Allah Allah olabilir mi acaba yaAcaba benim kistemi dönüştü? Çok ağrıyor kasıklarım adet olunca yandım ağrıdan.
bide beta böyle kistten de yüksek çıkabiliyormuş
Benim de kasıklarım da ağrı var regl de olmadim bende korkuyorum acaba kist olur mu diyeAcaba benim kistemi dönüştü? Çok ağrıyor kasıklarım adet olunca yandım ağrıdan.
bide beta böyle kistten de yüksek çıkabiliyormuş
Olmadım canım yani bilmiyorum aklıma o ihtimal de geliyor.Allah Allah olabilir mi acaba yaadet oldunn mu şimdi
Evet bende çok okudum çok düşük olup sonra adet gecikince yükselenler olmuş benim de geven ay 17. Gün oldu adet o yuzden yarın adet günü olarak sayıyorum bakalım yarın mi olucak gecikme olacak mi bilmiyorumOlmadım canım yani bilmiyorum aklıma o ihtimal de geliyor.
Bide betası 3 den ve 2,41 den yükselen olmuş forumda gördüm
Bakalım nasıl olacak canım haber ver sende muhakkakEvet bende çok okudum çok düşük olup sonra adet gecikince yükselenler olmuş benim de geven ay 17. Gün oldu adet o yuzden yarın adet günü olarak sayıyorum bakalım yarın mi olucak gecikme olacak mi bilmiyorum
Tamam canım bi tane erken gebelik testi aldım bugün after diye bi marka hiç duymadım ama yarın sabah yapayım diyorum gelen giden olmazsa yazarım sana muhakkakBakalım nasıl olacak canım haber ver sende muhakkak
Ay hadi bakalım inşallah pozitif olurTamam canım bi tane erken gebelik testi aldım bugün after diye bi marka hiç duymadım ama yarın sabah yapayım diyorum gelen giden olmazsa yazarım sana muhakkak
Hiç umudum yok canım ya ama insallah diyelim yine deAy hadi bakalım inşallah pozitif olur
Olsun canım can sağlığı olsun napalm ara verdiği ay hamile kalan çok var belli mi olurGünaydın kızlar test yapmak için kalkmıştım ama malesef regl oldumbu ay ara veriyorum artık umutlar nisan a kaldı
Malesef benim ki pek oyle olmicak gibi canım anneme gelmiştim baska şehirdeyim napalim sağlık olsun ya benim ki nisana kaldı nasipse ama doktor konusunda kafam karışık her ay umut veriyo olucak gibi konuşuyo ama olmuyo herşey Allahtan tabi o ayrı ama en azından varsa bi problem söyleyip ihtimalli konuşması lazımOlsun canım can sağlığı olsun napalm ara verdiği ay hamile kalan çok var belli mi olurbana da femara verdi bu defa
Doktorlar da isi ticarete dökmüş ya onlar için önemli değil ki gtsin bidaha gelsin diyorlar. Araştır önümüzdeki ay başka doktora gitMalesef benim ki pek oyle olmicak gibi canım anneme gelmiştim baska şehirdeyim napalim sağlık olsun ya benim ki nisana kaldı nasipse ama doktor konusunda kafam karışık her ay umut veriyo olucak gibi konuşuyo ama olmuyo herşey Allahtan tabi o ayrı ama en azından varsa bi problem söyleyip ihtimalli konuşması lazım
Hayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah en hayırlı zamanda olacak
Aa sen gittin mi canım ne dedi ?Olsun canım can sağlığı olsun napalm ara verdiği ay hamile kalan çok var belli mi olurbana da femara verdi bu defa
Hayırlısı olsun canım.
Evet canm sağol femara verdi cuma başlycam bakalm bunda nasl olcak. Sen naptn regl oldun muAa sen gittin mi canım ne dedi ?
hayırlı olsun yeni tedavin
Işte diyorum tavsiye üzerine bi doktor bulabilsem çünkü son hakkım klomen de onunda boşa gitmesini istemiyorumDoktorlar da isi ticarete dökmüş ya onlar için önemli değil ki gtsin bidaha gelsin diyorlar. Araştır önümüzdeki ay başka doktora git
Inşallah canım bende öyle diyorum demekki bu zaman hayırlı değilmiş napalim Allahım insallaj hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimizeHayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah en hayırlı zamanda olacak
Evet ya haklisin senin durumun daha zor zorunlu olunca daha üzücü oluyo ama napalim hayırlısı değilmiş demekki diyelimHayırlısı olsun canım.Ara vermek bile ama bir lüx. Şanslısın öyle düşün. Bizim bu ay olmazsa eşim önümüzdeki 2 ayda da iş seyahatine gidecek. Biz de malesef istemesek de ara vermek zorunda kalacağız. Olsun napalim. Sağlık olsun.
Annenlerin orda git dcem ama her doktor farklı brsey uyguluyor ben de ondan çekindim o yüzden yine kendi doktoruma gttimIşte diyorum tavsiye üzerine bi doktor bulabilsem çünkü son hakkım klomen de onunda boşa gitmesini istemiyorum