Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle doğru. Vajinal muayeneye göre doktor karar veriyor ilacın gününe ve dozuna. Her kadın aynı yumurtalık ve rahim durumuna sahip değil. O yüzden doktorun tavsiyesine uymak en doğrusu. Burdan duydum famera daha iyi felan diye. Sanki doktor burdakiler. Doktora dedim hayır o sana uygun değil dedi. Nerden öğreniyorsunuz bunları diye bi de kızdı.

Çok güzel bi noktaya değinmişsiniz, ben de bi ara doktoruma sormuştum çünkü femara daha etkili bir ilaçmış diye, biz onu kilolu ve hormon bozukluğu olan hastalarda genelde kullanıyoruz sana uygun değil bu dedi. İşte her kafadan bi ses çıkıyor, ya tamam bilgi ve fikir paylaşımı güzel bi şey, ama tıptaki kavramlar göreceleri olamaz kii sana göre bana göre olamaz, o zaman doktorlar neden var dimi.

Inşallah ya sende yaz mutlaka sonucunu insallah bebiş haberiyle gelirsin klomen le beraber Q folin folik asit verdi bide ona başladım bugün oda fayda ediyormuş araştırdığıma göre bakalı

Inşallah ya sende yaz mutlaka sonucunu insallah bebiş haberiyle gelirsin klomen le beraber Q folin folik asit verdi bide ona başladım bugün oda fayda ediyormuş araştırdığıma göre bakalım artık
Banada aynı şekilde verdi folik asidi günde 1 tane içiyorsunuz dimi sizde ben daha başlamadım bnim herşeyin normal çıktı ama 2 aydır denedik olmadı bakalım şimdi başlamak istiyorum klomen günde 2 defa folik asit 1 kere dedi sizde etki ettimi?

Aynen folik asit 1 tane klomen 2 tane 14. Günde 1 tane güzel bi yumurta gelişti çok şükür ama olmadi galiba çünkü kan testi negatif cıktı

Aynen folik asit 1 tane klomen 2 tane 14. Günde 1 tane güzel bi yumurta gelişti çok şükür ama olmadi galiba çünkü kan testi negatif cıktı
Allah inşallah gönlünüze göre versin inşallah nasip eder bana hiç gel demedi tutana kadar kullan dedi sanırsam yumurta çatlaması da sıkıntı yokki çağırması çünkü herşeyin normal dedi sadce ben çok sitres yapıyorum nedense

Stres en büyük düşman zaten bu süreçte kendinize bi uğraş bulmaya çalışın kafaniz onla oyalasın ki düşünüp stres yapmaya vaktiniz kalmasın beklemek evet çok zor ama insallah beklediğimize değecek herşey

İnşallah dediğiniz doğru stres yapmasam belki kendinden bile olcak ama işte bencede kendime bir uğraş bulmam gerek bu ay bir folik asit kullanıp stres yapmadan denemek istiyorum inşallah hayırlısı ise Allah nasip eder Allah isteyen herkezde hayırlısını nasip etsin

Amin inşallah beslenmeye de biraz dikkat edin protein almaya falan incir de yemenizi tavsiye ederim ben klomen kullandığım zamanlar dikkat etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…