ay ne güzel yazmısın aynen bende o ilk halindeyim yastıklar onlar bunlar tmm şuan tamaen bırakıorm adet zamanıma kadar kednimi dinlemicem olursa olur olmazsa bi dahaki ayKızlar benim ilk hamileliğim de 7 ay bekledim. Ben 6 ay boyunca her ay hamileydim bildiğiniz öyle hareket ediyordum..
Öyle belirtilerim vardı ki baş dönmeleri miğde bulanmaları ağrılar vs. hatta adetim gelirdi ben belki yerleşme kanamasıdır falan diye kan testi yapardım yine.. O kadar emindim her ay kendimden.. Gün aşırı ilişki yastıklar kürler vs. havada uçuşuyordu..
Ta ki hamile olduğum ay hiç bir belirti hissetmedim kocam rüyasında görmüş ama ben diyorum ki kesinlikle hamile değilim.. Çünkü o ay bir kere olmuştu ilişki.. İş stresinden dolayı.. Kafamı verememiştim bile..
Ve kocamın rüyasıyla sabah gidip test yaptık ve hamile olduğumu öğrenmiştim.. Şok olmuştum resmen..
Diyeceğim o ki belirtilere takılmayın inanın tamamen psikoloijk..
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın..
ay ne güzel yazmısın aynen bende o ilk halindeyim yastıklar onlar bunlar tmm şuan tamaen bırakıorm adet zamanıma kadar kednimi dinlemicem olursa olur olmazsa bi dahaki ay
Tatlım yani klomenle 2 veya 3 yumurtan olursa ve iğneyle 2 yumurtan aynı Zaman'larda çatlayıp döllenirse ikiz olabiliyor artık buradan % sini de sen bulKızlar peki klomenle ikiz olma şansı nedir sizce? Gerçi ilaçta %10 yazıyor ama gerçek hayatta nasıl oluyo çok merak ediyorum :)
Tatlım sen hsg çekildin mibenimde evleneli 1.5 yıl oldu :) bizde 1 yılır istioruz :)
Tatlım yani klomenle 2 veya 3 yumurtan olursa ve iğneyle 2 yumurtan aynı Zaman'larda çatlayıp döllenirse ikiz olabiliyor artık buradan % sini de sen bul
evet evet canım gerekli bütün testler yapıldı eşimdede bende sıkıntı yok :) çok şükür ama zamanı var demekki ama zman geçmio :)Tatlım sen hsg çekildin mi
HSG NEYDI KIZLAR? DR BANA SADECE HORMON TESTİ YAPTIevet evet canım gerekli bütün testler yapıldı eşimdede bende sıkıntı yok :) çok şükür ama zamanı var demekki ama zman geçmio :)
CNM BENCE Bİ TEST YAP ARTIK SEN :)Bugün regl ime 2 gün geçti. 1 haftadır sürekli kasık ve karın ağrısı çekiyorum wc gidip kontrol ediyorum sürekli ama tıkk yok dahaa. afedersiniz bide ben hiç kabızlık nedir bilmezdim ama bugün hep kabızımmGeçen ay çatlatma iğnesi olmuştum ama tutmamıştı. Bu ay ne klomen kullanabildim ne iğne yaptırabildim kendi haline bırakmıştım inş bu sefer tutmuştur :) Allahım bütün buradaki isteyen arkadaşlarımı içlerinde de beni evlat hasretine bırakma hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ver Yarabbim.. AMİNNNNNNNNNNNNN
ay ne güzel yazmısın aynen bende o ilk halindeyim yastıklar onlar bunlar tmm şuan tamaen bırakıorm adet zamanıma kadar kednimi dinlemicem olursa olur olmazsa bi dahaki ay
NE GÜZEL DIYOSUN AMA PEKİ RAABBİM BİZE NEZAMAN NASİP EDECEKKİ? BEKLEMEKTEN ÖLECEGİZZZ ;(Bence de cunku hep ayaklarimi dikerken yastiklarla o iliskide hemen kalkip dus almistim.. iste Allahim ol demesi yeterli..
Tüplerin kapalı olup olmadığına bakılan röntgen tatlımHSG NEYDI KIZLAR? DR BANA SADECE HORMON TESTİ YAPTI
BANA HİÇ ÖYLE Bİ SEY YAPMADI KIZLAR DR UM... NEDEN Kİ ACABATüplerin kapalı olup olmadığına bakılan röntgen tatlım
BANA HİÇ ÖYLE Bİ SEY YAPMADI KIZLAR DR UM... NEDEN Kİ ACABA
yaa bnm ters beklemekten beynim kan doldu eşim takılıo hatta beni doğsun bende onu ters tutucam sen merak etme alıcam intikamını dio :) bi anne bu hale gtrirlir mi cnmBana da şu son 1 sene içinde ayaklarımı havaya dikip beklemekten fenalık geldi :)
HAYIR.DAHA ILK. BANA SADECE HORMON TESTİ EŞİME SPERM TESTİ YAPIP KLOMEN TEDAVİSİNE BAŞLADIDaha önce hamile kaldın mı canım? Bir kere bile hamile kalmış olursan (düşük olmuş olsa bile) tüplerin zaten açıktır diye bakmıyorlar...
günün geçtiyse yapsana test ne bekliyorsun ver bize hbrleriBugün regl ime 2 gün geçti. 1 haftadır sürekli kasık ve karın ağrısı çekiyorum wc gidip kontrol ediyorum sürekli ama tıkk yok dahaa. afedersiniz bide ben hiç kabızlık nedir bilmezdim ama bugün hep kabızımmGeçen ay çatlatma iğnesi olmuştum ama tutmamıştı. Bu ay ne klomen kullanabildim ne iğne yaptırabildim kendi haline bırakmıştım inş bu sefer tutmuştur :) Allahım bütün buradaki isteyen arkadaşlarımı içlerinde de beni evlat hasretine bırakma hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ver Yarabbim.. AMİNNNNNNNNNNNNN
sen tüm tabuları yıkıosun ama :)Bence de cunku hep ayaklarimi dikerken yastiklarla o iliskide hemen kalkip dus almistim.. iste Allahim ol demesi yeterli..