Kötü düşünme canım hayırlısını iste herşeyde var bir hayır umutsuzluğa düşme hemen bakalım nolcak kesm bişey yok ki bu kadar umutsuz olma.Bilmiyorum canim suan bekliyorum korkuyorum eger kist varsa 1 ay aksayacak tedavi yeni baslamisken
Ne zaman randevu tatlım???? Kötü düşünme dua et yalnızca ....Bilmiyorum canim suan bekliyorum korkuyorum eger kist varsa 1 ay aksayacak tedavi yeni baslamisken
Canım belirtilerin nasıl oldu biraz bilgi verir misin? Bende beklemedeyim artık ve bu sefer iğneyi vuruldum dün gece ağrıdı kasığım bugün hiç ağrımadı aklım karıştı.
onu bende duydum çok ii diolar bende bu aykalmazsam yapıcam ne akdar süre nasıl yiyorsun onuEn azından 2 oluşturması iyi biri çatlatmazsa diğeri çatlar ya da ikiside çatlarsa varsın ikiz olsun. Ama kızlar şöyle söyleyim ben Bi kaç ay önce tarçın bal çörek otu yedim adetin 2. Günü başlayarak klomensiz 2 yumurtam oluşmuştı
hayrlı olsun allah saglıkla kcagına almayı nasip etsinTabi ki canım iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyordum geçen ay olmadı zaten bu ay da hatta enfeksiyon kapmışım onun için iğne antibiyotik kullandım çok şükür ki 1 hafta sonra geçti iki haftadır en belirgin olanı sık idrara çıkmam,sarı akıntımın gelmesi ara ara karnımın altında iğne iğne batmalar,göğüs hassasiyeti normal de ben adet olacakken göğüslerim sertleşir ve hassaslaşırdı bu defa çok az sertleşti adet olmam gereken gün iki üç damla çok açık renkte pembe akıntı geldi adet olacağım sandım ama olmadım günüm de antibiyotiklerin yüzünden gecikti diye düşündüm buraya da yazmıştım zaten :) dün de dr. a danışınca antibiyotikle hiç bi alakası olmayacağını ve hemen kan tahlili yapmamı söyledi ben de yaptım ve Allaha şükürler olsun ki değerim 501 çıktı
Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin belki birilerine faydası olur.
bak gördn mü iyiki yaptrdın darısı başımacanımm ya hamileymişim dün kan tahlili yaptırdım 510 çıktı
Çok sağol canım ilgilenip cevap verdin. Benimde ikinci ayım geçen ay tutmadı iğnemi daha dün vuruldum bakalım bu ay nasıl olacak. Benim on gün hamilelik belirtileri gibi iğneden dolayı aynı belirtiler olmuştu ama adetime bir gün varken anladım adet olacağımı ağrım çok olmuştu. Çok sağol canım bilgi verdiğin için inşallah bu ay herkese içinde de bana nasip olur. Sağlıkla sıhhatle kucağına bebişini alman dileğiyle canım. Çok sağol.Tabi ki canım iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyordum geçen ay olmadı zaten bu ay da hatta enfeksiyon kapmışım onun için iğne antibiyotik kullandım çok şükür ki 1 hafta sonra geçti iki haftadır en belirgin olanı sık idrara çıkmam,sarı akıntımın gelmesi ara ara karnımın altında iğne iğne batmalar,göğüs hassasiyeti normal de ben adet olacakken göğüslerim sertleşir ve hassaslaşırdı bu defa çok az sertleşti adet olmam gereken gün iki üç damla çok açık renkte pembe akıntı geldi adet olacağım sandım ama olmadım günüm de antibiyotiklerin yüzünden gecikti diye düşündüm buraya da yazmıştım zaten :) dün de dr. a danışınca antibiyotikle hiç bi alakası olmayacağını ve hemen kan tahlili yapmamı söyledi ben de yaptım ve Allaha şükürler olsun ki değerim 501 çıktı
