- 13 Ekim 2015
- 148
- 52
- 33
aslına bakarsan benmde yumurtlama problemim yok daha once 2 defa kendiliğimden gebe kaldım (duşukle sonuçlandı) . Son 10 aydr gebelik istiorum olmuo o yuzden doktr verdi. Bnde ilkkez bu ay başladım iştekızlar merhaba ben birşey merak ediyorum klomen sadece yumurtlama sorunu olanamı veriliyor ?ben 2 yllk evlym 1 düşük yaptm ve sonrasında 1 yıldır tekrar hamile kalamadm artk tedaviye başlamak istiyorum tabiki doktor klomen verecekmi bilmiyormda merak ettiğimden sordm hepinizn göbişi bebiş dolsn inşallah
İnofolic diye bi ilaç var canım yumurtaları tetikleyici bi folik asit bundan da kullanıyor musun?Sabiscim bnde 3 yil bitti 4 uncu seneme gidiyorum yaklasik 2 yil olcak bnde dusuk yaptim arkasi gelmedi hic bi doktor bna yumurtlama sorunun var demedi klomeni sadece yumurtlama sorunu olanlara vermiyolar daha cabuk bebek sahibi olmak isteyenlere de veriyolar canm
Anladım canım hayırlısı çok düşünme akışına bırakYok kullanmiyorum sadece klomen verdi doktorum
anladım canım allah bu yolsa sabır versin ve çok bekletmesin çok zor geliyo.inşallah işe yarar.aslına bakarsan benmde yumurtlama problemim yok daha once 2 defa kendiliğimden gebe kaldım (duşukle sonuçlandı) . Son 10 aydr gebelik istiorum olmuo o yuzden doktr verdi. Bnde ilkkez bu ay başladım işte
anladım canım sağol bendede yok yumrtlama sorunuda bazı kişiler kist yapıo demiş sorun olmadn kullanılınca ondan merak ettm bakalm ne önerecek doktor bugn lekelenme şeklinde başladı reglim 3.günü gidicem doktoraSabiscim bnde 3 yil bitti 4 uncu seneme gidiyorum yaklasik 2 yil olcak bnde dusuk yaptim arkasi gelmedi hic bi doktor bna yumurtlama sorunun var demedi klomeni sadece yumurtlama sorunu olanlara vermiyolar daha cabuk bebek sahibi olmak isteyenlere de veriyolar canm
amin canım duamız ortak allah kucağmızı boş bırakmasın inşallahAnladim canim hayirlisi olsun senin icin ins
Tatlım bende prş gidicem Dr a senin gibi inşallah iyi haber alırız. Ben de geçen ay iğne oldum benimde tutmadıBenim de 20 iydi iğnemi vuruldum ama tutmadı. Bu ikinci ayın perşembe gidicem cuma vurul der diye bekliyorum. Kendinizi çok zorlayacaklr şeyler yapmayın iğneden sonra.
Dr bana da anestezili yapalım dedi ama uyumaktan veya uyanamamaktan korkuyorum desem Güler misin? Yani zor mu uyanılıyor onu merak ediyorumValla canim ben agustosta cekildim bnde cok korkuyodum anestezili cektirdim hic bisey anlamadim belki o kadar korkulcak bisey yoktr ama bn kendim cok korktum uyutulup cekilinde daha iyi oldu bnm icn