Klomen kullananlar

Canım valla geçen Ebru'm diye arkadaşin o kadar gebelik belirtisi vardı ki herkes % 99 hamilesin dedi. Ama hamile çıkmadı. O yüzden belli olmuyo bebişim yaa sen olmayacak gibi düşün Allah korusun tabi inşallah olurda.. Yani dinleme kendini sonunda seviniriz inşallah verdiğin haberle

Merhaba kızlar 2 aydır klomen ve catlatma ignesi kullanıyorum bu ay 15. Olmam gerekirken 5 gün öne geldi hem de siyah kahverengi arası bir renk ile 2 gün surdu. Kahverengi lekeye dönüştü. Klomen kullanıp regli erken gelen oldu mu?

Ayrıca benimde kimse bilmiyooooo birden süpriiizzzz yapcaz herkese inşallah inşallah inşallhhhhhhh
çok sağolun inanın kendi canım kanım oldunuz bana allah hepinizden razı olsun. Ağlamıyorum artık dua ettim rahatladım kızlar rabbim inşallah tez zamanda kısmet etsin sağlıklı bir evlat hepimize.

haklısın

Canım herşey olabilir istersen yarın Bi kan testi ver olmazsa Dr na git Bi baksın

Klomenin yan etkileri bunlar
.benimde klomen regl tarihimi öne getirdi.ve 2-3 gün siyah kahve arası akıntı oluyor. .doktora sormuştum..korkma klomenin etkisi demişti

günaydın kızlarr... yaa benm bugün adetimin 17. günü. 14. günde çatlatma iğnesi olmuştum. ve bugun sabah cook fena bi şekilde mide bulantısıyla uyandım. bu iğnenin yan etkisidir öyle değilmi? hamilelik belirtisi değildir galiba

Okadar takilma cnm saatin degil yaptigin stresin etkisi olur rahat birak kendini oluck die guwnwrek takil

A
Aynen cnm bende sadece sizinle paylasiooyrm hatta esim girme artik dahada cok dusunuosun ozaman oluruna birak dio ama yapamiorm

Eweeettttt benmde oleee hemen acikiorm oburluk die dusundm ama belirti sayilir mi o ? Bide adet olacakmisim agrim war sabahtan beri normalde adetten iki uc gun once baslardi daha on gun war

Okadar takilma cnm saatin degil yaptigin stresin etkisi olur rahat birak kendini oluck die guwnwrek takil
Günaydın kızlarr! Çok takılmıyorum akşam uykusuz kaldım bugün işte akşmı nasıl yapıcaz bakalım. Hayırlısını istiyorum artık canım dua ettim bol bol. Yoruldum artık.

Günaydın herkese.. Bugün benim klomen de 5. yani son günüm ama dün ilişkiden sonra kanamam başladı var mı bu şekilde olan ?

Günaydın herkese.. Bugün benim klomen de 5. yani son günüm ama dün ilişkiden sonra kanamam başladı var mı bu şekilde olan ?
aşırı kanama mı elki tahriş fln olmuştr bn de de bi kere öle olmultu ama klomenle alakasız tahris olmuş demişti doktor bazen hassas oluo orası ama dewam ediosa doktora görn bence

aşırı kanama mı elki tahriş fln olmuştr bn de de bi kere öle olmultu ama klomenle alakasız tahris olmuş demişti doktor bazen hassas oluo orası ama dewam ediosa doktora görn bence

Normal bir kanama hatta adette olduğu gibi parça dahi geldi.. O yüzden tahriş ile olacağını düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…