bnm de öle bana da yapmadı altı ay klomen kullıcaz kalmazsan film çekeriz dediHAYIR.DAHA ILK. BANA SADECE HORMON TESTİ EŞİME SPERM TESTİ YAPIP KLOMEN TEDAVİSİNE BAŞLADI
yaa bnm ters beklemekten beynim kan doldu eşim takılıo hatta beni doğsun bende onu ters tutucam sen merak etme alıcam intikamını dio :) bi anne bu hale gtrirlir mi cnm
HAYIR.DAHA ILK. BANA SADECE HORMON TESTİ EŞİME SPERM TESTİ YAPIP KLOMEN TEDAVİSİNE BAŞLADI
CNM 6 AY KLOMEN KULLANMAK SIKINTI DIYE OKUMUSTUM BI YERDE. HORMONLARI ALT UST ETTİĞİNDEN...BENM DR UM 3 AY AYNI TEDAVİYİ UYGULAYACAZ DEDİbnm de öle bana da yapmadı altı ay klomen kullıcaz kalmazsan film çekeriz dedi
allah nasip ederse bence tüm çektiklerimiz unutucaz onun kokusunun öle bi mucizesi warHİÇ SORMA BENDE DİYORUM SEN HELE Bİ DOĞ BEN SANA SORACAM SU CEKTİĞİM REZİLLİKLERİN HESABINI DIYE
HİÇ SORMA BENDE DİYORUM SEN HELE Bİ DOĞ BEN SANA SORACAM SU CEKTİĞİM REZİLLİKLERİN HESABINI DIYE
YOK HİÇ Bİ SORUN YOK DEDİ DR. BİZİM BİR YIL OLMUŞTU.Anladım canım peki korunmasız ilişkiyle ne kadar süre hamile kalmadın?Belki süre uzun değilse çok ciddi bi durum olmadığını düşünmüştür doktor...Ya da hormonlarda vs. hamileliğe engel oluşturacak belli bişey bulduysa zaten nedeni ortada diye tüplerin kapalı olma ihtimali üzerinde durmamıştır...
yaaa bide sıkılıosun ole yat yatEvet ya insanın beynine kan doluyo, bi de hemen ayaklarımı dikicem diye üstüme bişey de giyinemiyorum, yorgana sarınmaya çalışsam da her yerim açık kalıyo, hava soğuksa üşüyorum tuvaletim geliyo, o şekilde kalmak daha çok çile oluyoOooof of çok zor çok
O zaman anlamadım neden yapmamış, belki tüplerin kapalı olma ihtimali çok düşük bişeydir...Sen kafana takılırsa bi sorarsın doktoruna canım...YOK HİÇ Bİ SORUN YOK DEDİ DR. BİZİM BİR YIL OLMUŞTU.
yaaa bide sıkılıosun ole yat yat
AYY EVET İNŞALLAHHallah nasip ederse bence tüm çektiklerimiz unutucaz onun kokusunun öle bi mucizesi war
EVET KESİNLİKLE.. KARNIMIZA DÜŞTÜĞÜ AN BİLE HERSEYİ UNUTACAĞIMA EMINIM :)allah nasip ederse bence tüm çektiklerimiz unutucaz onun kokusunun öle bi mucizesi war
allah tez zamanda unuttursun inşAYY EVET İNŞALLAHH
EVET KESİNLİKLE.. KARNIMIZA DÜŞTÜĞÜ AN BİLE HERSEYİ UNUTACAĞIMA EMINIM :)
CNM HERKESTE AYNI ETKIYI YAPMIYOMUS.MESELA BENM ARKADASIM KULLANDI 2 AY HIC HISSETMEDİ AMA BEN ILK AYDAN KASIKLARIM BAYA AGRIDI. YANİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYORslm kizlar ben de klomen kullandim dun bitti.. ama yumurtalarimin buyudugune dair hic bi belirtim yok.. sizler yasamismiydiniz kasiklar da agri falan
CNM HERKESTE AYNI ETKIYI YAPMIYOMUS.MESELA BENM ARKADASIM KULLANDI 2 AY HIC HISSETMEDİ AMA BEN ILK AYDAN KASIKLARIM BAYA AGRIDI. YANİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR
1 saat çok Canım ya Dr bana 20 dk yeter dediBen ona çare buldum, ipadden dizi izliyorum :) Eşim yanıma su mendil koyuyo, elime ipadi veriyo gidiyo içeri, ben 1 saat yatıyorum :)