Sağol canım benim çok kötü değilm ağrı kesiciyle düzeliyorumKuzum çok geçmiş olsun ya yeni girebildim kusura bakma lütfen aklımdasın kaç gündür Allahım acil şifa versin inşallah nasılsın peki ağır mi geciriyosun
Inşallah biran önce tamamen kurtulursun atlatırsın canım dualarımız seninleSağol canım benim çok kötü değilm ağrı kesiciyle düzeliyorum
İnşallah canım İngiliz mutantlı virüsmüş tüm akrabalarımz hepsi korona şuan çok hızlı yayılıyor aman dikkat edin kendinizeInşallah biran önce tamamen kurtulursun atlatırsın canım dualarımız seninle
Bide bu mutantli virüs cıktı ya Allahım acil şifa versin insallaj hepinizinde yardımcısı olsunİnşallah canım İngiliz mutantlı virüsmüş tüm akrabalarımz hepsi korona şuan çok hızlı yayılıyor aman dikkat edin kendinize
Iyi bakalım hadi şimdiden iyi yolculuklar.Hadi yaama bi gün öncesinde değerlenirmişsin belki tutar Allahın izniyle Rabbim büyüktür sen olumlu düşünmeye çalış beyne olumlu sinyal göndermemiz lazimmis bende 1 2 güne dönüyorum nasipse eşim almaya gelicek sonra adeti bekliycem 3. Günü kontrole gidicem bakalım bizde durumlar ne
Doktora gidince haber veririm canım mutlakaIyi bakalım hadi şimdiden iyi yolculuklar.haberleşiriz gene. Ayrıca aynen olumlu olumlu düşünmeye çalışıyorum ben de
Insallah canım ya sana da motivasyon olur hem dua et nolur benim için. Bu akşam ilk defa da Progesteron fitil kullandım. Bakalım onun faydası olacak mı. Bazen normal olsa da bu değer kanda böyle fitille verilince de hamile kalan oluyormuş dedi doktor inşallah o hamile kalanlardan biri de ben olurumDoktora gidince haber veririm canım mutlakainşallah senden de güzel haberler bekliyorm
Ay inşallah ya dualarım seninle bu ay sağlıklı bebiş haberlerini alıcaz inşallahInsallah canım ya sana da motivasyon olur hem dua et nolur benim için. Bu akşam ilk defa da Progesteron fitil kullandım. Bakalım onun faydası olacak mı. Bazen normal olsa da bu değer kanda böyle fitille verilince de hamile kalan oluyormuş dedi doktor inşallah o hamile kalanlardan biri de ben olurum
Bende gittim. Doktora ama bende sorun yoktu agdet düzensizliği olduğu için yumurtlama gününü bilemediğimden gebe kalamıyordum. Klomen yazdı günde 2 tane sabah akşam şekilde 8 nisanda kontrolüm var bugün ilk defa içtim 2 adet akşamda ovilasyon testi yaptım. Yumurtlamaya son 3-4 gün gibi duruyor onunla da kontrol ediyorum :) tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar;
Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Inşallah sağlıklı bebiş haberini alırsınız bu ay hayırlısıylaBende gittim. Doktora ama bende sorun yoktu agdet düzensizliği olduğu için yumurtlama gününü bilemediğimden gebe kalamıyordum. Klomen yazdı günde 2 tane sabah akşam şekilde 8 nisanda kontrolüm var bugün ilk defa içtim 2 adet akşamda ovilasyon testi yaptım. Yumurtlamaya son 3-4 gün gibi duruyor onunla da kontrol ediyorum :) tavsiye ederim
Tamam canım yazarım. Güya yatmadan koy fitili yorgunluk, uyku yapıyor falan dedi doktor ama belki ilk seferdi diye ben yorgunluk, uyku falan hiç birsey hissetmedimAy inşallah ya dualarım seninle bu ay sağlıklı bebiş haberlerini alıcaz inşallahumut her zaman var belirtilerin oldukça yaz mutlaka
Tamam canım yazarım. Güya yatmadan koy fitili yorgunluk, uyku yapıyor falan dedi doktor ama belki ilk seferdi diye ben yorgunluk, uyku falan hiç birsey hissetmedimönümüzdeki günlerde hissedersem söylerim.
Yok canım yapmadım daha. Yapmayı da düşünmüyorum perşembe randevum var direk doktora gideceğimCanım test yaptın mı günün geldi misutlaacc
En iyisi bencede yoksa çok stres oluyoruzYok canım yapmadım daha. Yapmayı da düşünmüyorum perşembe randevum var direk doktora gideceğim
Canım çok test alasım geliyor ama yok diyorumEn iyisi bencede yoksa çok stres oluyoruznasıl hissediyosun peki
Ay inşallah hayırlısı olur canım sağlıklı bebiş haberlerini alırizCanım çok test alasım geliyor ama yok diyorumvalla şuan hiç birşey yok. Ama bir hafta önceden beyaz akıntım ve göğüs ağrım vardı. Adet öncesi o kadar erken olmazdıda ama bilemedim
İnşallah canım benim kendimi örgüye falan verdim kafamı dağıtmak içinAy inşallah hayırlısı olur canım sağlıklı bebiş haberlerini alırizgüzel düşünelim güzel olsun
Daha iyiym şükür. 3.igne de işe yaramadı ama bu ay doktora gitmeme kararı aldım bakalm hakkımızda hayırlısı