Canım geçen ay klomen kullandım ama inofoliği önemsemeyip kullanmadım. Bu ay yine klomen kullandım inofolic combiyi kapsül bu sabah akşam birer tsne yutuyorum.Su sen klomen de kullandın mı gecen ay?? Ve ınofolic i sabah aksam 2 ser tane mi kullandın
İnşallah hepimizden iyi haberler alıcaz canım benim. Tarihlerimizde bayağı yakın.Ayyy canim cok tesekkur edeeim bilgiler icin bende yarin soyliyim banada gerekiyorsa versin infolicten senden gelen haberler cok guzel inşallah bu ay olacak hep beraber gun saycaz artik s
Ya şu klomen yumurtaları ne güzel her ay en az 2 tane ya da daha fazla büyütüyor keşke onu kullanmadan da çok çok olda her ayCanım geçen ay klomen kullandım ama inofoliği önemsemeyip kullanmadım. Bu ay yine klomen kullandım inofolic combiyi kapsül bu sabah akşam birer tsne yutuyorum.
Bende inofolic i biraktım içmiyorum bari bu Ayda olmazsa öbür aya başlıyım ben toz kullanıyorum sabah 2 akşam 2 suda eritip içiyordum. Bıraktığımı söyledim Dr a kızdı onu sakın bırakma dedi. En azından sabah akşam 1 er tane iç mutlaka dedi. Demek ki yararı çookkkCanım geçen ay klomen kullandım ama inofoliği önemsemeyip kullanmadım. Bu ay yine klomen kullandım inofolic combiyi kapsül bu sabah akşam birer tsne yutuyorum.
Yumurtanın çok olması da sakıncalı canım o zaman çatlatma iğnesi vermiyor. Benim yumurtamın birinin içi boş diye verdi. Çoğul gebeliklerde hamilelik çok daha riskli e biz zaten verilen hormonlarla hamile kalacagımız için riskimiz olacak.Ya şu klomen yumurtaları ne güzel her ay en az 2 tane ya da daha fazla büyütüyor keşke onu kullanmadan da çok çok olda her aybari sanşimiz artar
Şimdi başla canım ne kadar erken o kadar iyi suda olan bana zor geliyodu ben kapsül aldım gerçekten faydasını gördüğüm için söylüyorum burda hazır doktorunda vermiş başla hemen yarınBende inofolic i biraktım içmiyorum bari bu Ayda olmazsa öbür aya başlıyım ben toz kullanıyorum sabah 2 akşam 2 suda eritip içiyordum. Bıraktığımı söyledim Dr a kızdı onu sakın bırakma dedi. En azından sabah akşam 1 er tane iç mutlaka dedi. Demek ki yararı çookkk
haklısın CanımŞimdi başla canım ne kadar erken o kadar iyi suda olan bana zor geliyodu ben kapsül aldım gerçekten faydasını gördüğüm için söylüyorum burda hazır doktorunda vermiş başla hemen yarın
En azından 2 oluşturması iyi biri çatlatmazsa diğeri çatlar ya da ikiside çatlarsa varsın ikiz olsun. Ama kızlar şöyle söyleyim ben Bi kaç ay önce tarçın bal çörek otu yedim adetin 2. Günü başlayarak klomensiz 2 yumurtam oluşmuştıYumurtanın çok olması da sakıncalı canım o zaman çatlatma iğnesi vermiyor. Benim yumurtamın birinin içi boş diye verdi. Çoğul gebeliklerde hamilelik çok daha riskli e biz zaten verilen hormonlarla hamile kalacagımız için riskimiz olacak.
hoşgeldin Canım aramıza Hakkımizda hayırlısı olsun inşallah bu ayiyi haberler alırsın
İlk defa duyuyorum senden canım balın yumurtalığa iyi geldiğini duymuştum birtek. Kızlar uyuyorum hayırlı haberlerle yarın yeniden görüşmek üzere. Çok ağrım olduEn azından 2 oluşturması iyi biri çatlatmazsa diğeri çatlar ya da ikiside çatlarsa varsın ikiz olsun. Ama kızlar şöyle söyleyim ben Bi kaç ay önce tarçın bal çörek otu yedim adetin 2. Günü başlayarak klomensiz 2 yumurtam oluşmuştı
İnofolic var Canım hiç bir zararı olmayan yumurtanın kalitesini artırmak için, içinde folic asitte bulunan doğal sayılacak ilaç veriyor Dr larKizlar bisey sorcam size klomenin yaninda baska bişey kullnan varmidir ilac haric dogal
ENİNDE SONUNDA YAPICAN WARSADA YOKSADA RAHATLARSIN BENCE YAP BELKİ MÜJDELİ HBRN WAR ÖĞRENMİOSUN
Hayırlısı olsun canım RAbbim bizlerede nasip etsin inşallah bizim içinde dua et hamilelerin duaları kabul olur diyolar.canımm ya hamileymişim dün kan tahlili yaptırdım 510 çıktı
Ayyy ne guzeeeellll coooookkk sevindim senin adina insallah birgun bizde boyle yazariz yaa allah saglikla dogurmayi nasip etsin canimcanımm ya hamileymişim dün kan tahlili yaptırdım 510 çıktı
Canım günaydın ama hiç öyle bişi duymadım gelen adet miktari senin herzaman kine oranla nasıldı ??? Ve şuan hiç mi gelmiyoKizlar gunaydin birsey sormak istiyorum klomen ve catlatma ignesinden sonra adet miktari ve suresi kisalan var mi benim 6 gun suren adetim dun bitti 2 gun surdu ara ara hafif kanama oluyor sadece bugun doktora gidicem ama sizede sormak istedim cok tedirginim kist mi olustu acaba
Ediyorum canım Rabbim tüm hamilelerin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağında göstersin , isteyen bütün herkese de nasip etsin etsin inaşallahhHayırlısı olsun canım RAbbim bizlerede nasip etsin inşallah bizim içinde dua et hamilelerin duaları kabul olur diyolar.