Merhaba tekrar. Nasılsın? Nasıl gidiyor? Var mı hiç ağrı falan? Aldığın testi yaptın mı?Evet bugün 12.Gün çok şükür 14. Gün test yapayım diyorum nasipse
Hayırlısı olsun canım belki ara vermek iy gelir bizeYok canım geçen ay iğneyi yaptırırken söyledim diğer ay ara vermek istiyorum diye
Kesinlikle çünkü doktora gittigim her ay daha umutlu oluyorum ve bu bana iyi gelmiyo belki böylesi daha hayırlıdırHayırlısı olsun canım belki ara vermek iy gelir bize
Kesinlikle çünkü doktora gittigim her ay daha umutlu oluyorum ve bu bana iyi gelmiyo belki böylesi daha hayırlıdırHayırlısı olsun canım belki ara vermek iy gelir bize
Merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsınMerhaba tekrar. Nasılsın? Nasıl gidiyor? Var mı hiç ağrı falan? Aldığın testi yaptın mı?
Sonradan çıktıysa geçersiz olabilir kuzum
Büyük ihtimalle geçersiz kuzum çünkü en erken yarim saat sonra çıkmıştır ilk dakikalar net bişey yoktuSonradan çıktıysa geçersiz olabilir kuzum
Erken mi yaptın acaba testi? Ben de ufak ufak regli ağrısı başladı sanki ya. Geçen cuma da doktora gittik kontrole. Rahim kalinligin iyi, iki folikul de çatlamış dedi ama diğer yumurtaligimda kist gördü pko olabilir dedi ki hiç şaşırmadım tr de ki doktorum zaten pko lusun demişti. Sonraki ay regli olursam klomifen kullanmadan gel bakalım kist büyümüş mü diye dedi. Bakalım. Yani biraz karışık duygular içindeyim ben de. Reglime 1 hafta kadar var bakalım.Kesinlikle çünkü doktora gittigim her ay daha umutlu oluyorum ve bu bana iyi gelmiyo belki böylesi daha hayırlıdır
Merhaba iyiyim teşekkür ederim sen nasılsınbel agrım hala devam ediyo süt beyazı akıntıda iğneden 2 3 Gün sonra başladı hala devam ediyo ama bugün yaptığım test malesef negatif sende durum ne nasıl gidiyo
Bence sen testi regli olmazsan 2 gün sonra gene tekrarla kuzum.
Bilmiyorum ki 14 gün oldu iğne yapılalı olsa çıkardı diye düşünüyorm çok arada kaldımErken mi yaptın acaba testi? Ben de ufak ufak regli ağrısı başladı sanki ya. Geçen cuma da doktora gittik kontrole. Rahim kalinligin iyi, iki folikul de çatlamış dedi ama diğer yumurtaligimda kist gördü pko olabilir dedi ki hiç şaşırmadım tr de ki doktorum zaten pko lusun demişti. Sonraki ay regli olursam klomifen kullanmadan gel bakalım kist büyümüş mü diye dedi. Bakalım. Yani biraz karışık duygular içindeyim ben de. Reglime 1 hafta kadar var bakalım.
Bende öyle düşündüm çarşamba günü adet olmam lazım takvime göre eğer olmazsam kan vereyim diyorum nasip olursaBence sen testi regli olmazsan 2 gün sonra gene tekrarla kuzum.
Ya bana doktor iğneden sonra 2 gün atlayıp öyle 14 gün say diyor hep. Çünkü iğne yapıldığı an olmaz çatlama. Sonra onun üzerine de 3 gün gecikme ekle diyor. Yani iğneden itibaren sayarsan 19 gün eder test yapma günün. Ondan dedimBilmiyorum ki 14 gün oldu iğne yapılalı olsa çıkardı diye düşünüyorm çok arada kaldıminsallaj sen pozitifi görürsün Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Bence de benim doktorun hesabına göre aslında senin daha test yapmana 5 gün var canım.Bende öyle düşündüm çarşamba günü adet olmam lazım takvime göre eğer olmazsam kan vereyim diyorum nasip olursa
Inşallah dediğin gibidir ya Rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin bakalım en iyisi beklemek galibaYa bana doktor iğneden sonra 2 gün atlayıp öyle 14 gün say diyor hep. Çünkü iğne yapıldığı an olmaz çatlama. Sonra onun üzerine de 3 gün gecikme ekle diyor. Yani iğneden itibaren sayarsan 19 gün eder test yapma günün. Ondan dedim
Amin canım. Herseyin hayırlısıInşallah dediğin gibidir ya Rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin bakalım en iyisi beklemek galiba
Hayırlıı olsun canım yarın falan tekrar yap istersenBüyük ihtimalle geçersiz kuzum çünkü en erken yarim saat sonra çıkmıştır ilk dakikalar net bişey yoktu
Ben de iğnenin kaset test negatifti 14. Gün. Kan verim 15. Gün beta hcg 2 cıktı bugun de 16.gün hala regl olmadım sanırım geciktriyor bide progestan fitil kullanmıstm onun etkisi herhaldeBilmiyorum ki 14 gün oldu iğne yapılalı olsa çıkardı diye düşünüyorm çok arada kaldıminsallaj sen pozitifi görürsün Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Aynen oda zaten adet gecikmesine denk geliyo daha mantıklı ama işte korkuyorum hergun ya regl olduysam diyeBence de benim doktorun hesabına göre aslında senin daha test yapmana 5 gün var canım.
Bekliyim diyorum artık ya korkuyorum test yapmayaHayırlıı olsun canım yarın falan tekrar yap istersen
Evet bazılarında gecikme olabiliyormuş benim geçen ay 17. Gün oldu adet o yuzden bu ay da 17. 18. Gün olur gibime geliyoBen de iğnenin kaset test negatifti 14. Gün. Kan verim 15. Gün beta hcg 2 cıktı bugun de 16.gün hala regl olmadım sanırım geciktriyor bide progestan fitil kullanmıstm onun etkisi herhalde