bence alttan muayene etmeliydi canım çünkü oradan ne var ne yoksa daha net görünüyor. Dr un düşüncesi neydi bilemedim. Kanından baksa bile idrar torbanın aşırı dolu olması lazımmış ki rahimi yukarı doğru iktirip daha net bir görüntü sağlıyormuşKizlar bugun doktora gittim ya ilk defa karnimdan muayene etti genelde hep alttan muayene yapilirdi cok sasirdim sordum ben boyle muayene ediyorum dedi ayyyy ben yine mi iyi bir doktora denk geldim yoksa en iyisi kafami karistirmayayim dimi ben ya tevvekkul edeyim belki boylesi iyi gelcek dusundukce kafam karisiyor.
iğne olmadım ben kendi çatladı yawrus pazartesi gittiğimde çatlamış demişti bel ağrım war sadece başka belirtide yok olmalımı die araştırıyrom işte :)Ya canım yaaaaa senin belirtilerin iğneden kaç gün sonra ortaya çıktı
Ya canım yaaaaa senin belirtilerin iğneden kaç gün sonra ortaya çıktı
haha bende gülüyrum kendime hep :) belirti delisi oldumCok gukdurdun beni allahta seni guldursun hepimiz ayni psikolojideyiz bu yuzden belirti aramiyorum ben hayirlisi olur insaallah hepimiz için
ee tmm ozaman belirti olmamasınormal oldugunda bişiler değiştiğinde hbrdar edelim birbirimizi günlerimiz çok yakın çnküYok Canımbu yerleşme kanaması genellikle adet döneminde görülüyor ya da en fazla 3 4 gün önce
Tabi ki haber veririm yeter ki Bi değişiklik olsunnnnnnnee tmm ozaman belirti olmamasınormal oldugunda bişiler değiştiğinde hbrdar edelim birbirimizi günlerimiz çok yakın çnkü
Bence al
bence alttan muayene etmeliydi canım çünkü oradan ne var ne yoksa daha net görünüyor. Dr un düşüncesi neydi bilemedim. Kanından baksa bile idrar torbanın aşırı dolu olması lazımmış ki rahimi yukarı doğru iktirip daha net bir görüntü sağlıyormuş
iğne olmuydun kç yumurtan wardıKızlarrr Dr a gidiyorum şuan yumoşlar çatladı mı diye çağırdı inşallah çatlatmıştır bakalım
insallah catlamstr canimKızlarrr Dr a gidiyorum şuan yumoşlar çatladı mı diye çağırdı inşallah çatlatmıştır bakalım
Tatlım 15mm, 22mm ve 27 mm olan 3 yum vardı iğnede olmuştum bugün ipneden sonra 7. Günüm çatlamiş dedi. Benim anlamadığım hadi 15 mm ve 22 mm neyse de 27 nası çatlaniş onu anlamadımiğne olmuydun kç yumurtan wardı
Çatlamiş cnminsallah catlamstr canim
Tatlım 15mm, 22mm ve 27 mm olan 3 yum vardı iğnede olmuştum bugün ipneden sonra 7. Günüm çatlamiş dedi. Benim anlamadığım hadi 15 mm ve 22 mm neyse de 27 nası çatlaniş onu anlamadım
sonuç olarak ikimzde çatlattık :) çok büyük diemi çatlaması garibine gitti hngi gün oldun iğneyi perşembe miTatlım 15mm, 22mm ve 27 mm olan 3 yum vardı iğnede olmuştum bugün ipneden sonra 7. Günüm çatlamiş dedi. Benim anlamadığım hadi 15 mm ve 22 mm neyse de 27 nası çatlaniş onu anlamadım
benm de öleydi işte serbest sıwı war daha dedi daha dün fn çatladı demkki buugnu değerledr mutlaka dedi bence sende ne olur ne olmaz bugunu değerlendrKızlar yardım edinnnnnn şimdi Dr da çıktım yumurtaların çatlamiş dedi ben geçen prş çatlatma olmuştum. Dr dedi ki bak hatta burada sıvısı duruyor dedi ekranda gösterdi bu ne demek çok yeni mi çatlamiş demek. Kızlar sizin bilginize çok güveniyorum Dr a sormayı unuttum
Evet çok büyük Nasıl çatladı onu anlamadımsonuç olarak ikimzde çatlattık :) çok büyük diemi çatlaması garibine gitti hngi gün oldun iğneyi perşembe mi