Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ctesi ya da pazar yapayım diyorum varsa da yoksa da kesin çıkar sonuç demi
Pazar zaten 14. Günümüz canım büyük ihtimalle çıkar negatif çıkarsa da umut var gibi çünkü hemen normal kaset testler de çıkmayabiliyo biz yine pazartesi kan verelim bence

Pazar zaten 14. Günümüz canım büyük ihtimalle çıkar negatif çıkarsa da umut var gibi çünkü hemen normal kaset testler de çıkmayabiliyo biz yine pazartesi kan verelim bence
Aynen canım sen bugün yapacak mıydın

Aynen canım sen bugün yapacak mıydın
Canım ben bugün yaptım bi tane erken gebelik testi olanlardan silik bi ikinci çizgi cıktı ama korkuyorum ya iğne etkisi ise diye sevinemedim bi türlü pazartesi ye kadar nasıl durcam bilmiyorum yarın için de var bi tane test ama başka yok pazar yapamicam mecbur pazartesi kan vermeyi beklicem inşallah regl olmazsam

Ayyy hadiçok sevindim canım iğne etkisi geçmiş olabilir çünkü buradan bi arkadaş aynı gün iğne olduk onun negatifi görmüş yani etki geçti galiba artık

Inşallah canım sende klomen kullanıyodun diye biliyorum senin durumun ne inşallah herşey güzeldir
Valla canım malesef benim pek iyi gitmiyo. Klomen sonuç vermiyor yumurta gelişmiyor gelecek ay 3 tane kullanıcam ama umutsuzum sanki klomen bende işe yaramiyor

Ayyy hadiçok sevindim canım iğne etkisi geçmiş olabilir çünkü buradan bi arkadaş aynı gün iğne olduk onun negatifi görmüş yani etki geçti galiba artık
Ay bilmiyorum canım ya çok korkuyorum sevinip sonra negatif görmekten inşallah öyle olmaz hepimiz kavuşuruz sağ salim bebislerimize

Valla canım malesef benim pek iyi gitmiyo. Klomen sonuç vermiyor yumurta gelişmiyor gelecek ay 3 tane kullanıcam ama umutsuzum sanki klomen bende işe yaramiyor
Üzülme canım içini ferah tutmaya çalış burda araştırırken çok okudum ilkten ise yaramayıp doz artırınca ise yarayan inşallah Rabbim yüzünü güldürecek haberler duymani nasip etsin

Benim ki gecikirse gel demişti bende pazartesi kan falan vereyim kesinleşince inşallah gideyim diyorum inşallah güze haberlerle geliriz
İnşallah ya benimki herhalde adet olursam da yeni tedavi için bakacaktır inşallah gerek kalmaz da

İnşallah ya benimki herhalde adet olursam da yeni tedavi için bakacaktır inşallah gerek kalmaz da
Inşallah canım ya Rabbim büyüktür içimizi ferah tutalım bende çok aşırı belirti yaşamıyorum az az akıntı bazen ağrı ama göğüsler de hiç tık yok

Üzülme canım içini ferah tutmaya çalış burda araştırırken çok okudum ilkten ise yaramayıp doz artırınca ise yarayan inşallah Rabbim yüzünü güldürecek haberler duymani nasip etsin
Üçüncü denemem olucak canım buda sonuç vermezse iğneye geçilcek. Bakalım hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…