Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence olmuş görünüyo canım çünkü dün pik olmuş koyu bugün azalmış koyuluğu büyük ihtimalle olmuş sen mutlaka değerlendir bu haftayi riske atma
Canım sanki tam bi pik gibi değil çok çok hafif silik ben daha koyu olmasını beklerken bi baktım bugün silikleşmiş. Testi yaptıktan sonra dün akıntı geldi yoğun sünüyordu böyle ama ne cabuk çatlasın diyorum. Bende pko var bide klomen kullanmama rağmen doktor bi hafta önce daha çok kücük yumurtan demişti sonra bal tarçın çörek otuna verdim kendimi sonuç böyle şimdi

Canım sanki dün olmuş gibi sen şuan ilaç kullanıyor muydun
Hayırrr canım gecen hafta üzüntüyle ayrıldım doktordan hatirlarsan gelişen yumurta yoktu. Sonra bal tarçın çörek otu uyguladım. Bi yandan ovulasyon testi yaptım. Ama ne cabuk çatladı öyle bi durum varsa bilemedim

Evet hatırladım canım keşke takipe devam etseydin gerçi belli olmuyor ki işte bazen kendiliğinden gelişip çatlıyorlar galiba

Gerçi tam koyulaşmıyorsa yine büyümemiş anlamına geliyor da olabilir

Evet hatırladım canım keşke takipe devam etseydin gerçi belli olmuyor ki işte bazen kendiliğinden gelişip çatlıyorlar galiba
Hergün yaptım canım ovulasyon takibimi ayni saate her gün. Hepsi çok silik dünde 2 test yaptım koyu çıktı işte bugünde silik

Adet gecikmesi de mi yapıyor acaba böyle olunca insan umutlanıyor ya aynen tekrar yap olmadı ptesi salı
Sorma ya napıcaz böyle bilmiyorum başka yerde okudum bizle aynı gün iğne olmuş biri bugün yaptığı kaset testte ikinci çizgi çıkmış

Ama büyümüş olabilir biliyo musun ben ilk gittiğim de daha büyümemiş ama hareketlenmiş dedi sonra 4 gün geçti bi daha gittim çatlayacak boyuta gelmişti

Bende olmadım daha adet bi yandan bi çok yerde okuyorum böyle düşük çıkıp bikac gün sonra yükselen varmış bi yandan umut etmek istemiyorm adet olmazsam yarın normal test alıp bi yapayım diyorum
Klomen 5 -6 gün adet geciktirebiliyor. Testler ilaç ve iğnenin etkisi ile yanlış pozitif gösterebiliyor. O yüzden 4 -5 regl gecikirse kan tahlili yaptırırsanız daha garanti olur.

Klomen 5 -6 gün adet geciktirebiliyor. Testler ilaç ve iğnenin etkisi ile yanlış pozitif gösterebiliyor. O yüzden 4 -5 regl gecikirse kan tahlili yaptırırsanız daha garanti olur.
Bana doktor 12. Gün test yapabilirsin dedi kan verdim 1.20 cıktı sizce umudumu yitirmelimeli miyim erken mi daha bi daha kan vermeli miyim

Verdi catlatma iğnesinin 12. Günü test yaptim idrar da silik çizgi çıkmıştı kan verdim 1.20 cıktı negatif yani
13. Günü test yaptım evet önce silik çizgi çıkıyor. Ama o iğne ve ilaçta beta hcg hormonu var o yüzden öyle çıkıyor. Ben de tahlil verdim 1.20 çıktı. Ve regl 6 gün gecikti. İlaç ve iğnedenmiş. Gebelik oluşmadı ben de. İnşallah sen de vardır. Sakince regl 6 gün gecikmesini bekle ve tekrar kan tahlili yaptır. Gebelik varsa yoksa belli olur o zaman

Tekrar test yapmalı miyim bilemedim
Yapma test felan bekle. Zaten varsa bile bebek. 2 hafta sonra doktor çağırır tekrar. Regl gecikmesini bekle. Zaten bütün testlerde regl bir hafta geçince doğru sonuç alırsınız yazıyor. Ben çok ümitlenip yapmıştım ama olmadı.

Biraz geç oldu ama cevap vereyim, klomeni ben ilk kullanmaya başladığımda günde 1 olacak şekilde alıyordum ama adetin 5.günü başlatmıştı doktor, sonrasında yani birkaç ay sonra yine adetin 5.günü ama sabah-akşam olacak şekilde. Ve yine birkaç ay sonra bu sefer adetin 2.gününden başlatıp günde 3 olacak şekilde kullandım. He sonuç alamadım orası ayrı. Ama lütfen bende böyle sende böyle o yanlış bu doğru vs diye düşünmeyin, doktor ne derse onu yapın ve uygulayın. Herkesin yumurtalıkları aynı şekilde çalışmıyor ve herkesin yumurta üretimi de bir değil.

Tamam çok sağolun en iyisi biraz daha beklemek

Evet aslında biraz sabretmemiz lazım ama acele edip üzülüyoruz böyle

Evet haklisiniz mesela ben doktorun dediği gibi aynı anda 2 tane içtim o şekilde anca gelişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…