Klomen kullananlar

ben bu tahlilleri yaptırdığım zamanlar vitamin ilacı ve aspirin ilacı vermişti doktor korunmayı bıraktığın an bunları iç demişti bilmiyorum ama sen gene doktoruna sor istersen ama bide aspirinin bi zararı olmadğını aksine faydası olduğunu biliyorum

Bi ara mesaj atarak sorarım tedirgin oluyorum uygun görse verirdi diye düşünüyorum inofolic combiyi o verdi mesela stres bebeğin tutunmasına en büyük engel biliyorum ama düşünmeden edemiyorum kızlar ya

Hanımlar size bir sorum olacaktı..
Bugün reglimin 6.
Klomenin 3. günü
Cumartesi dr. gidicem yani 10. günümde..
Kontrol edip hem çatlatma iğnesi için hem de ilişki için takvim verecek.
Sorum ise sizce çatlatma iğnesinden önceki gün ilişki olsa mı acaba? Kız için şansı biraz arttırmış olurmuyum.. ?
Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır

Bi ara mesaj atarak sorarım tedirgin oluyorum uygun görse verirdi diye düşünüyorum inofolic combiyi o verdi mesela stres bebeğin tutunmasına en büyük engel biliyorum ama düşünmeden edemiyorum kızlar ya
Aynen bende aklım hep orada seninde 4 kasım biliyorum benim de 1 kasım bat. Acaba belirti yaşıcaz mı nası gelcek o gün benim aklımda hep bunlar var oyalanacak bişiler bile beni düşünmekten alıkoymuyo napcazzzzzzzzzz

canım ama sen zaten kontrole gidicen belki iğne olgunluğuna gelmemiştir. Git baktın yumurta iyi olgunluğa gelmiş iğne vuruldun. Hemen o akşam ilişki olsun. Hiç olmadı bu prş de ilşki olabilir

İğneyi yaptıracağın günden bi akşam önce ilişki olursa daha iyi oluyormuş, bana bugün öyle söyledi doktorum biz yapmadığımız için mecburen iğne akşamı yapıcaz

canım ama sen zaten kontrole gidicen belki iğne olgunluğuna gelmemiştir. Git baktın yumurta iyi olgunluğa gelmiş iğne vuruldun. Hemen o akşam ilişki olsun. Hiç olmadı bu prş de ilşki olabilir

Ben cumartesi dr.a gittiğimde bana iğne için gün verecek zaten.. İğneyi verdiği günden önceki günü değerlendirsemmi acaba diye düşündüm..

İğneyi yaptıracağın günden bi akşam önce ilişki olursa daha iyi oluyormuş, bana bugün öyle söyledi doktorum biz yapmadığımız için mecburen iğne akşamı yapıcaz

Bugün mü iğnen ? Nekadar sıklıkla takvim belirledi _?

Ay bilmiyorum canım mutfağımı süslemeyr verdim kendimi raflar falan yaptırıp süslüyorum balık aldım eve hiç dinlenmeden iş çıkışı bile ev temizliyorum aklıma gelmesin diye. İnşallah bir kasımda senden iyi haberler gelirde bende mutlu olurummm bugün bile yumurtamın içi dolu olmasına ağladım sevinçten düşünemiyorum o duyguyu yaşamak nasıl bişeydir Allah ım duysun sesimizi.

Bugün mü iğnen ? Nekadar sıklıkla takvim belirledi _?
Bugün vuruldum canım sabah kontroldeydim. Dün akşam ilişki oldu mu dedi olmadı dedim. Erken çatlar belki diye bu akşamda yarın akşamda ilişki istiyorum dedi. Cuma ve pazar günü ile devam edin dedi. Benim verdiğim günlerden sonra da bir gün ara ile devam edebilirsin dedi geç döllenme olur diye.

Canim bende yarin kontrole gidicem tekrar basliycam ilaca kist okusmadiysa merak ettigim yumuryanin kalitesi nasil anlasiliyor

Yumurta büyüklüğün neydi bugün ? Birde kaç yumurtan oluşmuş.. Bende cumartesi dr. gitmeden hazırlık yapıyorum

İnşallah öyledir canım çok sağol ama bu gecikme antibiyotik kullandığımdan olabilir mi onu merak ediyorum test yapmak da istemiyorum
ENİNDE SONUNDA YAPICAN WARSADA YOKSADA RAHATLARSIN BENCE YAP BELKİ MÜJDELİ HBRN WAR ÖĞRENMİOSUN

Yumurta büyüklüğün neydi bugün ? Birde kaç yumurtan oluşmuş.. Bende cumartesi dr. gitmeden hazırlık yapıyorum
Biri 22 diğeri 23,2 biri içi dolu diğerinin boş dedi. İkiz için tedirgin olma dedi içi boş olandan ümit yokmuş canım hayırlısı bakalım 5000+5000 pregnly vuruldum hayırlısı artık bakalım kasığımda akşam üzeri itibari ile ağrılar başladı

Aminnnnn canım ya inşallahhhhhh

Su bence senin bu ay tutacak içimden öyle geliyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…