Ayyyyyyyyyy çookkk sevindim yaaaaaaaaaaacanımm ya hamileymişim dün kan tahlili yaptırdım 510 çıktı
Amin canım benim, sağlıkla sıhhatle kucağına almak nadip olsun inşallah.Ediyorum canım Rabbim tüm hamilelerin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağında göstersin , isteyen bütün herkese de nasip etsin etsin inaşallahh
Miktar cok azdi suan hic gelmiyorCanım günaydın ama hiç öyle bişi duymadım gelen adet miktari senin herzaman kine oranla nasıldı ??? Ve şuan hiç mi gelmiyo
İzmir bebeğim
Ayyy ne guzeeeellll coooookkk sevindim senin adina insallah birgun bizde boyle yazariz yaa allah saglikla dogurmayi nasip etsin canim
canımm ya hamileymişim dün kan tahlili yaptırdım 510 çıktı
Ayyyyyyyyyy çookkk sevindim yaaaaaaaaaaaen azından birinizin sevinmesi çok güzel. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Bitanem eine söyledin miiiiiiiiii
Ayyyy Ebru'm yaaaaa sende güzel haberler verirsin inşallahjjhjj bugünMiktar cok azdi suan hic gelmiyor
Ay inşallah canım dua edin lütfen sağlıklı olsun çünkü daha öncede aynı şekilde sevinirken dış gebelik çıktı bu defa öyle olmaz inşallahevet sonucu beraber aldık hatta :)
Aa bende çok sevindim bebeğim neresindencanım bende izmirliyim. burda hemşerimin olduğuna sevindim.
Aa bende çok sevindim bebeğim neresinden
İnşallah Can'ım dua edicem sanaAy inşallah canım dua edin lütfen sağlıklı olsun çünkü daha öncede aynı şekilde sevinirken dış gebelik çıktı bu defa öyle olmaz inşallahevet sonucu beraber aldık hatta :)
Amin inşallah canım sana ve bütün isteyenlere de nasip etsin burda hepimiz hamile olup doğuma kalan günlerimizi sayalım inşallahAllh korusun . SAğsalim eline almayı nasip etsin inşallah.
Buca canımbornova ama istanbulda oturuyorumtayin gereği. sen nerde oturuyorsun.
Amin inşallah canım sana ve bütün isteyenlere de nasip etsin burda hepimiz hamile olup doğuma kalan günlerimizi sayalım inşallah
Buca canım
Eşinin tayini mi Canımm ne iş yapıyo. Çünkü benim kide ödemişte çalişiyo gidip geliyoİnşallah Rabbim izin verirse 3 sene sonra tayinimizi isteyeceğiz.
Dualarim seninle canim insallah bu sefer sag salim dogar bebegine kavusursun allah bizede nasip etsin uzulme korkma bugununun tadini cikar canimAy inşallah canım dua edin lütfen sağlıklı olsun çünkü daha öncede aynı şekilde sevinirken dış gebelik çıktı bu defa öyle olmaz inşallahevet sonucu beraber aldık hatta :)
Canım belirtilerin nasıl oldu biraz bilgi verir misin? Bende beklemedeyim artık ve bu sefer iğneyi vuruldum dün gece ağrıdı kasığım bugün hiç ağrımadı aklım karıştı.Amin inşallah canım sana ve bütün isteyenlere de nasip etsin burda hepimiz hamile olup doğuma kalan günlerimizi sayalım inşallah
Bilmiyorum canim suan bekliyorum korkuyorum eger kist varsa 1 ay aksayacak tedavi yeni baslamiskenAyyyy Ebru'm yaaaaa sende güzel haberler verirsin inşallahjjhjj bugün