Klomen kullananlar

Bence al
bence alttan muayene etmeliydi canım çünkü oradan ne var ne yoksa daha net görünüyor. Dr un düşüncesi neydi bilemedim. Kanından baksa bile idrar torbanın aşırı dolu olması lazımmış ki rahimi yukarı doğru iktirip daha net bir görüntü sağlıyormuş

Ya canım yaaaaa senin belirtilerin iğneden kaç gün sonra ortaya çıktı
iğne olmadım ben kendi çatladı yawrus pazartesi gittiğimde çatlamış demişti bel ağrım war sadece başka belirtide yok olmalımı die araştırıyrom işte :)

Inan okadar kafam karisikki anlatamam i kadar doktora gittim hep alttan muayene oldum ilk defa karnimdab bakti sordum ben oyle bakıyorum dedi pazartesi kontrolum var bakalim o zamab ne yacak benimde iyi bir doktor bulana kadar kafam karisik olcak tevekkul ettim artık nasil ne olacaksa olacak

Kızlar yardım edinnnnnn şimdi Dr da çıktım yumurtaların çatlamiş dedi ben geçen prş çatlatma olmuştum. Dr dedi ki bak hatta burada sıvısı duruyor dedi ekranda gösterdi bu ne demek çok yeni mi çatlamiş demek. Kızlar sizin bilginize çok güveniyorum Dr a sormayı unuttum

Tatlım 15mm, 22mm ve 27 mm olan 3 yum vardı iğnede olmuştum bugün ipneden sonra 7. Günüm çatlamiş dedi. Benim anlamadığım hadi 15 mm ve 22 mm neyse de 27 nası çatlaniş onu anlamadım

Benimde 27 mm di catlamadigi için igne vermisti catladida normal yani

Tatlım 15mm, 22mm ve 27 mm olan 3 yum vardı iğnede olmuştum bugün ipneden sonra 7. Günüm çatlamiş dedi. Benim anlamadığım hadi 15 mm ve 22 mm neyse de 27 nası çatlaniş onu anlamadım
sonuç olarak ikimzde çatlattık :) çok büyük diemi çatlaması garibine gitti hngi gün oldun iğneyi perşembe mi

benm de öleydi işte serbest sıwı war daha dedi daha dün fn çatladı demkki buugnu değerledr mutlaka dedi bence sende ne olur ne olmaz bugunu değerlendr

bnm de sağ tarafımdakinn sıwısı duruyodu hala ay herşeyimiz benziyo inş ikimzde kalmış oluruz bu ay

kızlar mrb. bende aranıza yenı katılıyorum. bende bu ay ılk defa klomen kullandım ve pazartesi günü çatlatma iğnesi vurundum. benm de 23 ve 17 mm buyuklugunde 2 yumurtam vardı 36 saat sonra ilişki dedi dun gece girdik. diğer yumurta için de gün aşırı ilişki dedi.ama coook merak ediyorum catladı mı acaba yumurtam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…