MantıklıInşallah olmayız hayırlısı ise eğer o zaman ikimizde pazartesi kan veriyoruz bende 2 tane test var birini cuma birini pazar yapayım diyorum
Merhaba canım ne zaman başlayacaksın klomene bitiminden bikaç gün sonraya denk geliyordur kontrole çağırmıştır yumurtalar büyüdü mü diyeKizlar merhaba bir sorum olacaktı. Ben 26 Ocakta adet oldum ve doktor Klomen verdi. 15 şubatta gel dedi. 15 subatta yumurtlama olmuyorki neden cagirdi neden klomen verdi anlamadim ben
O durumuna göre değişiyor diye biliyordum yumurtalarının çalışma durumuna göre veriyor doktorlar herkese ayrı. Bir zararı olacağını düşünmüyorum senin yararına olacaktırYok 4 tane değil sadece sabah kahvaltıdan sonra aynı anda 2 tane iç dedi
Merhaba canım ne zaman başlayacaksın klomene bitiminden bikaç gün sonraya denk geliyordur kontrole çağırmıştır yumurtalar büyüdü mü diye
5 gün klomen kullandıktan sonra yumurtalar gelişmiş mi diye kontrole cagiriyo canım ben hap bitince ertesi gün gittim yeterince büyümemişti 4 gün sonra tekrar çağırdı o gün yeterli büyüklüğe geldiği için catlatma iğnesini vuruldumAdetin 5.gunu basladim.
Adet baslangici 26 ocak. 1 subatta adet bitti.
Evet canım çok şükür 1 tane yumurta gelişti bu sayedeO durumuna göre değişiyor diye biliyordum yumurtalarının çalışma durumuna göre veriyor doktorlar herkese ayrı. Bir zararı olacağını düşünmüyorum senin yararına olacaktır
Yaa ne güzel sevindim senin adına. Bende ocak ayında kullandım çok güzel bir yumurtam gelişti ama kısmet bu ayda değilmiş tekrar kullanacağımEvet canım çok şükür 1 tane yumurta gelişti bu sayede
Bakalım benim de daha catlatma iğnesinin 10.günü daha belli değil yani umudum inşallah tutmuştur sen iğne de yaptırdın mi kaçıncı günde bitti iğne etkisi onu merak ettimYaa ne güzel sevindim senin adına. Bende ocak ayında kullandım çok güzel bir yumurtam gelişti ama kısmet bu ayda değilmiş tekrar kullanacağım
MantıklıTamamdır haberleşiriz
Beyaz akıntım geliyor canım 2 gündür. Adet olmadımCanım Naber nasılsın var mi bi değişiklik bugün
Bende adet olmadim canım az az akıntı devam ediyo yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumBeyaz akıntım geliyor canım 2 gündür. Adet olmadımbi değişiklik yok sende ne var ne yok
Bende adet olmadim canım az az akıntı devam ediyo yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Ayy kızlar inşallah vardır ikinizdende güzel haberler gelir inşallaaahBeyaz akıntım geliyor canım 2 gündür. Adet olmadımbi değişiklik yok sende ne var ne yok
Ay hadi bakalım yapınca hemen söyle bi umut olur bana da G GecemsiAyy kızlar inşallah vardır ikinizdende güzel haberler gelir inşallaaah
Inşallah canım sende klomen kullanıyodun diye biliyorum senin durumun ne inşallah herşey güzeldirAyy kızlar inşallah vardır ikinizdende güzel haberler gelir inşallaaah
Mutlaka atarım resmini canım biraz korkuyorum ama Inşallah doğru sonuç olur olumlu veya olumsuz napim artık hepsi Allahtan
Aynen canım ya iki duruma da hazırlıklı olmalıyızMutlaka atarım resmini canım biraz korkuyorum ama Inşallah doğru sonuç olur olumlu veya olumsuz napim artık hepsi Allahtan
Doktor 12. Gün yapabilirsin dedi ama şimdi korkuyorum çift çizgi görünce sevinmeli miyim ama kanda görmeden moda girmek istemiyormAynen canım ya iki duruma da hazırlıklı olmalıyız
Bende öyle. Benim bi de ilki düşükle sonuçlandı o yüzden temkinli gitmekte fayda varDoktor 12. Gün yapabilirsin dedi ama şimdi korkuyorum çift çizgi görünce sevinmeli miyim ama kanda görmeden moda girmek istemiyorm