- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
Evet bende öyle ilk testi 6sı 7si gibi yaparım herhalde dayanamayıp Tabi bu arada adet olmazsamO zaman 5 gün mü var ayy her görüşe çok açığım bu ara ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende öyle ilk testi 6sı 7si gibi yaparım herhalde dayanamayıp Tabi bu arada adet olmazsamO zaman 5 gün mü var ayy her görüşe çok açığım bu ara ya
7 si tam 14. Günümüz artık inşallah test doğru sonuç verir bende dayanamam diye bugün 2 tane fazla test aldım 14 gün olana kadar bunları yaparım dedim napim öyle bari avutayım kendimi insallah güzel haberler veririz birbirimizeEvet bende öyle ilk testi 6sı 7si gibi yaparım herhalde dayanamayıp Tabi bu arada adet olmazsam
Bende de iki test var inşallah canım7 si tam 14. Günümüz artık inşallah test doğru sonuç verir bende dayanamam diye bugün 2 tane fazla test aldım 14 gün olana kadar bunları yaparım dedim napim öyle bari avutayım kendimi insallah güzel haberler veririz birbirimize
Peki nasıl hissediyorsun olumlu mu sence ben bazen çok umutlu oluyorum evet oldu bence diyorum ama sonrada bu kadar umut boşa çıkarsa çok fazla üzülürüm diyorum ikilemdeyim yaniBende de iki test var inşallah canım
Bende çok umutlu olamıyorum sonunda olmazsa üzülmemek için çok umutsuz da değilim ortaya karışık yaPeki nasıl hissediyorsun olumlu mu sence ben bazen çok umutlu oluyorum evet oldu bence diyorum ama sonrada bu kadar umut boşa çıkarsa çok fazla üzülürüm diyorum ikilemdeyim yani
Yani önceki aylarda da böyle heyecan oluyodu bende ama şimdi iğne oldum diye galiba biraz fazla umut bağladımBende çok umutlu olamıyorum sonunda olmazsa üzülmemek için çok umutsuz da değilim ortaya karışık ya
Bende daha garantiymiş gibi düşünüyorumYani önceki aylarda da böyle heyecan oluyodu bende ama şimdi iğne oldum diye galiba biraz fazla umut bağladım
Bende daha garantiymiş gibi düşünüyorum
Hangi gün oluyor yani bende öyle yaparım 5i mi?Mesaj attım bugün doktora testi ne zaman yapayım ne zaman doğru sonuç verir diye 12. Gün dedi
Ayneb cuma oluyo canım iğneyi yaptırdığımız günü sayinca 12. Gün umarım iğnenin etkisi geçmiş olur umutlanıp hayal kırıklığı yasamak istemiyormHangi gün oluyor yani bende öyle yaparım 5i mi?
Cogu 14. 15. Gün yapın yazmış bakıyorum da sayfalaraHangi gün oluyor yani bende öyle yaparım 5i mi?
Evet adet olcak gibi hissettim ben ya inşallah olmamCogu 14. 15. Gün yapın yazmış bakıyorum da sayfalara
Aaa ne tesadüf bende de bugün bikac kere adet agrisi gibi ağrılar oldu kasıklarım da inşallah olmayızEvet adet olcak gibi hissettim ben ya inşallah olmam
Evet valla öyle hissettm bende akıntım var gibi bide inşallah olmayızAaa ne tesadüf bende de bugün bikac kere adet agrisi gibi ağrılar oldu kasıklarım da inşallah olmayız
Bende akinti çok çok az ama kesik peynirimsi bi akıntıEvet valla öyle hissettm bende akıntım var gibi bide inşallah olmayız
Inşallah olmayız pazartesi için sağlık ocağına randevu aldım kan vereyim diyeEvet valla öyle hissettm bende akıntım var gibi bide inşallah olmayız
Bende ptesiye kadar olmazsam zaten pzar kesin test yaparım silik çıkarsa ptesi sabahtan giderim 9unda da doktor çağırmıştı zatenInşallah olmayız pazartesi için sağlık ocağına randevu aldım kan vereyim diye
Benim de az bugün biraz beyaz geldiBende akinti çok çok az ama kesik peynirimsi bi akıntı
Benim de az bugün biraz beyaz geldi
Inşallah olmayız hayırlısı ise eğer o zaman ikimizde pazartesi kan veriyoruz bende 2 tane test var birini cuma birini pazar yapayım diyorumBende ptesiye kadar olmazsam zaten pzar kesin test yaparım silik çıkarsa ptesi sabahtan giderim 9unda da doktor çağırmıştı zaten