Inşallah yüzümüzü güldürecek sonuçlar görürüz canım sen ne zaman yapicaksin ilk testiBende öyle. Benim bi de ilki düşükle sonuçlandı o yüzden temkinli gitmekte fayda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah yüzümüzü güldürecek sonuçlar görürüz canım sen ne zaman yapicaksin ilk testiBende öyle. Benim bi de ilki düşükle sonuçlandı o yüzden temkinli gitmekte fayda var
Ctesi ya da pazar yapayım diyorum varsa da yoksa da kesin çıkar sonuç demiInşallah yüzümüzü güldürecek sonuçlar görürüz canım sen ne zaman yapicaksin ilk testi
Pazar zaten 14. Günümüz canım büyük ihtimalle çıkar negatif çıkarsa da umut var gibi çünkü hemen normal kaset testler de çıkmayabiliyo biz yine pazartesi kan verelim benceCtesi ya da pazar yapayım diyorum varsa da yoksa da kesin çıkar sonuç demi
Aynen canım sen bugün yapacak mıydınPazar zaten 14. Günümüz canım büyük ihtimalle çıkar negatif çıkarsa da umut var gibi çünkü hemen normal kaset testler de çıkmayabiliyo biz yine pazartesi kan verelim bence
Canım ben bugün yaptım bi tane erken gebelik testi olanlardan silik bi ikinci çizgi cıktı ama korkuyorum ya iğne etkisi ise diye sevinemedim bi türlü pazartesi ye kadar nasıl durcam bilmiyorum yarın için de var bi tane test ama başka yok pazar yapamicam mecbur pazartesi kan vermeyi beklicem inşallah regl olmazsamAynen canım sen bugün yapacak mıydın
Bakalım doktora yazdım sevinmek için erken mi 12. Gün sonuç böyle diye aksama kadar anca cevap yazar odaAynen canım sen bugün yapacak mıydın
Ayyy hadiçok sevindim canım iğne etkisi geçmiş olabilir çünkü buradan bi arkadaş aynı gün iğne olduk onun negatifi görmüş yani etki geçti galiba artıkCanım ben bugün yaptım bi tane erken gebelik testi olanlardan silik bi ikinci çizgi cıktı ama korkuyorum ya iğne etkisi ise diye sevinemedim bi türlü pazartesi ye kadar nasıl durcam bilmiyorum yarın için de var bi tane test ama başka yok pazar yapamicam mecbur pazartesi kan vermeyi beklicem inşallah regl olmazsam
Ayy hemen yaz ne yazdığını bende yarın sabahtan yapayım madem test heyecanladımBakalım doktora yazdım sevinmek için erken mi 12. Gün sonuç böyle diye aksama kadar anca cevap yazar oda
Valla canım malesef benim pek iyi gitmiyo. Klomen sonuç vermiyor yumurta gelişmiyor gelecek ay 3 tane kullanıcam ama umutsuzum sanki klomen bende işe yaramiyorInşallah canım sende klomen kullanıyodun diye biliyorum senin durumun ne inşallah herşey güzeldir
Ay bilmiyorum canım ya çok korkuyorum sevinip sonra negatif görmekten inşallah öyle olmaz hepimiz kavuşuruz sağ salim bebislerimizeAyyy hadiçok sevindim canım iğne etkisi geçmiş olabilir çünkü buradan bi arkadaş aynı gün iğne olduk onun negatifi görmüş yani etki geçti galiba artık
Yazarım tabi canım sürekli bakıyorum ama daha okumamış mesajı yarın sabah tekrar yapicam bende haberleşelim mutlakaAyy hemen yaz ne yazdığını bende yarın sabahtan yapayım madem test heyecanladım
Üzülme canım içini ferah tutmaya çalış burda araştırırken çok okudum ilkten ise yaramayıp doz artırınca ise yarayan inşallah Rabbim yüzünü güldürecek haberler duymani nasip etsinValla canım malesef benim pek iyi gitmiyo. Klomen sonuç vermiyor yumurta gelişmiyor gelecek ay 3 tane kullanıcam ama umutsuzum sanki klomen bende işe yaramiyor
Tamamdır canım benim doktorum 9unda çağırdı randevu aldım bakalımYazarım tabi canım sürekli bakıyorum ama daha okumamış mesajı yarın sabah tekrar yapicam bende haberleşelim mutlaka
Benim ki gecikirse gel demişti bende pazartesi kan falan vereyim kesinleşince inşallah gideyim diyorum inşallah güze haberlerle gelirizTamamdır canım benim doktorum 9unda çağırdı randevu aldım bakalım
İnşallah ya benimki herhalde adet olursam da yeni tedavi için bakacaktır inşallah gerek kalmaz daBenim ki gecikirse gel demişti bende pazartesi kan falan vereyim kesinleşince inşallah gideyim diyorum inşallah güze haberlerle geliriz
Inşallah canım ya Rabbim büyüktür içimizi ferah tutalım bende çok aşırı belirti yaşamıyorum az az akıntı bazen ağrı ama göğüsler de hiç tık yokİnşallah ya benimki herhalde adet olursam da yeni tedavi için bakacaktır inşallah gerek kalmaz da
Bende öyle canımm hayırlısıInşallah canım ya Rabbim büyüktür içimizi ferah tutalım bende çok aşırı belirti yaşamıyorum az az akıntı bazen ağrı ama göğüsler de hiç tık yok
Hadi bakalım hayırlısı inşallahBende öyle canımm hayırlısı
Üçüncü denemem olucak canım buda sonuç vermezse iğneye geçilcek. Bakalım hayırlısı olsun inşallahÜzülme canım içini ferah tutmaya çalış burda araştırırken çok okudum ilkten ise yaramayıp doz artırınca ise yarayan inşallah Rabbim yüzünü güldürecek haberler duymani nasip etsin
Inşallah canım Rabbim isteyen herkesin kucağını hoş bırakmasınÜçüncü denemem olucak canım buda sonuç vermezse iğneye geçilcek. Bakalım hayırlısı olsun inşallah