Ya o korku bende de oluyor ama ne yapalım işte. Kendimi sürekli meşgul edip aklımdan çıkarmaya çalışıyorum. Sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama geçmiyorAynen oda zaten adet gecikmesine denk geliyo daha mantıklı ama işte korkuyorum hergun ya regl olduysam diye
Yok ya hiç gecmiyo her agrım olduğunda adetim geliyo sanıyorum bi korku olmadığını görünce rahatlıyorum ama tabi olmayacağı anlamına gelmiyoYa o korku bende de oluyor ama ne yapalım işte. Kendimi sürekli meşgul edip aklımdan çıkarmaya çalışıyorum. Sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor
Ahahahaha aynen aynenYok ya hiç gecmiyo her agrım olduğunda adetim geliyo sanıyorum bi korku olmadığını görünce rahatlıyorum ama tabi olmayacağı anlamına gelmiyo
Ay inşallah ya bu bekleyişin sonu güzel ve sağlıklı bi bebiş haberi olurAhahahaha aynen aynensürekli bir tetikte olma durumu. Benim daha 1 hafta var ona rağmen böyleyim. Napalim böyle böyle geçecek günler. Insallah ileride döner de bu halimize güleriz
AmiiiiinAy inşallah ya bu bekleyişin sonu güzel ve sağlıklı bi bebiş haberi olurburda bildiğim kadarıyla bekleyen 4 5 kişiyiz inşallah hepimize sağlıkla hamileyim yazmak nasip olur
Bende yaa direk kan veririm bıktım idrar testinde negatiftenBekliyim diyorum artık ya korkuyorum test yapmaya
Progestan geciktiriyormuş bende kullanıyorum bakalım tekrar ne zaman kan vereceksiniz?Ben de iğnenin kaset test negatifti 14. Gün. Kan verim 15. Gün beta hcg 2 cıktı bugun de 16.gün hala regl olmadım sanırım geciktriyor bide progestan fitil kullanmıstm onun etkisi herhalde
Ay sorma ya negatif göre göre bi hal oldukBende yaa direk kan veririm bıktım idrar testinde negatiftenbide kanda görelim
Cidden yaAy sorma ya negatif göre göre bi hal olduk
Inşallah görelim artık ya Allahın izniyle sağlıklaCidden yaartık pozitif istiyorum
Canım yine de tekrar bi test yapsaydın varsa eğer kendini bu kadar yorman iyi değilBen de geçen negatif çıktı ya dün kendimi temizliğe verdim belim kopuyor
Ay yormasaydın kendini canımBen de geçen negatif çıktı ya dün kendimi temizliğe verdim belim kopuyor
Sanmıyorum canm ya adet olmam lazım 2 güne göğüslerim çok acıyorCanım yine de tekrar bi test yapsaydın varsa eğer kendini bu kadar yorman iyi değil
Ver ver çok iyi geliyorAy yormasaydın kendini canımadet olursam bende vercem kendimi temizliğe
Bakalım ne olacakVer ver çok iyi geliyorinşallah olmazsın tabii
Canım hamilelikte de göğüsler hassas oluyomuş bi test yap emin ol en azından sen daha iyi bilirsin tabi ki amaSanmıyorum canm ya adet olmam lazım 2 güne göğüslerim çok acıyor
Vermem tekrar ya bugun yarın olurum herhalde bekliyorumProgestan geciktiriyormuş bende kullanıyorum bakalım tekrar ne zaman kan vereceksiniz?
Kaç gün oldu iğneden sonraVermem tekrar ya bugun yarın olurum herhalde bekliyorum
Bugun 16.gunumKaç gün oldu iğneden sonra