- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
Amin canım aminnnInşallah canım Rabbim isteyen herkesin kucağını hoş bırakmasın
Canım ben gittim kan verdim bugün 1.20 cıktı yani negatif çok moralim bozuk umutlanmıştımHadi bakalım hayırlısı inşallah
Aa gittin mi canımCanım ben gittim kan verdim bugün 1.20 cıktı yani negatif çok moralim bozuk umutlanmıştım
Akşam özel bi hastane ye gidip kan verdim o kadar umutluydum ki sonucu görünce yıkıldım çok düşük ya em azından biraz olsa belki yükselir umudum olucak ama bu yükselmez galiba ya senceAa gittin mi canımyükselmez mi ki artık
Hiç bilmiyorum canımAkşam özel bi hastane ye gidip kan verdim o kadar umutluydum ki sonucu görünce yıkıldım çok düşük ya em azından biraz olsa belki yükselir umudum olucak ama bu yükselmez galiba ya sence
Çok sağol canım ama malesef durum bu çok garip değil mi ama ya kanda bile 1.20 çıkan sonuç nasıl testte çizgi oluşturur gerçekten düşünmekten bi hal oldum inşallah sen pozitif sonuçlar alırsın sen ne zaman yapicaksin testiHiç bilmiyorum canımsilik çıkmıştı ne güzel bende heyecanlanmıştım senin adına inan ki
Gerçekten ilginç canım ben uyuyamadım şimdi yaptım ama negatif benimdeÇok sağol canım ama malesef durum bu çok garip değil mi ama ya kanda bile 1.20 çıkan sonuç nasıl testte çizgi oluşturur gerçekten düşünmekten bi hal oldum inşallah sen pozitif sonuçlar alırsın sen ne zaman yapicaksin testi
Evet var silikBaksana sence de belli değil mi ikinci silik çizgi gözle daha net görünüyo foto ya göre
Canım daha erken ya belki kaset testte çıkmamıştır senin adet olmazsan tekrarlarsınGerçekten ilginç canım ben uyuyamadım şimdi yaptım ama negatif benimde
Aynen canım biraz daha beklemekte fayda varCanım daha erken ya belki kaset testte çıkmamıştır senin adet olmazsan tekrarlarsın
Zaten salı günü gideceksin galiba dimi doktoraAynen canım biraz daha beklemekte fayda var
Benim ki adetin 3. Günü gel yazmış tekrar ilaca başlıycaz ama umutlarim kırıldı açıkçası hevesim kırıldı toparlarım inşallah bikac güneAynen canım biraz daha beklemekte fayda var
Canım Naber adet olmadin dimi insallahAynen canım biraz daha beklemekte fayda var
Toparlarsın canım benimBenim ki adetin 3. Günü gel yazmış tekrar ilaca başlıycaz ama umutlarim kırıldı açıkçası hevesim kırıldı toparlarım inşallah bikac güne
Bende olmadım daha adet bi yandan bi çok yerde okuyorum böyle düşük çıkıp bikac gün sonra yükselen varmış bi yandan umut etmek istemiyorm adet olmazsam yarın normal test alıp bi yapayım diyorumToparlarsın canım benimyapçak birşey yok kaç ay bu tedaviyi uygulayıp hamile kalan oluyormuş. Ben olmadım adet yarın sabah tekrar yaparım test
Bence olmuş görünüyo canım çünkü dün pik olmuş koyu bugün azalmış koyuluğu büyük ihtimalle olmuş sen mutlaka değerlendir bu haftayi riske atmaEki Görüntüle 2778269
Yumurtlamamı olmuş kızlar bi bakarmısınız ?
Canım sanki dün olmuş gibi sen şuan ilaç kullanıyor muydunEki Görüntüle 2778269
Yumurtlamamı olmuş kızlar bi bakarmısınız ?
Adet gecikmesi de mi yapıyor acaba böyle olunca insan umutlanıyor yaBende olmadım daha adet bi yandan bi çok yerde okuyorum böyle düşük çıkıp bikac gün sonra yükselen varmış bi yandan umut etmek istemiyorm adet olmazsam yarın normal test alıp bi yapayım diyorum