Kız adet sancısı ne alaka acaba bebiş mi yerleşiyooooobnm adet sancım başladı ama daha çok erken anlamadım öle mide bulantısyla uyanmayı bekliyrm olmuo :)uçtum ben barbie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız adet sancısı ne alaka acaba bebiş mi yerleşiyooooobnm adet sancım başladı ama daha çok erken anlamadım öle mide bulantısyla uyanmayı bekliyrm olmuo :)uçtum ben barbie
ayy agzını yerim bilmem sürekli değil bi an oluo sonra geçioKız adet sancısı ne alaka acaba bebiş mi yerleşiyooooo
Ne bileyim erken erken ne ağrısı bu böyleeeeeayy agzını yerim bilmem sürekli değil bi an oluo sonra geçio
ya ne bilim yaa sabah oldum herhalde die tuvalete gittim okadar ağrıdıNe bileyim erken erken ne ağrısı bu böyleeeee
Yuh ya valla ben heyecanlandımya ne bilim yaa sabah oldum herhalde die tuvalete gittim okadar ağrıdı
kac tane yumurtan vardı cnm kaç mm di? belki de hamilesindir kız? adetin gelmediyse.idrar testine fazla da guvenmekızlar merhaba klomen kullandım bu ay ama hüsran okadar yumurtam vardı çatlatma iğnesi olmadım ve kist oluşmuş doktor adetinle birlikte gel dedi ama henüz olmadım 3 . gün oldu Sabah test yaptım ama negatif napsam bilemedim.
çok haklısın on gün war adete ama iğne olmadım ben kendi çatladımrb cnm senı umutsuzluğa düşürmek gibi olmasın ama onlar iğnenin de etkileri. kasık agrısı,mide bulantısı..ben bugun mıde bulantısıyla uyandım mesela. adetine daha var senınde öyle değilmi? bu kadar kısa surede hamılelık belırtısı olmaz malesef cnm şimdiden umutlanma bence.cunku sonradan sonuc olumsuz olunca ınsan daha bı yuksekten düşüyo
Canım üzüldüm kistlerden korkma adetle birlikte gidiyorlar. Artık nasip öbür aya çatlatma iğneside vurulursun. Hayırlısıyla gebiş kalırsın üzülmeee bol dua etkızlar merhaba klomen kullandım bu ay ama hüsran okadar yumurtam vardı çatlatma iğnesi olmadım ve kist oluşmuş doktor adetinle birlikte gel dedi ama henüz olmadım 3 . gün oldu Sabah test yaptım ama negatif napsam bilemedim.
Canım üzüldüm kistlerden korkma adetle birlikte gidiyorlar. Artık nasip öbür aya çatlatma iğneside vurulursun. Hayırlısıyla gebiş kalırsın üzülmeee bol dua et
bilmiorum ki belirtieler on günden sonra başlıomuş bugun resmen hiç çalışmadım sürekli araştırma yapıorm :)Yuh ya valla ben heyecanlandım
catlatma iğnesinden 10 gun sonra mı cnm?bilmiorum ki belirtieler on günden sonra başlıomuş bugun resmen hiç çalışmadım sürekli araştırma yapıorm :)
hayrlaraçıksın cnm olursn bir iki güne klomen değilde kistleşirse öle büyüyüp geç gelebiliomuş adetcanım benim ya teşekkür ederim . ya çok umutlu değilim gebe olmadığımı düşünüyorum ama hayırlısıyla gelsede adet tekrar devam etsem tedaviye Zatensoğan kürü yapcam
çatlamadan sonra ben iğneolmadım adetime on gün war on gün kala başlıybliomuş gebelde ikinci gebelkte daha anlıomuş anneler bnm ilk ama bende kendimi çok dinliyoeumcatlatma iğnesinden 10 gun sonra mı cnm?
hayrlaraçıksın cnm olursn bir iki güne klomen değilde kistleşirse öle büyüyüp geç gelebiliomuş adet
bendecanım benim ya teşekkür ederim . ya çok umutlu değilim gebe olmadığımı düşünüyorum ama hayırlısıyla gelsede adet tekrar devam etsem tedaviye Zatensoğan kürü yapcam
senınkı kendiliğinden mi catladı tatlım? klomen kullandın ama öle değilmi. kaçıncı gun catladı peki senın yumoslar?çatlamadan sonra ben iğneolmadım adetime on gün war on gün kala başlıybliomuş gebelde ikinci gebelkte daha anlıomuş anneler bnm ilk ama bende kendimi çok dinliyoeum
Ya kızlar zaten biz böyle sürekli belirti arıyoruz ya benim çok yakın Bi kız arkadaşım hamile kaldığını asla anlamadı ta ki adeti gecikene kadar.. Hiç belirti olmadığı için Bi öylesine umutsuz test yapmiş ve çift çizgi.. Yani illa belirti olacak diye Bi kaide yok. Olmayanlar da umutsuzluğa kapılmasın.. Mesela bennnnn