özele.Sen devlete mi gideceksin özele mi
Prolaktin icin, bugün yine basladım önümüzdeki ay takip baslıcak yumurta icin acaba bu ay bu ilavı kullanmamın bi zararı olur mu önümüzdeki ay icinDostinex ne için. Bende klomen kullanıyorum. Bunun cvbını en iyi Dr bilir. Açık açık sor. Zararı olur mu diye
Zararı olacağını sanmıyorum. Gebelik düşünen birine vermedi yoksaProlaktin icin, bugün yine basladım önümüzdeki ay takip baslıcak yumurta icin acaba bu ay bu ilavı kullanmamın bi zararı olur mu önümüzdeki ay icin
Canım 14.gün olmuş. İlacın etkisi kalmamıştır. Ne diyelim. Gözün aydınHanimlar klomenin 14. Günü idrar sonucum ensagdaki bugün diğerleri dun ve hepsi farklı marka sizce igneden olabilir mi
Gece ayda boyle oldu 14.gün silik cikti ama bunlar kadar net değildi hemen kan verdim 7 cikti iki gun sonra 3 e düştü doktorun biri iğneden dedi biri kimyasal dedi. Simdi tam guvenemiyirumCanım 14.gün olmuş. İlacın etkisi kalmamıştır. Ne diyelim. Gözün aydın
Yarın kan ver bakalım. İnşallah yüksek çıkar değerinGece ayda boyle oldu 14.gün silik cikti ama bunlar kadar net değildi hemen kan verdim 7 cikti iki gun sonra 3 e düştü doktorun biri iğneden dedi biri kimyasal dedi. Simdi tam guvenemiyirum
Adet günüm sali eşimi ikna edemedim anca pazartesiye kadar inebildim:) pazartesi vercez inşallahYarın kan ver bakalım. İnşallah yüksek çıkar değerin
Hayırlısı olsun canım haber etAdet günüm sali eşimi ikna edemedim anca pazartesiye kadar inebildim:) pazartesi vercez inşallah
Canim 200 cikti simdilik hamile gibiyim pazartesi tekrarlayacagizHayırlısı olsun canım haber et
Hayırlı olsun canım çok sevindimCanim 200 cikti simdilik hamile gibiyim pazartesi tekrarlayacagiz
Sağol canim dusugumun dogacagi tarihleri bugunler rabbime şükür ikincinin haberini gonderdiHayırlı olsun canım çok sevindim
yumurta takibinde zaten klomen kullanıyorsun yumurta büyümüş ise sonra çatlatma iğnesi vurup ve aşılama oluyorsun :)Kızlar aşılamada verilen ilaclar ile yumurta takibindeki ilaclar aynı mı?
Klomeni 5 gün kullanıp yumurta takibine gidiyorsun eğer yumurtaların 18 cm ve üstü olmuşsa çatlatma iğneni veriyorlar ya gün aşırı ilişki öneriyorlar veyahutta aşılama yapıyorlar, amaa klomen işe yaramadı yumurtalar büyümedi ise bir diğer adetinde tekrarh dozunu arttırarak kullandırıyorlar genelde yine işe yaramazsa bi kaç ay daha deneyip bu sefer klomen yerine iğne veriyorlar :)darısı başımızaa :) buay rahim filmi çektirdim temz çıktı şükür. doktor klomen verdi 1 ay deneyelim bakalım dedi ama günde 1.kere adetin 2.günü içip 6.günü bırakıcakmısım. sonra nolucak bilmiyrum. yumurta olmayamı yarıyomuş bu konuda hiçbir bilgim yok. bilen varmı peki sonra nolucak? :S
Klomeni 5 gün kullanıp yumurta takibine gidiyorsun eğer yumurtaların 18 cm ve üstü olmuşsa çatlatma iğneni veriyorlar ya gün aşırı ilişki öneriyorlar veyahutta aşılama yapıyorlar, amaa klomen işe yaramadı yumurtalar büyümedi ise bir diğer adetinde tekrarh dozunu arttırarak kullandırıyorlar genelde yine işe yaramazsa bi kaç ay daha deneyip bu sefer klomen yerine iğne veriyorlar :)
Rica ederim :) alttan ultrason ile bakıyor doktor , adetinin 2. Günü hastaneye gidecekmisin yoksa evde kendin mi içeceksin ?teşekkür ederim. bugun lekelenme basladı muhtemeln 1-2 güne adet geliyo bu ayda olmadı bebiş. 2.gün içicem klomeni 14.günde doktora gidicem bakalım nolcak. yumurtaya nasıl bakıyolar peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?