Canım yumurtanın içi dolu oluyor diğerine göre sağlıklı diyerek gösterdiği yumurtanın içi daha koyu renk ve daha net belli oluyor. Birde bende hiç olmayan bişey oldu normalden çok farklı akıntım oldu doktora girdiğimde ilk önce onu sordum. Hemen bakalım bu çok iyi haber yumurtanın iyi olduğunu gösteriyor dedi. İnofolic combi sğolsun geçen ay düzenli kullansaymışım keşkeCanim bende yarin kontrole gidicem tekrar basliycam ilaca kist okusmadiysa merak ettigim yumuryanin kalitesi nasil anlasiliyor
Cevabin icin tesekkur ederim canim bilmiyordum ben bunu bakalim yarin kontrolde ne diyeceklerVajınal ultrasonda Ekran da görünen yumurtanın içinin koyu renk olması lazımmış Canım o içi dolu denekmiş ve kaliteli oluyomuş
Su sen klomen de kullandın mı gecen ay?? Ve ınofolic i sabah aksam 2 ser tane mi kullandınCanım yumurtanın içi dolu oluyor diğerine göre sağlıklı diyerek gösterdiği yumurtanın içi daha koyu renk ve daha net belli oluyor. Birde bende hiç olmayan bişey oldu normalden çok farklı akıntım oldu doktora girdiğimde ilk önce onu sordum. Hemen bakalım bu çok iyi haber yumurtanın iyi olduğunu gösteriyor dedi. İnofolic combi sğolsun geçen ay düzenli kullansaymışım keşke
Ağzın bal yesin canım inşallah hepimizin tutar allahın izni ile. Eşimde aynısını söylüyor bu ay içimde bi his var diye nedense bende de değişik bi his var. Ayaklarınızı üşütmeyin gece yatmadan sıcak su torbamı hazırlıyorum ben çok iyi geliyor.Su bence senin bu ay tutacak içimden öyle geliyoooooo
İzmir bebeğimKizlarrrr aranizda izmitte oturan var mi ya da hangi sehirde yasiyorsunuz
bendeAy bilmiyorum canım mutfağımı süslemeyr verdim kendimi raflar falan yaptırıp süslüyorum balık aldım eve hiç dinlenmeden iş çıkışı bile ev temizliyorum aklıma gelmesin diye. İnşallah bir kasımda senden iyi haberler gelirde bende mutlu olurummm bugün bile yumurtamın içi dolu olmasına ağladım sevinçten düşünemiyorum o duyguyu yaşamak nasıl bişeydir Allah ım duysun sesimizi.
Vajınal ultrasonda Ekran da görünen yumurtanın içinin koyu renk olması lazımmış Canım o içi dolu denekmiş ve kaliteli oluyom
Canım yumurtanın içi dolu oluyor diğerine göre sağlıklı diyerek gösterdiği yumurtanın içi daha koyu renk ve daha net belli oluyor. Birde bende hiç olmayan bişey oldu normalden çok farklı akıntım oldu doktora girdiğimde ilk önce onu sordum. Hemen bakalım bu çok iyi haber yumurtanın iyi olduğunu gösteriyor dedi. İnofolic combi sğolsun geçen ay düzenli kullansaymışım keşke
Ohhhh cok severim yari memeleketim sayilir dogum yerim izmir.İzmir bebeğim
Ne güzel şimdi neden oradasın eşinin işi dolayısıyla mı?????Ohhhh cok severim yari memeleketim sayilir dogum yerim izmir.
hoşgeldin Canım aramıza Hakkımizda hayırlısı olsun inşallah bu ayiyi haberler alırsınArkadaslar bende bugun muayene oldum 3 yillik evliyim 1 tane hamilelik gecirdim kalp atisi durdu ve kurtaj oldum 1 senedir hamile kalamadim simdi tedaviye basladim bugunn klomen kullanmaya basladim insallah rabbim hepimozie yardimcisi olurda hayirli haberler aliriz
Normal canim bnm de 2 gun oldu klomenim bitti bnmde kasiklarimda agri var yumoslarin buyudugune isaret korkmakızlar merhaba bugün klomende 4.günüm sol kasığımda acaip ağrıyo.normalmi
Arkadaslar bende bugun muayene oldum 3 yillik evliyim 1 tane hamilelik gecirdim kalp atisi durdu ve kurtaj oldum 1 senedir hamile kalamadim simdi tedaviye basladim bugunn klomen kullanmaya basladim insallah rabbim hepimozie yardimcisi olurda hayirli haberler aliriz[/QUO hosgeldin canim amin allahim hepimizn yardimcisi olsun ins en kisa zamanda hepimiz hamis kaliriz
tmm canım çok sağol cevap verdiğin için ibşallah işe yararda gelir bebişlerNormal canim bnm de 2 gun oldu klomenim bitti bnmde kasiklarimda agri var yumoslarin buyudugune isaret korkma
Ne güzel şimdi neden oradasın eşinin işi dolayısıyla mı?????
Hmm anladım CanımYok canim ikimizinde ailesi istanbulda evlendikten sonra ayri bir hayat bir düzen kurmak istedik istanbula yakin ama birazda uzak 3 yildir burdayiz
Oluruna brakmayi cok istiyorum illa kafa oraya gidiyo bisi diyim hersey maddiatta bitiyo bazen sukur iki kezasilama yaptirttim olmadi bigun olucak ama duay la beklicem o gunuOlsun Canım üzülme hayır da şer de bizim iyiliğimiz için. Her şer de Bi hayır ara. Geçen gün Bi arkadaşımızın yazdığını okudum başka forumda aşılama tüp bebek defalarca denemiş olamamış ama şimdi kendiliğinden hamile. Oluruna bırak demek ki Zaman'ı var gülüm