Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oda zaten adet gecikmesine denk geliyo daha mantıklı ama işte korkuyorum hergun ya regl olduysam diye🤦‍♀️
Ya o korku bende de oluyor ama ne yapalım işte. Kendimi sürekli meşgul edip aklımdan çıkarmaya çalışıyorum. Sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor 😄

Ya o korku bende de oluyor ama ne yapalım işte. Kendimi sürekli meşgul edip aklımdan çıkarmaya çalışıyorum. Sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor 😄
Yok ya hiç gecmiyo her agrım olduğunda adetim geliyo sanıyorum bi korku olmadığını görünce rahatlıyorum ama tabi olmayacağı anlamına gelmiyo😬😬

Yok ya hiç gecmiyo her agrım olduğunda adetim geliyo sanıyorum bi korku olmadığını görünce rahatlıyorum ama tabi olmayacağı anlamına gelmiyo😬😬
Ahahahaha aynen aynen 😂 sürekli bir tetikte olma durumu. Benim daha 1 hafta var ona rağmen böyleyim. Napalim böyle böyle geçecek günler. Insallah ileride döner de bu halimize güleriz 😄

Ahahahaha aynen aynen 😂 sürekli bir tetikte olma durumu. Benim daha 1 hafta var ona rağmen böyleyim. Napalim böyle böyle geçecek günler. Insallah ileride döner de bu halimize güleriz 😄
Ay inşallah ya bu bekleyişin sonu güzel ve sağlıklı bi bebiş haberi olur 🤲🤲 burda bildiğim kadarıyla bekleyen 4 5 kişiyiz inşallah hepimize sağlıkla hamileyim yazmak nasip olur 🤲🤲🤗

Ben de iğnenin kaset test negatifti 14. Gün. Kan verim 15. Gün beta hcg 2 cıktı bugun de 16.gün hala regl olmadım sanırım geciktriyor bide progestan fitil kullanmıstm onun etkisi herhalde
Progestan geciktiriyormuş bende kullanıyorum bakalım tekrar ne zaman kan vereceksiniz?

X