane içmişsin yada bir sabah bir akşam farketmiyor doktorum bana böyle söylemişti
Yani şöyle aslında tam teşhis edilmiş problem yok 2 aydır hem klomen hem catlatma iğnesi yapıyolar hala olumsuz bu ay dâ denedikten sonra hsg cekelim dediler rahim içinde problem var mı diye siz de durum nedirMerhaba sizde problem ne
Klomen genelde yumurtlama problemi olan yada yumurtası gelişmeyenlere veriliyor o sebeple sordum mesela benim yumurta rezervim azYani şöyle aslında tam teşhis edilmiş problem yok 2 aydır hem klomen hem catlatma iğnesi yapıyolar hala olumsuz bu ay dâ denedikten sonra hsg cekelim dediler rahim içinde problem var mı diye siz de durum nedir
Benim şöyle yumurta rezervim fazla ama gelişmiyo. 2 aydır yumurta geliştiri tedavi görüyorum gelisiyo catliyo ama hala olmadi o yuzden son çare hsg ile bakacaklar tüplere falanKlomen genelde yumurtlama problemi olan yada yumurtası gelişmeyenlere veriliyor o sebeple sordum mesela benim yumurta rezervim az
Gelişip çatışmaya başladıysa yakındır dilerim en kısa sürede kavusursun bebeğineBenim şöyle yumurta rezervim fazla ama gelişmiyo. 2 aydır yumurta geliştiri tedavi görüyorum gelisiyo catliyo ama hala olmadi o yuzden son çare hsg ile bakacaklar tüplere falan
Amin inşallah hepimiz bu mutlu haberi alırız sen tedavinin kaçıncı ayındasın nasıl gidiyoGelişip çatışmaya başladıysa yakındır dilerim en kısa sürede kavusursun bebeğine
Ben ikinciyi istiyorum 3 yıl önce yumurta rezervim azalmış olduğunu öğrendim tedavi anlamında son birkaç aydır doktora gidiyorum adet düzenimde bozulma olmadı yumurta da izleniyor gelişip çatlıyor ama hormonlar kaynaklı tutmuyor sanırım klomen 2 ay üst üste kullandım yumurta sayısı artar diye dr klomen yazıyor adet olursanda olmazsanda gel diyor iğne vs yok takip yok kist oluşur diye korktum bıraktımAmin inşallah hepimiz bu mutlu haberi alırız sen tedavinin kaçıncı ayındasın nasıl gidiyo
Evet malesef kist oluşturduğunu söylüyorlar bende korkuyorum bu ay annemde olduğum için tedaviye ara verdim kontrole de gidemedim arada kasık agrım oluyo acaba kist mi oldu diye korkuyo değilim açıkçası inşallah hepimiz için hayırlısı olur Rabbim isteyen herkese hayırlı , sağlıklı evlat nasip etsinBen ikinciyi istiyorum 3 yıl önce yumurta rezervim azalmış olduğunu öğrendim tedavi anlamında son birkaç aydır doktora gidiyorum adet düzenimde bozulma olmadı yumurta da izleniyor gelişip çatlıyor ama hormonlar kaynaklı tutmuyor sanırım klomen 2 ay üst üste kullandım yumurta sayısı artar diye dr klomen yazıyor adet olursanda olmazsanda gel diyor iğne vs yok takip yok kist oluşur diye korktum bıraktım
Amin canım inşallahEvet malesef kist oluşturduğunu söylüyorlar bende korkuyorum bu ay annemde olduğum için tedaviye ara verdim kontrole de gidemedim arada kasık agrım oluyo acaba kist mi oldu diye korkuyo değilim açıkçası inşallah hepimiz için hayırlısı olur Rabbim isteyen herkese hayırlı , sağlıklı evlat nasip etsin
İnşallah değildir. Acil şifalar diliyorum sana canım
Bende bildirim gelince dedim galiba bu defa oldu bize güzel haberi vermek için yazdı çok sevinmiştim ama şimdi bunu görünce çok üzüldüm insallah negatif çıkar sonuçlar