Klomen kullananlar

Sabiscim bnde 3 yil bitti 4 uncu seneme gidiyorum yaklasik 2 yil olcak bnde dusuk yaptim arkasi gelmedi hic bi doktor bna yumurtlama sorunun var demedi klomeni sadece yumurtlama sorunu olanlara vermiyolar daha cabuk bebek sahibi olmak isteyenlere de veriyolar canm

aslına bakarsan benmde yumurtlama problemim yok daha once 2 defa kendiliğimden gebe kaldım (duşukle sonuçlandı) . Son 10 aydr gebelik istiorum olmuo o yuzden doktr verdi. Bnde ilkkez bu ay başladım işte

Bnde yarin basliycam ilk defa bu ay kullancam bakalim ins iyi gelir ilk aydan bnde 6 haftalikti hamile oldugumu ogrendigim gun dusuk yapiyosun dediler o hafta kendiliginden dustu bni birakti bebegim ins artk olur

İnofolic diye bi ilaç var canım yumurtaları tetikleyici bi folik asit bundan da kullanıyor musun?

aslına bakarsan benmde yumurtlama problemim yok daha once 2 defa kendiliğimden gebe kaldım (duşukle sonuçlandı) . Son 10 aydr gebelik istiorum olmuo o yuzden doktr verdi. Bnde ilkkez bu ay başladım işte
anladım canım allah bu yolsa sabır versin ve çok bekletmesin çok zor geliyo.inşallah işe yarar.

anladım canım sağol bendede yok yumrtlama sorunuda bazı kişiler kist yapıo demiş sorun olmadn kullanılınca ondan merak ettm bakalm ne önerecek doktor bugn lekelenme şeklinde başladı reglim 3.günü gidicem doktora

Sorun olmadan kullaninca degil de yumurtalar catlamadigi zaman kist olma ihtimali oluyomus yanilmiyosam oyle okumustum

İyi geceler kızlar yeni üyeyim ben veee klomenim yeni bitti yarın yumoşlarımı kontrole gidicem inşallah iyi haberler alırım. Klomende bu 2. Ayım

Kızlar ya benim Bebek isteyeli 10. Ayım olacak bu ayda olmazsa hsg çekeriz artık dedi Dr boşa ilaç vermeyelim dedi. Çekilen var mı aranızda çok korkuyorum çünküüüüüüüüüüüüü

Benim de 20 iydi iğnemi vuruldum ama tutmadı. Bu ikinci ayın perşembe gidicem cuma vurul der diye bekliyorum. Kendinizi çok zorlayacaklr şeyler yapmayın iğneden sonra.
Tatlım bende prş gidicem Dr a senin gibi inşallah iyi haber alırız. Ben de geçen ay iğne oldum benimde tutmadı

Valla canim ben agustosta cekildim bnde cok korkuyodum anestezili cektirdim hic bisey anlamadim belki o kadar korkulcak bisey yoktr ama bn kendim cok korktum uyutulup cekilinde daha iyi oldu bnm icn

Valla canim ben agustosta cekildim bnde cok korkuyodum anestezili cektirdim hic bisey anlamadim belki o kadar korkulcak bisey yoktr ama bn kendim cok korktum uyutulup cekilinde daha iyi oldu bnm icn
Dr bana da anestezili yapalım dedi ama uyumaktan veya uyanamamaktan korkuyorum desem Güler misin? Yani zor mu uyanılıyor onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…