Klomen kullananlar

Canim bende yarin kontrole gidicem tekrar basliycam ilaca kist okusmadiysa merak ettigim yumuryanin kalitesi nasil anlasiliyor
Canım yumurtanın içi dolu oluyor diğerine göre sağlıklı diyerek gösterdiği yumurtanın içi daha koyu renk ve daha net belli oluyor. Birde bende hiç olmayan bişey oldu normalden çok farklı akıntım oldu doktora girdiğimde ilk önce onu sordum. Hemen bakalım bu çok iyi haber yumurtanın iyi olduğunu gösteriyor dedi. İnofolic combi sğolsun geçen ay düzenli kullansaymışım keşke

Su sen klomen de kullandın mı gecen ay?? Ve ınofolic i sabah aksam 2 ser tane mi kullandın

bende
Vajınal ultrasonda Ekran da görünen yumurtanın içinin koyu renk olması lazımmış Canım o içi dolu denekmiş ve kaliteli oluyom

Ayyy canim cok tesekkur edeeim bilgiler icin bende yarin soyliyim banada gerekiyorsa versin infolicten senden gelen haberler cok guzel inşallah bu ay olacak hep beraber gun saycaz artik s

Arkadaslar bende bugun muayene oldum 3 yillik evliyim 1 tane hamilelik gecirdim kalp atisi durdu ve kurtaj oldum 1 senedir hamile kalamadim simdi tedaviye basladim bugunn klomen kullanmaya basladim insallah rabbim hepimozie yardimcisi olurda hayirli haberler aliriz

hoşgeldin Canım aramıza Hakkımizda hayırlısı olsun inşallah bu ayiyi haberler alırsın

kızlar merhaba bugün klomende 4.günüm sol kasığımda acaip ağrıyo.normalmi

Oluruna brakmayi cok istiyorum illa kafa oraya gidiyo bisi diyim hersey maddiatta bitiyo bazen sukur iki kezasilama yaptirttim olmadi bigun olucak ama duay la beklicem o gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…