Klomen kullananlar

Ayyy ne guzeeeellll coooookkk sevindim senin adina insallah birgun bizde boyle yazariz yaa allah saglikla dogurmayi nasip etsin canim

Canım çok teşekkür ederim aminn inşallah isteyen herkese nasip etsin.En kısa zaman da sizlerde buraya yazacaksınız inanıyorum ben siz de inanın ve asla umudunuzu kaybetmeyin :)

Ayyyyyyyyyy çookkk sevindim yaaaaaaaaaaa en azından birinizin sevinmesi çok güzel. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Bitanem eine söyledin miiiiiiiiii

Ay inşallah canım dua edin lütfen sağlıklı olsun çünkü daha öncede aynı şekilde sevinirken dış gebelik çıktı bu defa öyle olmaz inşallah evet sonucu beraber aldık hatta :)

Ay inşallah canım dua edin lütfen sağlıklı olsun çünkü daha öncede aynı şekilde sevinirken dış gebelik çıktı bu defa öyle olmaz inşallah evet sonucu beraber aldık hatta :)
Dualarim seninle canim insallah bu sefer sag salim dogar bebegine kavusursun allah bizede nasip etsin uzulme korkma bugununun tadini cikar canim

Amin inşallah canım sana ve bütün isteyenlere de nasip etsin burda hepimiz hamile olup doğuma kalan günlerimizi sayalım inşallah
Canım belirtilerin nasıl oldu biraz bilgi verir misin? Bende beklemedeyim artık ve bu sefer iğneyi vuruldum dün gece ağrıdı kasığım bugün hiç ağrımadı aklım karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…