Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba bir sorum olacaktı. Ben 26 Ocakta adet oldum ve doktor Klomen verdi. 15 şubatta gel dedi. 15 subatta yumurtlama olmuyorki neden cagirdi neden klomen verdi anlamadim ben
Merhaba canım ne zaman başlayacaksın klomene bitiminden bikaç gün sonraya denk geliyordur kontrole çağırmıştır yumurtalar büyüdü mü diye

Yok 4 tane değil sadece sabah kahvaltıdan sonra aynı anda 2 tane iç dedi
O durumuna göre değişiyor diye biliyordum yumurtalarının çalışma durumuna göre veriyor doktorlar herkese ayrı. Bir zararı olacağını düşünmüyorum senin yararına olacaktır

Adetin 5.gunu basladim.
Adet baslangici 26 ocak. 1 subatta adet bitti.
5 gün klomen kullandıktan sonra yumurtalar gelişmiş mi diye kontrole cagiriyo canım ben hap bitince ertesi gün gittim yeterince büyümemişti 4 gün sonra tekrar çağırdı o gün yeterli büyüklüğe geldiği için catlatma iğnesini vuruldum

Evet canım çok şükür 1 tane yumurta gelişti bu sayede
Yaa ne güzel sevindim senin adına. Bende ocak ayında kullandım çok güzel bir yumurtam gelişti ama kısmet bu ayda değilmiş tekrar kullanacağım

Yaa ne güzel sevindim senin adına. Bende ocak ayında kullandım çok güzel bir yumurtam gelişti ama kısmet bu ayda değilmiş tekrar kullanacağım
Bakalım benim de daha catlatma iğnesinin 10.günü daha belli değil yani umudum inşallah tutmuştur sen iğne de yaptırdın mi kaçıncı günde bitti iğne etkisi onu merak ettim

Doktor 12. Gün yapabilirsin dedi ama şimdi korkuyorum çift çizgi görünce sevinmeli miyim ama kanda görmeden moda girmek istemiyorm 🤦‍♀️
Bende öyle. Benim bi de ilki düşükle sonuçlandı o yüzden temkinli gitmekte fayda var 🙏🏻

X