Klomen kullananlar

amin canım umarım 1. ayda hamile kalırsın değilse klomen ve diğer hormon ilaçları fazla kullanmak iyi değil. hayırlısıyla senide bu kışa girmeden hamiş duymak isteriz

Kizlar bi sorum olcakti klomeni kullanirken iliski devam etse olur mu bnm doktorum bununla ilgili hic birsey soylemedi bi sorun olmaz ama yinede sormak istedim onun bna su gunleri degerlendir demesini mi beklemeliyim yoksa adetim bitince iliskiye baslamali miyim

Özellikle birinci gününü sayarak onuncu günden sonra birer gün arayı ihmal etme 28 günde bir adet görüyorsanda 14.gün yumurtlama günün 30 günde oluyorsa 16.gün yumurtlama günün sabahları yapın daha iyi oluyormuş ve kalkma 15-20 dk

Bnm adetlerim cok duzensiz agustosun 7 sinde olmustum gecen ay adet olmadim bu ay 9 unda oldum o yuzden yumutrlama gunumu bilemiyorum

Doktorum bna adetinin 6 inci gunu klomene basla 14 uncu gun kontrole gel dedi yarin basliycam klomene hayirlisiyla olur ins

O kadar sıkıldim ki insanlarin sorularindan baskilarindan kimse bizim nasil uzuldugumuzu dusunmeden soruyolar daha yokmu bi sorun yoksa neden olmuyo hic anlamiyolar ama allah buyuk elbet birgun bizimde bebislerimiz olur ins

O kadar sıkıldim ki insanlarin sorularindan baskilarindan kimse bizim nasil uzuldugumuzu dusunmeden soruyolar daha yokmu bi sorun yoksa neden olmuyo hic anlamiyolar ama allah buyuk elbet birgun bizimde bebislerimiz olur ins
hoşgeldin öncelikle bnm de ilk ayım o yüzden aynı heyecanı yaşıyoruz :) inş hepimiz ii haberleri alırız yarın itibari ile benm için önemli günler başlıo :) inş bu sefer çift çizgi olacak

Bnm adetlerim cok duzensiz agustosun 7 sinde olmustum gecen ay adet olmadim bu ay 9 unda oldum o yuzden yumutrlama gunumu bilemiyorum
kontrle gidince zaten doktor söylüyor şu güneri değerlendirin diye öncesinde zararı yok diye biliyorum ben kızlar farklı bşi biliyorlarsa söylerler zaten ama olasılık düşük diye biliyorum

Hosbulduk canim insallah hayirlisiyla olur bebislerimiz bnm icinde yarin basliycak klomene yarin baslicam cok heycanliyim insallah tutar her ay o tek cizgiyi gormek cok zor

Canım benim sen kimin ne dediğini boşver, kafaya takma sitres yapma kadınların hormonları çok hassas kendin ve eşinin mutluluğunu düşün hayırlısı ile olacak inşallah. Ama bişey sormak istiyorum ben adetimin beşinci günü başladım klomene bu ikinci ayım ilk defa 6.gün başlayanı duyuyorum.

benim dr klomen kullanırken ilişki önermedi arkadaşlar .. 5 iz 6 ız olabilir böle şeyler riskli ilişki olmasın bittikten sonra ilişki önerdi sizde dr telefonla arıyark öğrenin yinede

Peki sen bu ayin kacinda basladin klomen kullanmaya canim tabi soylemek istersen
Canım bu benim ikinci ayım, doktorum da bulunduğu ilçenin bir numaralı doktoru diyebilirim özel muayenenesi var oraya gidiyorum ikinci ayda başladım beşinci günü başladım ona şaşırdım. Altıncı gün olmasına.

Bende ilk defa bu tedaviye basladim canm pek bi bilgim yok bna carsamba basla pazar bitcek dedi gun gun saydi hatta bnde eve gelince internetten baktim herkz besinci gun basliyorms anlamadim valla bnde

Ama onun dedigi gun baslayica bnmkisi 6 inci gune denk geliyor
Allah allah bir bildiği vardır herhalde canım, ya zaten klomen bitince yumurta oluşuyor önemli olan büyümesi 20 mm olmalı, sonra çatlatma vuruluyorsun pregnyl vuruldum ben kalçadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…