Klomen kullananlar

tabi cnm umut bizim tek elimzde olan :) sene arka arkaya çift çzgileri görücez

bende

senınkı kendiliğinden mi catladı tatlım? klomen kullandın ama öle değilmi. kaçıncı gun catladı peki senın yumoslar?
ewet cnm klomen kullandım 5 gün bir tane 12 de gittimdoktora 3 tane wardı çarşambe perşembe çatlar dedi pazartesi gene gittim çatlamış dedi biri çatlayalı çok olmuş ama sagdakiler cumartesi fln çatlamış bugunu de değerlendr dedi ayın ikisinde de kan testi yap dedi günler geçmio

cnm çatlayan yumurta için sonradan yapılan ilişki fayda sağlıyomuymus? mesela senın yumurtaar cumartesı catlamıs ama dr sana p.tesi yi değerlendir demiş? öyle de oluyor muymus

cnm çatlayan yumurta için sonradan yapılan ilişki fayda sağlıyomuymus? mesela senın yumurtaar cumartesı catlamıs ama dr sana p.tesi yi değerlendir demiş? öyle de oluyor muymus
İÇİNDE SERBETS SIVI WAR HALA DEDİ BU AKŞAMI MUTLAKA DEĞERLEDNR DEDİ BENDE Bİ BİLDİĞİ VARDR DEDİM DEĞERLEDRDİM

Ya ben İzmir'de yim burada bazen Suriyeli vatandaşları görüyorum aralarında 1 er yaş var Bi sürü çocukları var yanlarında. Ve bunlar Dr yüzü görmüyorlardır kim bilir hamilelik Hakkında bi de bize bakın karnımız guruldasa aaaaa noldu acaba diyoruz. Cidden aşırı üzerine düşüyoruz Allah bizi sınıyo..

bnm adet sancım başladı ama daha çok erken anlamadım öle mide bulantısyla uyanmayı bekliyrm olmuo :)uçtum ben barbie
Canım adet sancısı için erken. İnşallah bebek vardır o yerlesiyordur. Artık bekleyip gorucez inşallah iyi haberler vereceksin bize

Hayırlısı olsun canım. Önümüzdeki aya moralli gir. Stres yapmamak çok önemli. Hayırlısı olur inşallah

Hayırlısı olsun canım. Önümüzdeki aya moralli gir. Stres yapmamak çok önemli. Hayırlısı olur inşallah
zaten muhtemelen kistler kaybolmazsa tedavi olmucak bu ay bende soğan kürü falan yaparım. eşimde etkilenio adam çocuk düşünmeden önce ne kadar rahattık şimdi yok günü kaçmasın yok o olmasın die zorladık biraz kendimizi . raabimin bi bildiği var zamanını o biliyor. dolayısıyla üstüne düşmemeyi düşünüyorum artık . Herşey olacagına varır napalım yani

DINIME KUFREDEN MUSLUMAN OLSA DESENE. BENDE AYNIYIM VALLA SÜREKLİ BU KONUYU DÜŞÜNÜYORM. HALBUKI DR UM DUSUNMEYECEKSIN DEMİŞTİ. KAVGA EDİN ONU DÜŞÜNÜN DEDİ. EŞİM ŞİMDİ ÖYLEE KAVGA CIKARACAK BIR SEBEP ARIYOR

güzelmiş :) bende mi denesem acaba akşam ewe gidip terer estireyim :) on günde sürmez ki kawga sabaha barışırız

dua etmeye weriyorum kendimi allahım içimi ferahlatsın die meryem ana eli otu taşımaya başladım bol bol meryem suresi okuyorum elde başka bişi gelmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…