Klomen kullananlar

duşuklerin sebebi kan pıhtılşması. Hayır gebelik oluşmadığına eminim. 1 yıldr olmuyo. Ve hiç bir sorun olmasada bu ay klomen+ç.iğnesi oldum ama bu aydan da umut yok. Biliorum
Kan pıhtılaşmasi icin hergun 1 tane bebe aspirin icmek gerek. InanmazsaniZ Internette bakin. 1 tane yarar.birden fazla zararlı

Bu kez bu akşam ilişki önerdi saati önemli değil dedi yarın akşam yine önerdi saate dikkat edersin dedi. Geçen sefer böyle dememişti mesela. Salı, çarşamba, cuma, pazar diye devam edicek işte canım.
hmm anladım Canım ben böyle bilmiyordum iğne olduktan sonra min 36, max 48 saat sonra çatlar diye biliyordum

Kızlar merhaba ben iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum geçen ay doktorumun da dediği gibi iğne sonrası tam 15. gün âdet oldum. Bu ay ise 15'inde olmam gerekti ama olmadım yaklaşık 10 gündür göğüs hassasiyeti, ara ara kasıkta iğne gibi batmalar,sarı renkli akıntı ve çok sık idrara çıkıyorum bu ay antibiyotik kullandım acaba ondan dolayı mı gecikiyor? Yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar cok kötü hastalandim.Grip.bas agrisi.bogaz ağrısı...ya hamileysem diye ilac ta icemiyorum..Bol bol vitamin c tablet içiyorum. .o da ayıptır söylemesi ishal yapti...imdattt yardim lütfen ne yapabilirim..cok Üşüyorum yataktan çıkamıyorum

bnm bildğim ilacın şuan ona etkisi yok

belirtiler hamilelik gibi inş hamilesindr cnm

Canım kan pıhtılaşma durumunu nasıl anlatız ki belkide o yüzden tutmuyordur. Olamaz mı?
ben 2 bebek kaybettiğim zaman genetiğe girmiştim tahlillerle cıkıyor kan pıhtılaşmasıyla gebe kalamamanın bi alakası yok canım sadece gebe kaldığında aspirin ve iğne yapılıyor

ben 2 bebek kaybettiğim zaman genetiğe girmiştim tahlillerle cıkıyor kan pıhtılaşmasıyla gebe kalamamanın bi alakası yok canım sadece gebe kaldığında aspirin ve iğne yapılıyor
Forumda eski yazışmaları okumuştum ben canım bi kaç kişi iğneden sonra bebeğin tutunması için adet gününe kadar bebe aspirini içmiş doğrumu acaba ya doktorumuda aramaya çekiniyorum böyle şeyler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…