Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende öyle ilk testi 6sı 7si gibi yaparım herhalde dayanamayıp Tabi bu arada adet olmazsam
7 si tam 14. Günümüz artık inşallah test doğru sonuç verir bende dayanamam diye bugün 2 tane fazla test aldım 14 gün olana kadar bunları yaparım dedim napim öyle bari avutayım kendimi insallah güzel haberler veririz birbirimize

Bende de iki test var inşallah canım

Peki nasıl hissediyorsun olumlu mu sence ben bazen çok umutlu oluyorum evet oldu bence diyorum ama sonrada bu kadar umut boşa çıkarsa çok fazla üzülürüm diyorum ikilemdeyim yani
Bende çok umutlu olamıyorum sonunda olmazsa üzülmemek için çok umutsuz da değilim ortaya karışık ya

Inşallah olmayız pazartesi için sağlık ocağına randevu aldım kan vereyim diye
Bende ptesiye kadar olmazsam zaten pzar kesin test yaparım silik çıkarsa ptesi sabahtan giderim 9unda da doktor çağırmıştı zaten

Benim de az bugün biraz beyaz geldi
Bende ptesiye kadar olmazsam zaten pzar kesin test yaparım silik çıkarsa ptesi sabahtan giderim 9unda da doktor çağırmıştı zaten
Inşallah olmayız hayırlısı ise eğer o zaman ikimizde pazartesi kan veriyoruz bende 2 tane test var birini cuma birini pazar yapayım diyorum

Kizlar merhaba bir sorum olacaktı. Ben 26 Ocakta adet oldum ve doktor Klomen verdi. 15 şubatta gel dedi. 15 subatta yumurtlama olmuyorki neden cagirdi neden klomen verdi anlamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…