• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanımı, gögüs ucu hassasiyeti yapar mı?

Kan pihtilasmasini nasil anladilar bu testi sadece hamile kalan ama dusuk yapanlarami yapiyorlar ???
2 den fazla düşük yapanlara trombofili paneli testi yapiyorlar. Benim doktorum gerek gormedi. Ben baska bir hastanenin infertilite bölumunde yaptirdim. Esimle gereken butun testleri yaptirdik.
Sen de mi yaptirmak istiyorsun?

2 den fazla düşük yapanlara trombofili paneli testi yapiyorlar. Benim doktorum gerek gormedi. Ben baska bir hastanenin infertilite bölumunde yaptirdim. Esimle gereken butun testleri yaptirdik.
Sen de mi yaptirmak istiyorsun?

Ben hamile kalamiyorum ama gerekli butun testleride yaptirmak istiyorum aslinda ben adetken cok fazla pihti atiyorum bazen olecek kadar sancim oluyo doktora sordugmda normal olmadigini tedavi olmam gerektigini soyledi. Sonra 1-2 ay dkh kullandim biraz gecti sancilarimda azaldi. O pihtilasmayla bu pihtilasmanin alakasi yok biliyorm :)

Ben hamile kalamiyorum ama gerekli butun testleride yaptirmak istiyorum aslinda ben adetken cok fazla pihti atiyorum bazen olecek kadar sancim oluyo doktora sordugmda normal olmadigini tedavi olmam gerektigini soyledi. Sonra 1-2 ay dkh kullandim biraz gecti sancilarimda azaldi. O pihtilasmayla bu pihtilasmanin alakasi yok biliyorm :)
Nasil bir tedavi uyguladi?
Rahim filmi çekilmediysen onu bi çektir canim. Aslinda en iyisi bebek dusunuldugunde butun testlerin yapilmasi lazim. Ben 2 kere bebegimi kaybettim bu yuzden.

Benim 1 hafta sonra çatladi canim. Ama herkesin ayni olmuyor. Doktorun yumurta takibi yapiyor mu?
evet canım yapıyor klomen dün bitti bu sabah gittim 21 mm iki tane yumurta vardı yarın akşam çatlatma iğnesi vurduracağım benim klomen kullanırken çok kasık ağrım ve akınmtım oldu çatladı sandım yumurtalarım ondan sormuştum meğer büyüyorlarmış

evet canım yapıyor klomen dün bitti bu sabah gittim 21 mm iki tane yumurta vardı yarın akşam çatlatma iğnesi vurduracağım benim klomen kullanırken çok kasık ağrım ve akınmtım oldu çatladı sandım yumurtalarım ondan sormuştum meğer büyüyorlarmış
Ooo maşallah cok guzel buyumuş. Doktorum bana igne vermedi. Buyudukten sonra iliski gunleri verdi ve tekrar kontrole gittigimde catlamislardi.
Ben kullanirken sadece 1-2 gun sersemlik oldu o kadar.
Insallah hamile kalirsin canim. Sonucuna yaz mutlaka:KK39:

Ooo maşallah cok guzel buyumuş. Doktorum bana igne vermedi. Buyudukten sonra iliski gunleri verdi ve tekrar kontrole gittigimde catlamislardi.
Ben kullanirken sadece 1-2 gun sersemlik oldu o kadar.
Insallah hamile kalirsin canim. Sonucuna yaz mutlaka:KK39:
İnşaAllah canım yazarım tabii

Ben aneztezisiz cektirmistim zor dayandim cok agrim olmustu. Allah kolaylik versin canim. Zor bir süreç ama sonu güzel olsun. Herşeye deger.

Rahim filminden degilde tup bebekten cok korkuyorum. Rahim filmini bende anestezisiz cektirdim dayandim. Ama dedigim gibi tup bebekten korkuyorum

Rahim filminden degilde tup bebekten cok korkuyorum. Rahim filmini bende anestezisiz cektirdim dayandim. Ama dedigim gibi tup bebekten korkuyorum
Benim kardeşim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı. Korkulacak birsey yok. Dogum bile yapti cok sukur. Iyi bir doktorun varsa gerisini hiç dusunme bence.

Benim kardeşim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı. Korkulacak birsey yok. Dogum bile yapti cok sukur. Iyi bir doktorun varsa gerisini hiç dusunme bence.

Acikcasi bu siteden buldum doktorumu olumlu seyler yazilmişti. Allah karsima cikardiysa vardir bi bildigi diye dusundum. Istanbulda yaptiracaktim şans ki ordaki kapilar kapandi demekki bu doktor hayirlisiymis. Ben stres yaparim aci cekerim pes ederim ya bekledigim gbi olmassa diye dusundugm icin korkuyorum.

