Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce özele e gittim orda 1.20 çıkınca şüpheli dediler 2 Gün sonra aile hekimine gittim orda kesin negatif olduğu belli oldu ama ertesi gün cıktı sonuçlar özelde 1 2 saate cikiyoBende belki kan vermeye giderim diyorum aen özele mi gitmiştin kan için aile hekimine falan mı?
Inşallah içini ferah tut bişey yoktur Allahın izniyleŞuan tek endisem umarım kist oluşmamıştır
Anladım canım . Yarın gideyim diyorum da acilden giriş yapıp kan vericem mi dicem hiç öyle gitmedim de bilemedimÖnce özele e gittim orda 1.20 çıkınca şüpheli dediler 2 Gün sonra aile hekimine gittim orda kesin negatif olduğu belli oldu ama ertesi gün cıktı sonuçlar özelde 1 2 saate cikiyo
Inşallah içini ferah tut bişey yoktur Allahın izniyleŞuan tek endisem umarım kist oluşmamıştır
Normal hastanelerin acilinde olmuyomus galiba da özele gidince direk gebelik testi yaptırcam deyince yonlendiriyolar kan vermeye hadi inşallah hayırlı haberler gelirsin ben bi tane daha evde yapayım da öyle gideyim diyorum kan vermeye belki de adet olurum o güne kadar hayırlısı artıkAnladım canım . Yarın gideyim diyorum da acilden giriş yapıp kan vericem mi dicem hiç öyle gitmedim de bilemedim
Hayırlısı canım ya ben bide progestan kullanıyorum onu bırakmak gerekiyormuş adet olmak için geciktiriyor yani değilsem de o ilacı bırakırımInşallah içini ferah tut bişey yoktur Allahın izniyle
Normal hastanelerin acilinde olmuyomus galiba da özele gidince direk gebelik testi yaptırcam deyince yonlendiriyolar kan vermeye hadi inşallah hayırlı haberler gelirsin ben bi tane daha evde yapayım da öyle gideyim diyorum kan vermeye belki de adet olurum o güne kadar hayırlısı artık
Öyle tabi canım bilinmezlikte zor oluyo insan değilse bile öğrenmek istiyoHayırlısı canım ya ben bide progestan kullanıyorum onu bırakmak gerekiyormuş adet olmak için geciktiriyor yani değilsem de o ilacı bırakırım
Canım naptin gittin mi kan vermeyeHayırlısı canım ya ben bide progestan kullanıyorum onu bırakmak gerekiyormuş adet olmak için geciktiriyor yani değilsem de o ilacı bırakırım
Evet canım 2,51 çıkmış yok yaniCanım naptin gittin mi kan vermeye
Ama ben geçen ay 15. Gün yaptırdığım da 0.04 falan çıkmıştı 1.20 çıktığında doktor şüpheli 1 hafta sonra tekrar yaptır demişti sana bişey dedi miEvet canım 2,51 çıkmış yok yani
Sormadım ki kuzum öyle mi oluyormuşAma ben geçen ay 15. Gün yaptırdığım da 0.04 falan çıkmıştı 1.20 çıktığında doktor şüpheli 1 hafta sonra tekrar yaptır demişti sana bişey dedi mi
Yanlış söylemiş olmim ama ben 12. Gün yaptırdığım da 1.20 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrarla demişti doktor sonra 15. Gün yaptırdım 0.04 cıktı ama senin 15. Gün 2.50 cikmasi şaşırttı beni ama kullandığın progestan etkilemiş olabilir miSormadım ki kuzum öyle mi oluyormuş
Hiç bilmiyorum beni de şaşırttı kendi doktoruma gideceğim perşembe bakalımYanlış söylemiş olmim ama ben 12. Gün yaptırdığım da 1.20 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrarla demişti doktor sonra 15. Gün yaptırdım 0.04 cıktı ama senin 15. Gün 2.50 cikmasi şaşırttı beni ama kullandığın progestan etkilemiş olabilir mi
Aynen canım daha iyi olur bizi de haberdar et gidince benim de adet günü yarın bakalım olmazsa bi test yapayım tekrar diyorumHiç bilmiyorum beni de şaşırttı kendi doktoruma gideceğim perşembe bakalım
Aynen yap bakalım canım . Sen gitmeyecektin demi doktoraAynen canım daha iyi olur bizi de haberdar et gidince benim de adet günü yarın bakalım olmazsa bi test yapayım tekrar diyorum
Yok canım ben kütahyaya geldim bu ay ara verelim dedik ama regl olmazsam gidip bi sağlık ocağına kan vereyim diyorum bi umut işte ne bilimAynen yap bakalım canım . Sen gitmeyecektin demi doktora
Biraz iyi gelecek sana inşallah canım. Yine olmazsan ver tabiYok canım ben kütahyaya geldim bu ay ara verelim dedik ama regl olmazsam gidip bi sağlık ocağına kan vereyim diyorum bi umut işte ne bilim
Inşallah hepimiz için herşey daha güzel olur canım burda birbirimize destek oluyoruz çok iyi oluyo çok sağolBiraz iyi gelecek sana inşallah canım. Yine olmazsan ver tabi
Aynen canım sende sağolInşallah hepimiz için herşey daha güzel olur canım burda birbirimize destek oluyoruz çok iyi oluyo çok sağol
Yok canım ben kütahyaya geldim bu ay ara verelim dedik ama regl olmazsam gidip bi sağlık ocağına kan vereyim diyorum bi umut işte ne bilim