Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşam özel bi hastane ye gidip kan verdim o kadar umutluydum ki sonucu görünce yıkıldım çok düşük ya em azından biraz olsa belki yükselir umudum olucak ama bu yükselmez galiba ya sence
Hiç bilmiyorum canım silik çıkmıştı ne güzel bende heyecanlanmıştım senin adına inan ki

Hiç bilmiyorum canım silik çıkmıştı ne güzel bende heyecanlanmıştım senin adına inan ki
Çok sağol canım ama malesef durum bu çok garip değil mi ama ya kanda bile 1.20 çıkan sonuç nasıl testte çizgi oluşturur gerçekten düşünmekten bi hal oldum inşallah sen pozitif sonuçlar alırsın sen ne zaman yapicaksin testi

Baksana sence de belli değil mi ikinci silik çizgi gözle daha net görünüyo foto ya göre

Eklentiler

• IMG-20210205-WA0005.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 24
Gerçekten ilginç canım ben uyuyamadım şimdi yaptım ama negatif benimde

Benim ki adetin 3. Günü gel yazmış tekrar ilaca başlıycaz ama umutlarim kırıldı açıkçası hevesim kırıldı toparlarım inşallah bikac güne
Toparlarsın canım benim yapçak birşey yok kaç ay bu tedaviyi uygulayıp hamile kalan oluyormuş. Ben olmadım adet yarın sabah tekrar yaparım test

Toparlarsın canım benim yapçak birşey yok kaç ay bu tedaviyi uygulayıp hamile kalan oluyormuş. Ben olmadım adet yarın sabah tekrar yaparım test
Bende olmadım daha adet bi yandan bi çok yerde okuyorum böyle düşük çıkıp bikac gün sonra yükselen varmış bi yandan umut etmek istemiyorm adet olmazsam yarın normal test alıp bi yapayım diyorum

Bende olmadım daha adet bi yandan bi çok yerde okuyorum böyle düşük çıkıp bikac gün sonra yükselen varmış bi yandan umut etmek istemiyorm adet olmazsam yarın normal test alıp bi yapayım diyorum
Adet gecikmesi de mi yapıyor acaba böyle olunca insan umutlanıyor ya aynen tekrar yap olmadı ptesi salı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…