Klomen kullanımı, gögüs ucu hassasiyeti yapar mı?

Ben ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştımda ondan takıldım :/ 2 yıl oldu .Doktorundan memnumusun değilsen değiştir istanbulda isen bence doktor gerçekten çok önemli bende bu ayki sonuca göre değiştirmeyi düşünüyorum .:/

Doktorumdan memnunum canim. Bi arkadasimin doktoruydu. O da tup bebek tedavisi gordu. Adana'da yaşıyorum. Bütün doktorları araştirdim diyebilirim.
Her gebelik ayni olmayabilir. Hic dinleme kendini. Bebisin bir an once gelecektir.

Doktorumdan memnunum canim. Bi arkadasimin doktoruydu. O da tup bebek tedavisi gordu. Adana'da yaşıyorum. Bütün doktorları araştirdim diyebilirim.
Her gebelik ayni olmayabilir. Hic dinleme kendini. Bebisin bir an once gelecektir.
Reglime 5 gün var dayanamayıp test aldım ama yinede bişey çıkmadı moralim bozuldu şuan (((((((

Yanıltma payı varmıdır ? Bazı kişilrn silikte olsa çıkıyomuşya of ya bu ayda hüsran doktorumu değiştiricem

Tabiki öyle haklısın canım .Sadece sinirlendiğim olmaması değil tabiki hayırlı bir zamanı vardır elbet.Ama doktorun beni bu ay çok ümitlendirmesi .
Canim doktorların işi de zor. Olumsuz konuşsa emin ol ona da üzülürdün. Tekrar kullanacak mısın ?

Ay bende klomen kullandım bu ay çok göğüs ucu hassasiyetim oldu demek hayaller suya düşüyor bu ay yine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…