Tatlış ben adetin 2. Günü başlıyorum sabah akşam aç karına 1 tatlı kaşığı yiyorum. 10 gün boyuncaonu bende duydum çok ii diolar bende bu aykalmazsam yapıcam ne akdar süre nasıl yiyorsun onu
Hadi bakalım hayırlı uğurlu gelir bu kezArkadaslar hicbir sorun yokmus olabiliyormus bu tur seyler tekrar klomene basladim bugun basliyorum hayirlisi olur insallah
Benim de günüm senden 1 gün önce 1 kasım bende daha bişi yokgüzel habeerlerle mutlu olduk darısı bize bnm de aşırı belim agrıo kızlar we kendimi çok dinliyorum mesela sık idrara çıkma diolar belirti olarak benm çişim geldmi die sürekli düşünüyorummanyak oldum sanırım bu ayda içimde bi his war sanki hamileyim ama daha doktorun tahlil werdiği tarihe 1,5 hafta war beklemek zor iş
tşk ederm cvbn için bu ay kalmazsam bende denicen bnm sadece klomenle 3 yumurtam oldu içi dolu boş bişi demedi doktor bir hafta sonra tekrar kontrle gittiğimde şehir dışındydım yumrta takibi yaptırammıştım bi tanesi çatlayalı olmuş baya kaybolmuş dedi sagdakilerde dün fln çatlamış serbest sıwı war dedi o akşama ilişki önerdi 6 ay kolmen tedavisi uyglck ama iğne wermicek hiç kendiliğinde çatlıomş benmkiler şimdi çatladıktan en kadar sonra testte çıkarTatlış ben adetin 2. Günü başlıyorum sabah akşam aç karına 1 tatlı kaşığı yiyorum. 10 gün boyunca
bnm de 2 kasım işte dinliorum kendmi elde değil barbie bel ağrım kesinBenim de günüm senden 1 gün önce 1 kasım bende daha bişi yokçok mu erken daha acaba
Canim hayirli olsun rabbim evladını kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizim basimiza.Tabi ki canım iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyordum geçen ay olmadı zaten bu ay da hatta enfeksiyon kapmışım onun için iğne antibiyotik kullandım çok şükür ki 1 hafta sonra geçti iki haftadır en belirgin olanı sık idrara çıkmam,sarı akıntımın gelmesi ara ara karnımın altında iğne iğne batmalar,göğüs hassasiyeti normal de ben adet olacakken göğüslerim sertleşir ve hassaslaşırdı bu defa çok az sertleşti adet olmam gereken gün iki üç damla çok açık renkte pembe akıntı geldi adet olacağım sandım ama olmadım günüm de antibiyotiklerin yüzünden gecikti diye düşündüm buraya da yazmıştım zaten :) dün de dr. a danışınca antibiyotikle hiç bi alakası olmayacağını ve hemen kan tahlili yapmamı söyledi ben de yaptım ve Allaha şükürler olsun ki değerim 501 çıktı
Yok Canımbnm de 2 kasım işte dinliorum kendmi elde değil barbie bel ağrım kesinsende hiç belirti yokmu
Ya canım yaaaaa senin belirtilerin iğneden kaç gün sonra ortaya çıktıCanım çok teşekkür ederim aminn inşallah isteyen herkese nasip etsin.En kısa zaman da sizlerde buraya yazacaksınız inanıyorum ben siz de inanın ve asla umudunuzu kaybetmeyin :)
güzel habeerlerle mutlu olduk darısı bize bnm de aşırı belim agrıo kızlar we kendimi çok dinliyorum mesela sık idrara çıkma diolar belirti olarak benm çişim geldmi die sürekli düşünüyorummanyak oldum sanırım bu ayda içimde bi his war sanki hamileyim ama daha doktorun tahlil werdiği tarihe 1,5 hafta war beklemek zor iş