Klomen kullananlar

yaa bnm ters beklemekten beynim kan doldu eşim takılıo hatta beni doğsun bende onu ters tutucam sen merak etme alıcam intikamını dio :) bi anne bu hale gtrirlir mi cnm
HİÇ SORMA BENDE DİYORUM SEN HELE Bİ DOĞ BEN SANA SORACAM SU CEKTİĞİM REZİLLİKLERİN HESABINI DIYE

HAYIR.DAHA ILK. BANA SADECE HORMON TESTİ EŞİME SPERM TESTİ YAPIP KLOMEN TEDAVİSİNE BAŞLADI

Anladım canım peki korunmasız ilişkiyle ne kadar süre hamile kalmadın?Belki süre uzun değilse çok ciddi bi durum olmadığını düşünmüştür doktor...Ya da hormonlarda vs. hamileliğe engel oluşturacak belli bişey bulduysa zaten nedeni ortada diye tüplerin kapalı olma ihtimali üzerinde durmamıştır...

HİÇ SORMA BENDE DİYORUM SEN HELE Bİ DOĞ BEN SANA SORACAM SU CEKTİĞİM REZİLLİKLERİN HESABINI DIYE

Evet ya insanın beynine kan doluyo, bi de hemen ayaklarımı dikicem diye üstüme bişey de giyinemiyorum, yorgana sarınmaya çalışsam da her yerim açık kalıyo, hava soğuksa üşüyorum tuvaletim geliyo, o şekilde kalmak daha çok çile oluyo Oooof of çok zor çok

YOK HİÇ Bİ SORUN YOK DEDİ DR. BİZİM BİR YIL OLMUŞTU.

yaaa bide sıkılıosun ole yat yat

slm kizlar ben de klomen kullandim dun bitti.. ama yumurtalarimin buyudugune dair hic bi belirtim yok.. sizler yasamismiydiniz kasiklar da agri falan

slm kizlar ben de klomen kullandim dun bitti.. ama yumurtalarimin buyudugune dair hic bi belirtim yok.. sizler yasamismiydiniz kasiklar da agri falan
CNM HERKESTE AYNI ETKIYI YAPMIYOMUS.MESELA BENM ARKADASIM KULLANDI 2 AY HIC HISSETMEDİ AMA BEN ILK AYDAN KASIKLARIM BAYA AGRIDI. YANİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR

CNM HERKESTE AYNI ETKIYI YAPMIYOMUS.MESELA BENM ARKADASIM KULLANDI 2 AY HIC HISSETMEDİ AMA BEN ILK AYDAN KASIKLARIM BAYA AGRIDI. YANİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR

peki arkadasinin yumurtalari gelismismiydi ? acaba diyorum ilac yanit vermiyo mu yumurta olusmuyo mu diye dusunuyorum gerci gecen ay klomen kullanmamistim kocaman bir tek yumurtam vardi

Kızlar bişey sorucam.Doktoru klomen veripte yumurta takibi yapmayan oldu mu.Yani benm ki takip istememişti ve forumda okuduğum kadarıyla çok yumurta oluşabiliyor vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…