Klomen kullananlar

Ayyy canim cok tesekkur edeeim bilgiler icin bende yarin soyliyim banada gerekiyorsa versin infolicten senden gelen haberler cok guzel inşallah bu ay olacak hep beraber gun saycaz artik s
İnşallah hepimizden iyi haberler alıcaz canım benim. Tarihlerimizde bayağı yakın.

Birde doktor bana inofolic combiyi yumurtalara iyi geldiği için gebelik gerçekleşene kadar kullanıcaz hamile kalınca değiştiricem dedi ebrucum

Canım geçen ay klomen kullandım ama inofoliği önemsemeyip kullanmadım. Bu ay yine klomen kullandım inofolic combiyi kapsül bu sabah akşam birer tsne yutuyorum.
Ya şu klomen yumurtaları ne güzel her ay en az 2 tane ya da daha fazla büyütüyor keşke onu kullanmadan da çok çok olda her ay bari sanşimiz artar

Canım geçen ay klomen kullandım ama inofoliği önemsemeyip kullanmadım. Bu ay yine klomen kullandım inofolic combiyi kapsül bu sabah akşam birer tsne yutuyorum.
Bende inofolic i biraktım içmiyorum bari bu Ayda olmazsa öbür aya başlıyım ben toz kullanıyorum sabah 2 akşam 2 suda eritip içiyordum. Bıraktığımı söyledim Dr a kızdı onu sakın bırakma dedi. En azından sabah akşam 1 er tane iç mutlaka dedi. Demek ki yararı çookkk

Ya şu klomen yumurtaları ne güzel her ay en az 2 tane ya da daha fazla büyütüyor keşke onu kullanmadan da çok çok olda her ay bari sanşimiz artar
Yumurtanın çok olması da sakıncalı canım o zaman çatlatma iğnesi vermiyor. Benim yumurtamın birinin içi boş diye verdi. Çoğul gebeliklerde hamilelik çok daha riskli e biz zaten verilen hormonlarla hamile kalacagımız için riskimiz olacak.

Şimdi başla canım ne kadar erken o kadar iyi suda olan bana zor geliyodu ben kapsül aldım gerçekten faydasını gördüğüm için söylüyorum burda hazır doktorunda vermiş başla hemen yarın

En azından 2 oluşturması iyi biri çatlatmazsa diğeri çatlar ya da ikiside çatlarsa varsın ikiz olsun. Ama kızlar şöyle söyleyim ben Bi kaç ay önce tarçın bal çörek otu yedim adetin 2. Günü başlayarak klomensiz 2 yumurtam oluşmuştı

İlk defa duyuyorum senden canım balın yumurtalığa iyi geldiğini duymuştum birtek. Kızlar uyuyorum hayırlı haberlerle yarın yeniden görüşmek üzere. Çok ağrım oldu

Kizlar bisey sorcam size klomenin yaninda baska bişey kullnan varmidir ilac haric dogal
İnofolic var Canım hiç bir zararı olmayan yumurtanın kalitesini artırmak için, içinde folic asitte bulunan doğal sayılacak ilaç veriyor Dr lar

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin birsey sormak istiyorum klomen ve catlatma ignesinden sonra adet miktari ve suresi kisalan var mi benim 6 gun suren adetim dun bitti 2 gun surdu ara ara hafif kanama oluyor sadece bugun doktora gidicem ama sizede sormak istedim cok tedirginim kist mi olustu acaba

Canım günaydın ama hiç öyle bişi duymadım gelen adet miktari senin herzaman kine oranla nasıldı ??? Ve şuan hiç mi gelmiyo

Hayırlısı olsun canım RAbbim bizlerede nasip etsin inşallah bizim içinde dua et hamilelerin duaları kabul olur diyolar.
Ediyorum canım Rabbim tüm hamilelerin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağında göstersin , isteyen bütün herkese de nasip etsin etsin inaşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…