Acikcasi bu siteden buldum doktorumu olumlu seyler yazilmişti. Allah karsima cikardiysa vardir bi bildigi diye dusundum. Istanbulda yaptiracaktim şans ki ordaki kapilar kapandi demekki bu doktor hayirlisiymis. Ben stres yaparim aci cekerim pes ederim ya bekledigim gbi olmassa diye dusundugm icin korkuyorum.
Baştan olumsuz dusunursen olmaz. Benim kardesim hic agriya dayanamaz normalde. Ama hic agrim oldu falan demedi. Sonu iyi olacaktir. Bebek istiyorsak bazi durumlara katlanmak zorundayiz. Bunun buyuk cogunlugunu da biz kadinlar yasiyoruz.
Iyi de bir doktor bulmussun ne guzel işte. Herseyin hayirlisi..

Baştan olumsuz dusunursen olmaz. Benim kardesim hic agriya dayanamaz normalde. Ama hic agrim oldu falan demedi. Sonu iyi olacaktir. Bebek istiyorsak bazi durumlara katlanmak zorundayiz. Bunun buyuk cogunlugunu da biz kadinlar yasiyoruz.
Iyi de bir doktor bulmussun ne guzel işte. Herseyin hayirlisi..

Insallah canim hepimiz icin hayirlisi herkese dua ediyorum umarim hersey cok guzel olur...

Benimde 1 yıl önce 9 haftalık bebeğimn kalbi durması sonucu kürtajım var . Daha sonra olmaması üzerine gittiğimde klomen başladık bu ay 3 gündür kasıklarımda ağrı çok . Bugün kontrole gittim yumrtan büyümüş çatlmaak üzere 2 gün ilişki dedi . Fakat ben bu ay birde sinüzitimden dolayı antbytk kullanmak zorunda kaldım doktora söyledim bi problem yaratmaz sorun yok dedi perşembe günü tekrar gidicem bakalım sonuç ne olucak allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim :/

Benimde 1 yıl önce 9 haftalık bebeğimn kalbi durması sonucu kürtajım var . Daha sonra olmaması üzerine gittiğimde klomen başladık bu ay 3 gündür kasıklarımda ağrı çok . Bugün kontrole gittim yumrtan büyümüş çatlmaak üzere 2 gün ilişki dedi . Fakat ben bu ay birde sinüzitimden dolayı antbytk kullanmak zorunda kaldım doktora söyledim bi problem yaratmaz sorun yok dedi perşembe günü tekrar gidicem bakalım sonuç ne olucak allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim :/
Canim biraz gec yaziyorum ama kusura bakma. Nasil gecti kontrolün ?
Bende klomen işe yaramadı. Insallah sen etkisini gorursun.
Daha fazla beklemek istemedigimiz icin Subatta tup bebek tedavisine basliyoruz.

Canım en son kontrolde yumurtam çatlamıştı bekliyorum şuan ay sonuna kadar bakalım doktor öyle dedi.antibiyotik içinde tekrar sordum boş gebelik yaparmı acaba diye korkuyorum dedim öyle bişey yol alkaası yok dedi hayırlısı olsun artık Tekrar ilişki önerdi çatladığı gün ama ben yapmadım çünkü zaten 2 gün ilişki olmuştu bu sefer sperm kalitesini düşürür diye ara verdim. Adetime 1 hafta var . Ateşim var gibi ama ölçüyorum bi 37 oluyo bi 36 . Göğs uçlarm bi tuhaf kasıklarımda ara ara batma var ve idarara çok çıkıyorum zaten benim ilk gebeliktede hiç belirtim olmamıştı bulantı vs yoktu İnşallah hayırlı haberler alırım test almamk için kendimi tutuyorum bekliycem 1 hafta daha bakalım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah sende moralini yüksek tut rabbim en kısa zamanda eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek nasip etsin hepimize :) Aminn

Canim biraz gec yaziyorum ama kusura bakma. Nasil gecti kontrolün ?
Bende klomen işe yaramadı. Insallah sen etkisini gorursun.
Daha fazla beklemek istemedigimiz icin Subatta tup bebek tedavisine basliyoruz.
Canım en son kontrolde yumurtam çatlamıştı bekliyorum şuan ay sonuna kadar bakalım doktor öyle dedi.antibiyotik içinde tekrar sordum boş gebelik yaparmı acaba diye korkuyorum dedim öyle bişey yol alkaası yok dedi hayırlısı olsun artık Tekrar ilişki önerdi çatladığı gün ama ben yapmadım çünkü zaten 2 gün ilişki olmuştu bu sefer sperm kalitesini düşürür diye ara verdim. Adetime 1 hafta var . Ateşim var gibi ama ölçüyorum bi 37 oluyo bi 36 . Göğs uçlarm bi tuhaf kasıklarımda ara ara batma var ve idarara çok çıkıyorum zaten benim ilk gebeliktede hiç belirtim olmamıştı bulantı vs yoktu İnşallah hayırlı haberler alırım test almamk için kendimi tutuyorum bekliycem 1 hafta daha bakalım allahım isteyen herkesenasip etsin inşallah sende moralini yüksek tut rabbim en kısa zamanda eli ayağı düzgünsağlıklı bir bebek nasip etsin hepimize :) Aminn

Back