Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok geçmiş olsun ya yeni girebildim kusura bakma lütfen aklımdasın kaç gündür Allahım acil şifa versin inşallah nasılsın peki ağır mi geciriyosun
Sağol canım benim çok kötü değilm ağrı kesiciyle düzeliyorum 🙏🏻

Inşallah biran önce tamamen kurtulursun atlatırsın canım dualarımız seninle🤲🤲🥰
İnşallah canım İngiliz mutantlı virüsmüş tüm akrabalarımz hepsi korona şuan çok hızlı yayılıyor aman dikkat edin kendinize 🙏🏻

Hadi ya 😒 ama bi gün öncesinde değerlenirmişsin belki tutar Allahın izniyle Rabbim büyüktür sen olumlu düşünmeye çalış beyne olumlu sinyal göndermemiz lazimmis 😊 bende 1 2 güne dönüyorum nasipse eşim almaya gelicek sonra adeti bekliycem 3. Günü kontrole gidicem bakalım bizde durumlar ne
Iyi bakalım hadi şimdiden iyi yolculuklar. 💕 haberleşiriz gene. Ayrıca aynen olumlu olumlu düşünmeye çalışıyorum ben de 😍🤩

Doktora gidince haber veririm canım mutlaka 🤗🤩 inşallah senden de güzel haberler bekliyorm 🤗🤗
Insallah canım ya sana da motivasyon olur hem dua et nolur benim için. Bu akşam ilk defa da Progesteron fitil kullandım. Bakalım onun faydası olacak mı. Bazen normal olsa da bu değer kanda böyle fitille verilince de hamile kalan oluyormuş dedi doktor inşallah o hamile kalanlardan biri de ben olurum 😊

Insallah canım ya sana da motivasyon olur hem dua et nolur benim için. Bu akşam ilk defa da Progesteron fitil kullandım. Bakalım onun faydası olacak mı. Bazen normal olsa da bu değer kanda böyle fitille verilince de hamile kalan oluyormuş dedi doktor inşallah o hamile kalanlardan biri de ben olurum 😊
Ay inşallah ya dualarım seninle bu ay sağlıklı bebiş haberlerini alıcaz inşallah 🤲🤗🥰 umut her zaman var 🤗 belirtilerin oldukça yaz mutlaka 🥰

Merhaba arkadaşlar;

Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Bende gittim. Doktora ama bende sorun yoktu agdet düzensizliği olduğu için yumurtlama gününü bilemediğimden gebe kalamıyordum. Klomen yazdı günde 2 tane sabah akşam şekilde 8 nisanda kontrolüm var bugün ilk defa içtim 2 adet akşamda ovilasyon testi yaptım. Yumurtlamaya son 3-4 gün gibi duruyor onunla da kontrol ediyorum :) tavsiye ederim

Bende gittim. Doktora ama bende sorun yoktu agdet düzensizliği olduğu için yumurtlama gününü bilemediğimden gebe kalamıyordum. Klomen yazdı günde 2 tane sabah akşam şekilde 8 nisanda kontrolüm var bugün ilk defa içtim 2 adet akşamda ovilasyon testi yaptım. Yumurtlamaya son 3-4 gün gibi duruyor onunla da kontrol ediyorum :) tavsiye ederim
Inşallah sağlıklı bebiş haberini alırsınız bu ay hayırlısıyla 🤗🤲 ben şimdi zaten klomenden sonra doktor yumurtalar olgunlaşana kadar doktor kontrol ettiğin için ovu. Testlerini kullanmadim 2 aydır ama olmadi bu ay onu da denerim teşekkür ederim 🤗

Ay inşallah ya dualarım seninle bu ay sağlıklı bebiş haberlerini alıcaz inşallah 🤲🤗🥰 umut her zaman var 🤗 belirtilerin oldukça yaz mutlaka 🥰
Tamam canım yazarım. Güya yatmadan koy fitili yorgunluk, uyku yapıyor falan dedi doktor ama belki ilk seferdi diye ben yorgunluk, uyku falan hiç birsey hissetmedim 😄 önümüzdeki günlerde hissedersem söylerim.

En iyisi bencede yoksa çok stres oluyoruz 😊 nasıl hissediyosun peki
Canım çok test alasım geliyor ama yok diyorum😂😂 valla şuan hiç birşey yok. Ama bir hafta önceden beyaz akıntım ve göğüs ağrım vardı. Adet öncesi o kadar erken olmazdıda ama bilemedim🤔

Canım çok test alasım geliyor ama yok diyorum😂😂 valla şuan hiç birşey yok. Ama bir hafta önceden beyaz akıntım ve göğüs ağrım vardı. Adet öncesi o kadar erken olmazdıda ama bilemedim🤔
Ay inşallah hayırlısı olur canım sağlıklı bebiş haberlerini alıriz 🤲🥰 güzel düşünelim güzel olsun🤗

X