Klomen kullanımı, gögüs ucu hassasiyeti yapar mı?

Canim biraz gec yaziyorum ama kusura bakma. Nasil gecti kontrolün ?
Bende klomen işe yaramadı. Insallah sen etkisini gorursun.
Daha fazla beklemek istemedigimiz icin Subatta tup bebek tedavisine basliyoruz.
Bide yumurta çatladıktan sonra genelde kalınıyomu hamile bilmiyorum çatladıktan 4 gün sonra falan nokta şeklnde pembe lekelenmem oldu doktorumu aradım o yumurtalma belirtisi dedi bekliycez dedi bakalım artık:/

Merhaba kızlar,
Bende 3 gün önce klomene başladım. Bende de aşırı baş ağrııs yaptı. Ara ara kasıklarım ağrıyo ve adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyo ki adetim yeni bitti.

Bide yumurta çatladıktan sonra genelde kalınıyomu hamile bilmiyorum çatladıktan 4 gün sonra falan nokta şeklnde pembe lekelenmem oldu doktorumu aradım o yumurtalma belirtisi dedi bekliycez dedi bakalım artık:/
Insallah tutmuştur canim. Tekrar mi yumurtluyorsun yani onu mu demek istemis acaba ?
Yumurta catladigi gun yada bir onceki gun ikiski olmussa tutma olasiligi yuksek canim. Yumurtalarin boyutu nasildi soyledi mi doktorun?

Merhaba kızlar,
Bende 3 gün önce klomene başladım. Bende de aşırı baş ağrııs yaptı. Ara ara kasıklarım ağrıyo ve adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyo ki adetim yeni bitti.
Klomenin etkileridir canim. Hic o agrilari belirtileri kafana takma. Yaniltici oluyor.

Insallah tutmuştur canim. Tekrar mi yumurtluyorsun yani onu mu demek istemis acaba ?
Yumurta catladigi gun yada bir onceki gun ikiski olmussa tutma olasiligi yuksek canim. Yumurtalarin boyutu nasildi soyledi mi doktorun?
Canım bende tam olarak ne demek istedğini anlamadım .1 tane olgun yumurtan var dedi ama başka yoktu .evet yumurta çatlamadan çnce ilişki olmuştu zaten . Bana gittiğimde kasık ağrın varmı demişti muayne etmeden bende var dedim 2 gündr normalde olmaz dedim gel bakalım dedi ben boyutunu sordum dediki boyutu iyi o arada ekrana baktım 22 mi ne yazıyodu doktor iyi bouyutu zaten çatladı çatlıycak dedi . Sonraki gün bi birden bi sancım oldu kötü oldum sonra sıvı geldi şeffaf ertesi gün kontrolr gittim dedimki kasıklarım çok ağryo diyince doktor zaten bunun olmasını istyrz dedi sonra baktı çatlamış dedi işte anlamadım ne demek istediğini genelde tutuyomu bilmiyorum bende merak içindeyim :))

Canim yumurtanin boyutu 22 mm ise gayet güzel büyümüş. Tutup tutmadigini adet zamanin gelince ogrenecegiz. Insallah tutmustur tabi. Bat ne zaman canim ?

Bence ilacın etkisi ...
Benim de hayatımda ilk sırtım günlerce ağrıdan koptu
Günügününe olan adetim yaklaşık bir hafta gecikti ama hepsi boşmuş
Anlayacağınız ilaçtan
Klomen kullanıp hamile olanlar da var inş siz omlardan olursunuz

Maalesef hamile degilim. Gereksiz hamilelik belirtisi ve adet gecikmesinden baska bir işe yaramadi.
Tüp bebek tedavisine başlayacagım. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim.

Maalesef hamile degilim. Gereksiz hamilelik belirtisi ve adet gecikmesinden baska bir işe yaramadi.
Tüp bebek tedavisine başlayacagım. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim.
Sıkma canını canım benimde nedense hiç ümidim yok bu ay gerçekten .Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinn inşallah olumlu sonuçlar alırız

Sıkma canını canım benimde nedense hiç ümidim yok bu ay gerçekten .Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinn inşallah olumlu sonuçlar alırız
Ben Aralik'ta kullanmistim klomeni. Olmayinca gercekten cok uzulmustum. Simdi boş yere canımı sıkmışım diyorum. Bu ay kullanmadim zaten. Ocak sonu adet olacagim. Sonrası Allah kerim.

Ne kadarlık evlisin canım bu arada Gebelik belirtilernde illa ki sabah kusmalarımı olur akşam falan da olurmu aniden falan uykusuzlukk halszlik hissi gün içerisinde vs :/
4 sene olacak evleneli ama yaklasik 1,5 yildir bebek dusunuyoruz.
Bulantilar genelde ogrenildikten sonra basliyor bildigim kadariyla. 6 haftadan sonra gibi. Ama herkeste olmayabilir. Genelde adet agrilariyla çok benzer. Hic belirti arama bence canim.
Sen ne kadar oldu evleneli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…