Hiç testim kalmadıCanım hamilelikte de göğüsler hassas oluyomuş bi test yap emin ol en azından sen daha iyi bilirsin tabi ki ama
Kontrole gidecek misin?Bugun 16.gunum
Yok cnm kanda cıkardı olsayı beta 2 cıktı bKontrole gidecek misin?
Anladım canım hayırlısı olsunYok cnm kanda cıkardı olsayı beta 2 cıktı b
O zaman adete kadar bekliycez artık hepimizHiç testim kalmadı
Test almaya gidiyoruzO zaman adete kadar bekliycez artık hepimiz
Ayy yapınca yaz mutlaka canım sende var gibi geliyo banaTest almaya gidiyoruz
Bende salı gibi alcam insallah test bugün pazar malum çıkamadımTest almaya gidiyoruz
Negatif çıktı dün gece yaptk eşimin ısrarıyla yarın zaten adet günüm. Hayırlısı bakalımBende salı gibi alcam insallah test bugün pazar malum çıkamadım
Yok kizz inşallah sizde vardırAyy yapınca yaz mutlaka canım sende var gibi geliyo bana
Benim de umudum yok ya napalim hayırlısı olsun insallahYok kizz inşallah sizde vardır
Amin kuzumBenim de umudum yok ya napalim hayırlısı olsun insallah
Ayy geldimi
Bugün yaptın mı bir daha canımKızlar bu dün ki test dün su damlattim kuruma çizgisi ise diye ama kaybolmadı bugün kuruyunca daha belirgin olmuş ama dün ki ince çizgi aynı
Yok canım testim yok malesef annemdeyim yarın alabilirim testi regl olmazsam inşallah yarın yapicamBugün yaptın mı bir daha canım
Inşallah yeni ay yeni umutlar olur canım
UmarımInşallah yeni ay yeni umutlar olur canım
Bende belki kan vermeye giderim diyorum aen özele mi gitmiştin kan için aile hekimine falan mı?Yok canım testim yok malesef annemdeyim yarın alabilirim testi regl olmazsam inşallah yarın yapicam