- 21 Ekim 2015
- 200
- 89
evet kızlarrr. herkeste hamılelık belırtısı olacak dıye bsey yokmuşş. oyuzden belirtim yok dıye stres olmayın adet gununuzu bekleyın benceay çok hoşssun yane zmandır istiosun bebek :)
tabi cnm umut bizim tek elimzde olan :) sene arka arkaya çift çzgileri görücezYa kızlar zaten biz böyle sürekli belirti arıyoruz ya benim çok yakın Bi kız arkadaşım hamile kaldığını asla anlamadı ta ki adeti gecikene kadar.. Hiç belirti olmadığı için Bi öylesine umutsuz test yapmiş ve çift çizgi.. Yani illa belirti olacak diye Bi kaide yok. Olmayanlar da umutsuzluğa kapılmasın.. Mesela bennnnn
ewet cnm klomen kullandım 5 gün bir tane 12 de gittimdoktora 3 tane wardı çarşambe perşembe çatlar dedi pazartesi gene gittim çatlamış dedi biri çatlayalı çok olmuş ama sagdakiler cumartesi fln çatlamış bugunu de değerlendr dedi ayın ikisinde de kan testi yap dedi günler geçmiobende
senınkı kendiliğinden mi catladı tatlım? klomen kullandın ama öle değilmi. kaçıncı gun catladı peki senın yumoslar?
İÇİNDE SERBETS SIVI WAR HALA DEDİ BU AKŞAMI MUTLAKA DEĞERLEDNR DEDİ BENDE Bİ BİLDİĞİ VARDR DEDİM DEĞERLEDRDİMcnm çatlayan yumurta için sonradan yapılan ilişki fayda sağlıyomuymus? mesela senın yumurtaar cumartesı catlamıs ama dr sana p.tesi yi değerlendir demiş? öyle de oluyor muymus
Bende yapcam o kürden.. Bi temizlenelim arınalım ne var ne yoksacanım benim ya teşekkür ederim . ya çok umutlu değilim gebe olmadığımı düşünüyorum ama hayırlısıyla gelsede adet tekrar devam etsem tedaviyeZatensoğan kürü yapcam
2 senedir evliyim ama 10 aydır istiyoruz canım istedikçe naz yapıyo odaay çok hoşssun yane zmandır istiosun bebek :)
İnşalllahhhhhhhhh of ya duyması bile güzellllllllltabi cnm umut bizim tek elimzde olan :) sene arka arkaya çift çzgileri görücez
Canım adet sancısı için erken. İnşallah bebek vardır o yerlesiyordur. Artık bekleyip gorucez inşallah iyi haberler vereceksin bizebnm adet sancım başladı ama daha çok erken anlamadım öle mide bulantısyla uyanmayı bekliyrm olmuo :)uçtum ben barbie
Hayırlısı olsun canım. Önümüzdeki aya moralli gir. Stres yapmamak çok önemli. Hayırlısı olur inşallah5 taneydi hepside büyük boyuttaAma yapmadı çatlatma iğnesini bir hafta sonra gel dedi gittim iki tane basit kist oluşmuş adetinle birlikte gider dedi ama olmadım henüz zaten gittimde bthcgye baktı gebelik görünmüodu . ondan sonra bir hafta geçti normalde olmam gerekiodu ama bilmiorum Ç klomen geciktiriomuş sanırım
benimde evleneli 1.5 yıl oldu :) bizde 1 yılır istioruz :)2 senedir evliyim ama 10 aydır istiyoruz canım istedikçe naz yapıyo odasenin ne kadar oldu????
zaten muhtemelen kistler kaybolmazsa tedavi olmucak bu ay bende soğan kürü falan yaparım. eşimde etkilenio adam çocuk düşünmeden önce ne kadar rahattık şimdi yok günü kaçmasın yok o olmasın die zorladık biraz kendimizi . raabimin bi bildiği var zamanını o biliyor. dolayısıyla üstüne düşmemeyi düşünüyorum artık . Herşey olacagına varır napalım yaniHayırlısı olsun canım. Önümüzdeki aya moralli gir. Stres yapmamak çok önemli. Hayırlısı olur inşallah
inşş o ağrı o yüzdendr ağrısın ağrısın çekerim ben :)Canım adet sancısı için erken. İnşallah bebek vardır o yerlesiyordur. Artık bekleyip gorucez inşallah iyi haberler vereceksin bize
dinletemiorum ki kendimefbnrdn psikolojik seninki. dinlemeyı bırak kendini. gercekten olumsuz etkılenır hormonların
güzelmiş :) bende mi denesem acaba akşam ewe gidip terer estireyim :) on günde sürmez ki kawga sabaha barışırızDINIME KUFREDEN MUSLUMAN OLSA DESENE. BENDE AYNIYIM VALLA SÜREKLİ BU KONUYU DÜŞÜNÜYORM. HALBUKI DR UM DUSUNMEYECEKSIN DEMİŞTİ. KAVGA EDİN ONU DÜŞÜNÜN DEDİ. EŞİM ŞİMDİ ÖYLEE KAVGA CIKARACAK BIR SEBEP ARIYOR