Klomen kullananlar

Ben de inşallah kalırsam eğer keseyi görene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum (siz hariç:)) emin olana kadar. Allahım inşallah ona açılan ellerimizi geri çevirmezzzzz

Ayy aynen bi tane yap sonra yapmazsin daha dio :)) ayni vumle her yerde war demkki

Ben de inşallah kalırsam eğer keseyi görene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum (siz hariç:)) emin olana kadar. Allahım inşallah ona açılan ellerimizi geri çevirmezzzzz
Ayy aynen bende herseyi sizle paylasiorm esimden oncede sizinle paylasirim ebru inss bunlar hayra alamet kixlar hic yapmicagim seyler yapiyrm yaaa misafirlige geldik kadinin biri fal bakiomus hic baktrmazdim inanmazdim dayanamdim baktrdim bende adetin 14 gubum belim agriyo kasiklarim agrio catliyor mu acaba

Tatlım tabi çatlıyordur şeffaf sıvı artışı da var mı? Bugünleri değerlendir Bitanem sen klomen falan kullanmış mıydın ya da çatlatma iğnesi ???

Cok tesekkur ederim canim sagol ilk defa kullaniyorum o yuzden bilmiyorum sizler sayesinde ogreniyorum

Tatlım tabi çatlıyordur şeffaf sıvı artışı da var mı? Bugünleri değerlendir Bitanem sen klomen falan kullanmış mıydın ya da çatlatma iğnesi ???
Klomen kullandim.bu ay igne kullanma dedi pazartesi kontlum war bel ve kasik agrim war asiri akintim yok

kızlar merhaba doktordan geldim şimcik banada klomen verdi bide estrofem diye bi ilaç.ilk defa klomen kullancm.hadi bakalm hayrlısı.inşallah gelir bebişler

kızlar merhaba doktordan geldim şimcik banada klomen verdi bide estrofem diye bi ilaç.ilk defa klomen kullancm.hadi bakalm hayrlısı.inşallah gelir bebişler
Bana da o 2 ilacı vermişti tatlım klomen bitince estrofem e başlattı estrofemi kullanıyorum su an zaten hayırlısı olsun inşallah

Bana da o 2 ilacı vermişti tatlım klomen bitince estrofem e başlattı estrofemi kullanıyorum su an zaten hayırlısı olsun inşallah
ikisinide içcekmsim sabah akşam haftaya cuma gel yine dedi.hayırlısı canım inşallah güzel olsn herşey

Of kızlar ya canım sıkılıyor çünkü dün çatlatma iğnesi oldum bugün çatlama Ağrı'sı olması lazım ama hiç Ağrı'm yok acaba çatlamıcak mı üzülüyorum yaaaaaaa

Gerginim tedirginim akillilik edip igne vuruldugum gunude sayiyorum ama gecmiyor gecmiyor ...

Of kızlar ya canım sıkılıyor çünkü dün çatlatma iğnesi oldum bugün çatlama Ağrı'sı olması lazım ama hiç Ağrı'm yok acaba çatlamıcak mı üzülüyorum yaaaaaaa
Kotu dusunme kotuyu cagirma canim neden catlamasin catliycak heekes siddetli agri yasayacak diye birsey yok ki bunyeden bunyeye degisiyor sıkma kendini hersey guzel olacak inşallah

olumsuz dşünmek yok canım benim seninde belki ağrı olmadan çatlar bol dua bol umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…