- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Kan pıhtılaşmasi icin hergun 1 tane bebe aspirin icmek gerek. InanmazsaniZ Internette bakin. 1 tane yarar.birden fazla zararlıduşuklerin sebebi kan pıhtılşması. Hayır gebelik oluşmadığına eminim. 1 yıldr olmuyo. Ve hiç bir sorun olmasada bu ay klomen+ç.iğnesi oldum ama bu aydan da umut yok. Biliorum
HAD BAKALIM HAYRLISI KENDNİ DE STRESE SOKMAZSAN EN İYİSİ:)benimde bu ayın 25 inde adet günüm bakalım hayırlısıyla inşallah olmam :) klomen içmedim aşılamada yapmadım kendimi doğalına bırakmaya karar verdim 2 3 ay :)
Bu kez bu akşam ilişki önerdi saati önemli değil dedi yarın akşam yine önerdi saate dikkat edersin dedi. Geçen sefer böyle dememişti mesela. Salı, çarşamba, cuma, pazar diye devam edicek işte canım.
hmm anladım Canım ben böyle bilmiyordum iğne olduktan sonra min 36, max 48 saat sonra çatlar diye biliyordumCa
canım yumurta 36 saat sonra çatlayacak diye bişey yok ki. On saat sonra da çatlayabilir o bana pazar ilişki önerdi bu akşam önermesinin sebebi içerisini spermsiz bırakmamak. Belki otuzaltı saat değil gece çatlayacak on saat sonra bilemeyiz ki. O yüzden orası boş kalmasın diye. Daha sonra ilişki verme sebebide kiminin geç çatlayıp geç döllenme oluyormuş o yüzden o şekilde yapıyorlar canım.
hep kendini bırakanların daha çabuk oluyormuş herkesin dedğine göre bende bi kaç ay saldım :) nasip :)HAD BAKALIM HAYRLISI KENDNİ DE STRESE SOKMAZSAN EN İYİSİ:)
bnm bildğim ilacın şuan ona etkisi yokMerhaba arkadaşlar cok kötü hastalandim.Grip.bas agrisi.bogaz ağrısı...ya hamileysem diye ilac ta icemiyorum..Bol bol vitamin c tablet içiyorum. .o da ayıptır söylemesi ishal yapti...imdattt yardim lütfen ne yapabilirim..cok Üşüyorum yataktan çıkamıyorum
belirtiler hamilelik gibi inş hamilesindr cnmKızlar merhaba ben iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum geçen ay doktorumun da dediği gibi iğne sonrası tam 15. gün âdet oldum. Bu ay ise 15'inde olmam gerekti ama olmadım yaklaşık 10 gündür göğüs hassasiyeti, ara ara kasıkta iğne gibi batmalar,sarı renkli akıntı ve çok sık idrara çıkıyorum bu ay antibiyotik kullandım acaba ondan dolayı mı gecikiyor? Yardımcı olur musunuz
Teşekkürlerbnm bildğim ilacın şuan ona etkisi yok
Teşekkürler
belirtiler hamilelik gibi inş hamilesindr cnm
Can'ım senin bat ne zaman ona göre yazayım ilaçNe ilaç ki?
Benim bat 28 ekimCan'ım senin bat ne zaman ona göre yazayım ilaç
Tatlım ben geçen ay üşüttüm adete az kalmişti dedim ilaç içebilir miyim diye minoset tb önerdi antibiyotik Te içebilirsin dedi hiç bişi olmaz dediBenim bat 28 ekim
Canım kan pıhtılaşma durumunu nasıl anlatız ki belkide o yüzden tutmuyordur. Olamaz mı?Kan pıhtılaşmasi icin hergun 1 tane bebe aspirin icmek gerek. InanmazsaniZ Internette bakin. 1 tane yarar.birden fazla zararlı
Doktor o şekilde söyledi canım yumurtaya göre değişiyormuş herşey zaten.hmm anladım Canım ben böyle bilmiyordum iğne olduktan sonra min 36, max 48 saat sonra çatlar diye biliyordum
Teşekkürler canım ben ilac icmiyorum . riske girmek istemiyorum. ..zaten yillardir cocuk hasreti cekiyorum..Tatlım ben geçen ay üşüttüm adete az kalmişti dedim ilaç içebilir miyim diye minoset tb önerdi antibiyotik Te içebilirsin dedi hiç bişi olmaz dedi
ben 2 bebek kaybettiğim zaman genetiğe girmiştim tahlillerle cıkıyor kan pıhtılaşmasıyla gebe kalamamanın bi alakası yok canım sadece gebe kaldığında aspirin ve iğne yapılıyorCanım kan pıhtılaşma durumunu nasıl anlatız ki belkide o yüzden tutmuyordur. Olamaz mı?
Forumda eski yazışmaları okumuştum ben canım bi kaç kişi iğneden sonra bebeğin tutunması için adet gününe kadar bebe aspirini içmiş doğrumu acaba ya doktorumuda aramaya çekiniyorum böyle şeyler içinben 2 bebek kaybettiğim zaman genetiğe girmiştim tahlillerle cıkıyor kan pıhtılaşmasıyla gebe kalamamanın bi alakası yok canım sadece gebe kaldığında aspirin ve iğne yapılıyor